• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] Časovanie dema
Zdravím.
Mám dosť veľký problém, ktorý ma omedzuje. A tým je, že zakaždým keď chcem pozrieť, alebo vyčasovať demo do PP, hra sa mi bezdôvodne lagne, a nikedy len tak spadne.Napíšem do konzle viewdemo, a v tom mi hra spadne alebo sa lagne.. Žiadna tabuľka, skúšal som to v okne spustiť, laglo sa to. Netuším prečo to robí. Preinštaloval som hru, vymazal som z nej všetko, a robí to stále. Nechápem čo s tým môže byť. Budem veľmi rád za každé info. A mám Mac, takže to môže byť aj tým.
Mám dosť veľký problém, ktorý ma omedzuje. A tým je, že zakaždým keď chcem pozrieť, alebo vyčasovať demo do PP, hra sa mi bezdôvodne lagne, a nikedy len tak spadne.Napíšem do konzle viewdemo, a v tom mi hra spadne alebo sa lagne.. Žiadna tabuľka, skúšal som to v okne spustiť, laglo sa to. Netuším prečo to robí. Preinštaloval som hru, vymazal som z nej všetko, a robí to stále. Nechápem čo s tým môže byť. Budem veľmi rád za každé info. A mám Mac, takže to môže byť aj tým.
-
Heds - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Časovanie dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Časovanie dema
HLTV demo som neskúšal prehrávať, ale cez playdemo mi demo prehrá. Bez žiadneho spadnutia hry, alebo lagnutia.
-
Heds - Kolemjdoucí
Mas Steam nebo NS? Pokud Steam tak se podivej, zda nepouzivas betaverzi. V pripade, ze mas NS, napis do konzole version a rekni mi co ti vratilo.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Používam Steam, a nič som neprenastavoval s betou, takže by to malo byť nastavené defaultne.
-
Heds - Kolemjdoucí
useless píše:Mas Steam nebo NS? Pokud Steam tak se podivej, zda nepouzivas betaverzi. V pripade, ze mas NS, napis do konzole version a rekni mi co ti vratilo.
na ns nejdu kukat dema :d
-
navrhnemtivec - Drbna
Mas hru aktualizovanou?
Proc by nesly?
navrhnemtivec píše:na ns nejdu kukat dema :d
Proc by nesly?

-
Já nahlašuju s NS verzí a vždy mi to šlo pustit
Nemůže to být na jeho počítač příliš velká zátěž?

Nemůže to být na jeho počítač příliš velká zátěž?

-
byPoseidon - Spamerův sluha
To nepredpokladám, keďže mám Macbook, a hra mi ide na 400FPS.
-
Heds - Kolemjdoucí
http://ugc.lt/news/index.php?threads/viewing-demos-mac-cs-crash.24471/ píše:Hi,
Mac version Steam CS will crash every time you use the viewdemo command (verified with few Mac users - same issue).
You can only use playdemo from Mac version Steam CS, even Steam CZ also the same.
If you wish to viewdemo from Mac, get a software called Wineskin Winery for your Mac.
It will act as "Windows Emulator" in which you can install Windows version non-steam CS (exe) and run in your Mac.
Reference: http://wineskin.urgesoftware.com/tiki-index.php
So you can play as usual with Steam CS and viewdemo with the non-steam CS (I'm using this way all the time).
Good luck!
Nebo muzes pouzit VMware Fusion pripadne si nejak obstarat starsi verzi hry.

-
Hmm, ďakujem za radu no. Tak sa asi ďalej neposuniem, nechcem sťahovať do notebooku za 1500Euro sťahovať niečo, čomu sám neverím. Aj tak ďakujem za radu. 

-
Heds - Kolemjdoucí
Vzdyt je zdarma (a open source) - http://wineskin.urgesoftware.com/tiki-i ... =Downloads

-
Stiahol som to, len tomu nechápem. Stačí keď to zapnem, a pôjde mi to akože?
-
Heds - Kolemjdoucí
Ja jsem to taky moc nepobral ale kouknul jsem na nejaky video, a je to snadne. Namisto vysvetlovani ti ho proste poslu - https://www.youtube.com/watch?v=QSUh_JZRGSQ

-
Neviem no, nejak tomu neverím. A nejaký iný spôsob, napríklad kebyže to zapnem na nonsteame, ak stiahnem? Tam by to šlo?
-
Heds - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2