I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] SNDT/FK, NADRŽIAVANIE + AWEE

Příspěvekod OrIoN7531 » 29 srp 2017, 19:50

SERVER: JB#1 + NEZNÁMEJ

POPIS #1:

2:50 - Sa beton spýtal či môže dať reakciu bez výhod nevýhod ktorá bude na čas. - SNDT povedal že áno (čož je ok)
3:30 - Tu to už zmenil že musí dať reakciu. - Simon tak aj spravil.
4:40 - Ale nastáva problém kedy simon dal poslednú reakciu dvom hráčom z čho jeden skočil a jeden nie. - Simon poslal hráča ktorý neskočil prvého ako jeho nevýhodu, SNDT hráča zabil.

ADMIN DAL FK KEĎŽE HRÁČ dostal nevýhodu. Z adminovej výhovorky vyplýva že posledný hráč mal dostať tiež nevýhodu ktorú nedostal a admin natom ani netrval. WHY?

12:00 - Som porušil zákaz a boxol som. Mňa aj iného hráča SIMON (SNDT) poslal na atrakciu kte sme mali jeden pokus anto aby sme to prešli. Druhé tečko umrelohneď na začiatku a ja som išiel pomaly predsalen mám čas a nechcem skapať kde mi SNDT povedal že mám bežat dozadu (teda sa vrátiť) to som spravil no potom ma poslal zas na druhú stranu kde som utrpel zranenia ktoré ďalej znamenali moju smrť (bol som znevýhodnený oproti hráčovy ktorý mal tiež jednu nevýhodu)

POPIS #2:
1:30 - Hráč dostal FK od aweeho, síce by sa to dalo riešiť ako 10x opustil stenu no dôvod bol udaný ako hýbal sa (po postavení sa ruky v csgo ešte jemne chvejú no nehýbal sa)

Dôkazy:
SNDT

AWEE
OrIoN7531
Drbna
Drbna

[V] SNDT/FK, NADRŽIAVANIE + AWEE

od Rumcajz » 29 srp 2017, 19:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SNDT/FK, NADRŽIAVANIE + AWEE

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 srp 2017, 21:41

Brookly i Gustik mi potvrdili ze se hrac nehybal a ja jim verim. Proto az ve hre zase potkam toho co obchazi ban, za FK se mu omluvim. Urcite to nebylo schvalne, hold se obcas bohuzel stane nez si zvyknu.
Demo na sndt kouknu pozitri, pokud me nekdo nepredbehne. Zatim vyckej.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sndT » 30 srp 2017, 14:21 VIP

Ahoj,

1. Myslel som si, že to chce dať tak, že to všetci prejdú celé a podľa času ich zabije .. potom ma oboznámil s tým ako to chce spraviť a z toho čo mi vysvetlil som usúdil, že 3 hráč by mal výhodu, keďže prežiť mal iba jeden a na výhru by mu stačilo sa zastaviť o kúsok ďalej ako sa zastavili hráči pred ním :roll: ( Na túto otázku som sa pýtal viacej adminov a dostal som odpoveď, že by sa to dalo brať z 2 pohľadov, ale ktorý je správny musí určiť niekto vyšší )
2. FK :arrow: simon dal poslednú reakciu na skok ... hráč, ktorého som zabil nesplnil príkaz simona, z toho mi vyplýva, že FK to nebol ako mi to potvrdil aj jeden vyššie postavený admin
3. Ty si mal 1 pokus na to, aby si to preskákal, vyjadril som sa zle, ale ešte predtým som ti povedal, že nebudeš zdržovať a keďže si mal tú atrakciu prechádzať tak si zdržovať nemal .. ty si aj po mojom upozornení zdržoval, priznám sa tam som ti nadržoval po prezretí dema :lol:
Obrázek - http://steamcommunity.com/id/sndT/
Obrázek - Sindetik
sndT
Drbna
Drbna

Příspěvekod byLife » 30 srp 2017, 14:26 VIP

Když simon dá atrakci, kde půjdou všichni a ten, co se dostane nejdál má pp, proč by měl dávat reakce ?
Žádný důvod tam není, je jedno jaké bude pořadí, zde pochybyl prvně.
Simon dal tedy reakci a první hráč šel na atrakci, po 15 sekundách ovšem byl na začátku a simon z ničeho nic změnil atrakci, i když ji vysvětlil ze začátku úplně jinak.
řekl, že si budou pamatovat, kam se nejdále hráči dostali a ten co se dostane nejdál, má pp, nebo něco v tom smyslu, není to citace a najednou se bralo místo, kde po 15 sec měli mít puštěnou klávesnici, čili zde nevýhody byly na místě, protože poslední hráč věděl, kam se ty první dva dostali, tím pádem mohl změnit tempo, např. že by šel pomaleji, jistěji a přesně tak, aby se dostal za 15 sec co nejdále, nebo aspoň takhle to je dle mého, uvidím co řekne Awee.
Dále, celou dobu byly reakce, kteří určovali kdo kolikátý půjde, simon dal 2 hráčům poslední reakci na skok, jeden hráč neskočil čili mu simon dal nevýhodu, že půjde jako další..
Admin sndT ho zabil se slovy, že nesplnil příkaz, měl by mít kill, simon ale řekl, že mu dal nevýhodu, v čemž problém vůbec nevidím, simon tvoří hru a celou dobu šlo o to, že se jen určovalo pořadí. sndT poté řekl, že ten jeden ho splnil, ale byl poslední.. Jenže sndT asi nevěděl, že je jedno, jestli byl poslední nebo ne, protože byl jediný, kdo ten příkaz splnil a nevýhodu mít neměl.. Prostě nevěděl, co v téhle situaci dělat a stejně zareagoval, ještě k tomu špatně

3. situace

12:00 - Som porušil zákaz a boxol som. Mňa aj iného hráča SIMON (SNDT) poslal na atrakciu kte sme mali jeden pokus anto aby sme to prešli.

Ano v pohodě, není co řešit

Druhé tečko umrelohneď na začiatku a ja som išiel pomaly predsalen mám čas

Příkazy se plní přímo a bez zdržování za jakékoliv situace, ty si více než úmyslně zdržoval, to že držíš ctrl a pomalu mačkáš W, díky čemuž jsi v jedné té řadě snad 2 minuty, protože přecházíš z jedné na druhou je hovadina a já už bych tě dávno zabil

SNDT povedal že mám bežat dozadu (teda sa vrátiť) to som spravil no potom ma poslal zas na druhú stranu kde som utrpel zranenia ktoré ďalej znamenali moju smrť (bol som znevýhodnený oproti hráčovy ktorý mal tiež jednu nevýhodu)

Snažíš se slovíčkařit! Ty jako TT máš dělat vše pro to, aby si dostal PP a né se snažit nachytat simona nebo jiné hráče, já bych třeba pochopil, že jít dozadu je nakonec dráhy, protože vchod je přece jenom přední strana.. Za tohle bych tě plácnul
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod OrIoN7531 » 30 srp 2017, 20:51

-------->
Příkazy se plní přímo a bez zdržování za jakékoliv situace, ty si více než úmyslně zdržoval, to že držíš ctrl a pomalu mačkáš W, díky čemuž jsi v jedné té řadě snad 2 minuty, protože přecházíš z jedné na druhou je hovadina a já už bych tě dávno zabil

Musel som ísť z jednej strany na druhu aby som neriskoval viac životov keďže na druhej strane som mohol laser kľudne podliezť.
áno za zdržiavanie ma mohol zabiť ale nespravil to a jediný príkaz ktorý padol bol 1pokus na prejdenie atrakcie a ja som to chcel splniť zdravý tak pôjdem tak aby som neskapal..

Keďže som atrakciou išiel stále dopredu on povedal že mám isť dozadu tak som si myslel že mu stačilo a má, vyjsť. No ako som sa vracial povedal že mám znovu zmeniť smer...
-------> toto už ani nerieš to je len dodatok

ty si aj po mojom upozornení zdržoval, priznám sa tam som ti nadržoval po prezretí dema :lol:

čas? po upozornení som už nezdržiaval.. :)

Skôr by ma zaujímalo čo ak by sa každý začal riadiť neoverenou informaciou a zabijať hráčov ktorý dostali nevýhodu?
2. FK :arrow: simon dal poslednú reakciu na skok ... hráč, ktorého som zabil nesplnil príkaz simona, z toho mi vyplýva, že FK to nebol ako mi to potvrdil aj jeden vyššie postavený admin

Mne toto stači už si to doriešte vy

THX
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy