I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Všichni admini co mě znají

Příspěvekod Luky2581 » 30 srp 2017, 12:46

Pokud se mnou a s tím jak se chovám na serveru máte nějaký problém, vyřešme si to tady a teď a ne jako trubky na admin poradě za mými zády, jestli mi chcete dát permu, tak to udělejte a nediskutujte o tom spolu. Mě osobně se nelíbí na tomto portálu, že admina dostane každý 14 letý fracek a pak jak to dopadá, že ? viz. Jephi a čtrnáctka, potom si na serveru připadají jako kingové a taky se tak chovají i když nejsou... Toť zatím vše, každý komentář od admina mě potěší :-)
Luky2581
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Všichni admini co mě znají

od Rumcajz » 30 srp 2017, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Všichni admini co mě znají

Příspěvekod byLife » 30 srp 2017, 13:50 VIP

Nevím kdo jsi a ani nemám nějaký zájem to zjistit už kvůli tomu jakou blbost si napsal, pokud si chceš hrát na hrdinu, jaké máš svaly a bůh ví co, můžeš se mi ozvat skrz fb, kde se můžeme domluvit jako normální lidi https://www.facebook.com/PWRLFTNG já to můžu natočit a poté hodit na můj youtube, ať se lidi pobaví https://www.youtube.com/c/PPSKLNR

Dále,
nevíš, čím vším si Jepi prošel, byl snad jako jediný člověk v historii GS přes více než rok v akademii, kde neustále nahlašoval příspěvky a neměl z toho vůbec nic, byl nespočetkrát zamítnut a nikdy se nevzdal, nakonec se mu to povedlo a dostal práva, ovšem akademický, kde musel natáčet a stále nebyl plnohodnotný admin, on však nikdy nepřestal a stále pokračoval, když něco neví, zeptá se, nedělá ukvapené závěry a věřím, že je o mnoho kvalitnější admin, než by si byl kdy ty.

Pokud máš problém s našima adminama, tak je prosím natoč, udělej nějaké demo a my je poté potrestáme, jen kolem sebe házíš špínu a snažíš se si něco dokázat, žádný názor krom tohohle, popř. Aweeho se nedočkáš

Vyřešeno, stížnost neoprávněná
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: Všichni admini co mě znají

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 srp 2017, 13:52

Me se zase nelibi ze nejaky noname chlapecek co ho nikdo nepozna si prijde kritizovat veci kterym nerozumi :D
A koukej byt hodnej nebo pustim lajfa ze retezu a za par dni misto do 8 tridy pujdes 2x do 4.. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy