Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP problem

Příspěvekod Michal24 » 30 srp 2017, 14:42

Cus

Mam mensi problem. Chcem si aktivovat VIP na server a nejde.
Popis problemu.
- Zadal som do chatu /aktivator a pozadani VIP kodu mi vybehla hlaska ze musim overit svoj VIP ucet e-mailom.
dal som svoj novy e-mail na webe preto že predosli mi bol zablokovany.
Ked som zadal svoj novy e-mail na webe, tak mi napisalo - Vícenásobné odeslání formuláře, zkontrolujte si svou emailovou schránku.

Kukol som na e-mailove schranky a nemal som tam ziaden potvrdzovaci e-mail.
Co mam dalej robit ?
Michal24
Amatér
Amatér

VIP problem

od Rumcajz » 30 srp 2017, 14:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP problem

Příspěvekod ada5cz » 31 srp 2017, 19:33

Ahoj mé jméno ve hře je Rinnegan hrál jsem často zombie mini 2 na kterém sem si aktivoval extravip kdy bylo všechno v poho ale po nějaké době ségře chcípl počítač a ségra dostala novej a já taky tak jsem na něj zase hrál pod jménem Rinnegan ale co jsem spustil server zombie mini 2 tak jsem žádné extravip ani vip nenašel tak jsem nějakou dobu hrabal v emailu ale nic sem nenašel protože to bylo před rokem a o extravip jsem měl na zombie mini 2 zas zájem ale nešlo to bylo to divné protože na jailbreak 8 kde jsem extravip zpátky dostal ale na zombie mini 2 ne hledal jsem dlouhou dobu kod na kativator ale marně
ada5cz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: VIP problem

Příspěvekod Derakh12 » 31 srp 2017, 20:11 VIP

Michal24 píše:Cus

Mam mensi problem. Chcem si aktivovat VIP na server a nejde.
Popis problemu.
- Zadal som do chatu /aktivator a pozadani VIP kodu mi vybehla hlaska ze musim overit svoj VIP ucet e-mailom.
dal som svoj novy e-mail na webe preto že predosli mi bol zablokovany.
Ked som zadal svoj novy e-mail na webe, tak mi napisalo - Vícenásobné odeslání formuláře, zkontrolujte si svou emailovou schránku.

Kukol som na e-mailove schranky a nemal som tam ziaden potvrdzovaci e-mail.
Co mam dalej robit ?

Ahoj. Reaktivační email, bohužel přichází na email, který byl zadán při aktivaci VIP..

ada5cz píše:Ahoj mé jméno ve hře je Rinnegan hrál jsem často zombie mini 2 na kterém sem si aktivoval extravip kdy bylo všechno v poho ale po nějaké době ségře chcípl počítač a ségra dostala novej a já taky tak jsem na něj zase hrál pod jménem Rinnegan ale co jsem spustil server zombie mini 2 tak jsem žádné extravip ani vip nenašel tak jsem nějakou dobu hrabal v emailu ale nic sem nenašel protože to bylo před rokem a o extravip jsem měl na zombie mini 2 zas zájem ale nešlo to bylo to divné protože na jailbreak 8 kde jsem extravip zpátky dostal ale na zombie mini 2 ne hledal jsem dlouhou dobu kod na kativator ale marně

V případě že nemáš kódy k VIP a EVIP výhodám ti nemáme jak pomoci. Měl sis je uschovat, zálohovat atd..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na VIP poradna