Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Admin prava Knife server 1

Příspěvekod Bartsimsn » 31 srp 2017, 12:46

Vlastnit originální hru cs 1.6 (steam) - Vlastním.
• Minimální věk 14 - poprosim o vijimku
• Mít funkční mikrofon - Splňuji

• Nick ve Hře: Sweex
• Steam Nick: ♕JustDoIt♕
• Steam ID: STEAM_0:0:78364109
• Věk: dnes 14 Šklebící se poprosim o vijimku věku
• Odkaz na Váš profil v HLstats: http://progamerz.cz/hlstats/hlstats.php ... player=131
• Server na který žádám: JailBreak
• Nějaké bany na PGZ nebo na jiném portále: Ano, na g* za nadavky, ale screeny co pořidil hráč co mě nahlásil neukázal celou konverzaci. Šlo o to, že mi asi 3 mapy pořád nadával do rodiny apod. Tak jsem mu na to potom též odpověděl. No dotyčný udělal screeny mého prohřešku dal na to na forum a já dostal ban. Neomlouvám se z toho, protože jsem mu opravdu nadával, ale vadí mi, že jsem neměl důkazy i já na něj.
•Něco o mně: Tak, jmenuji se Olin a právě dnes je mi 14 let což je pro mě úplně bezva Šklebící se Protože to otvírá nové možnosti, ale pojďme dál. Hraji Americký fotbal v pozici LB (LineBacker) a myslím, že mi to snad i jde. Counter-Strike hraji už asi 4 - 5 let nemám v tom už přehled.
•Proč bych měl být Admin: Tak módu JailBreak se věnuju prakticky od doby co se to objevilo už ani nevím jak je to dlouho. Mám docela rozsáhlé zkušenosti jak s adminováním tak s daným módem a pevně doufám, že bych mohl být pro portál přínosem
Bartsimsn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Admin prava Knife server 1

od Rumcajz » 31 srp 2017, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin prava Knife server 1

Příspěvekod Bartsimsn » 31 srp 2017, 13:04

Bartsimsn píše:Vlastnit originální hru cs 1.6 (steam) - Vlastním.
• Minimální věk 16

• Nick ve Hře: Bart
• Steam Nick: ♕JustDoIt♕
• Steam ID: STEAM_0:0:78364109
• Věk: dnes 16
• Odkaz na Váš profil v HLstats: http://progamerz.cz/hlstats/hlstats.php ... player=131
• Server na který žádám: Knife server 1
• Nějaké bany na PGZ nebo na jiném portále: Ano, na g* za nadavky, ale screeny co pořidil hráč co mě nahlásil neukázal celou konverzaci. Šlo o to, že mi asi 3 mapy pořád nadával do rodiny apod. Tak jsem mu na to potom též odpověděl. No dotyčný udělal screeny mého prohřešku dal na to na forum a já dostal ban. Neomlouvám se z toho, protože jsem mu opravdu nadával, ale vadí mi, že jsem neměl důkazy i já na něj.
•Něco o mně: Tak, jmenuji se Olin a právě dnes je mi 14 let což je pro mě úplně bezva Šklebící se Protože to otvírá nové možnosti, ale pojďme dál. Hraji Americký fotbal v pozici LB (LineBacker) a myslím, že mi to snad i jde. Counter-Strike hraji už asi 4 - 5 let nemám v tom už přehled.
•Proč bych měl být Admin: Tak módu JailBreak se věnuju prakticky od doby co se to objevilo už ani nevím jak je to dlouho. Mám docela rozsáhlé zkušenosti jak s adminováním tak s daným módem a pevně doufám, že bych mohl být pro portál přínosem

prominte za chybu
Bartsimsn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Admin prava Knife server 1

Příspěvekod Izmael » 31 srp 2017, 13:44 VIP

Zdravím,

přihlaš se a úspěšně dokonči naši akademii, poté se můžeme bavit dále o admin právech.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Admin prava Knife server 1

Příspěvekod Bartsimsn » 31 srp 2017, 14:06

jak se mam přihlasit do ty akademie
Bartsimsn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamítnuto] Admin prava Knife server 1

Příspěvekod Moderator » 31 srp 2017, 16:32 VIP

Zde: counter-strike-1-6-f546.html
Pevně doufám, že už si najdeš podmínky+vzor a podáš si tak žádost o akademika.
Signature
Moderator
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů