• Stránka 1 z 1
JB1/FK/Garlin
Simon řekl skočíte na stul na proti, natož hráč skočil na lavičku a Garlin ho zabil.
Napsal jsem mu, že to je součást stolu a byli mi řečeno, že může skočit i na lavičku jelikož na ratsu mi bylo také řečeno od adminu, že nemám zabíjet za to, když skočí někdo na lavičku. Do toho se zapojil i admin Lamik který říkal to samé co Garlin.
Další důvod proč to hlásím je, že jsem napsal hráčovi ať si stojí za svým a že to byl FK. Natož mi Garlin napsal "drz picu lebo ti dam ban. Proč vedeni portalu se takto chová k hráčům a nadave všem. Je sním sranda na serveru, toleruju že dělá blbosti, nedodržuje pravidla, ale sem tam si prostě musí dokazovat co je zač a začíná nadávat hráčum ve hře tak na forku.
Rats- Pyramid mapy, to jsou mapy na kterých jsou stejné stoly a nechápu proč tam to má být takto a tam zase jinak
http://leteckaposta.cz/486527028
Časy: Příkazy- 6:35 Nadávky v chatu- 11:10 Začínám psat Gamerovi natož Garlin to napsal.
Napsal jsem mu, že to je součást stolu a byli mi řečeno, že může skočit i na lavičku jelikož na ratsu mi bylo také řečeno od adminu, že nemám zabíjet za to, když skočí někdo na lavičku. Do toho se zapojil i admin Lamik který říkal to samé co Garlin.
Další důvod proč to hlásím je, že jsem napsal hráčovi ať si stojí za svým a že to byl FK. Natož mi Garlin napsal "drz picu lebo ti dam ban. Proč vedeni portalu se takto chová k hráčům a nadave všem. Je sním sranda na serveru, toleruju že dělá blbosti, nedodržuje pravidla, ale sem tam si prostě musí dokazovat co je zač a začíná nadávat hráčum ve hře tak na forku.
Rats- Pyramid mapy, to jsou mapy na kterých jsou stejné stoly a nechápu proč tam to má být takto a tam zase jinak

http://leteckaposta.cz/486527028
Časy: Příkazy- 6:35 Nadávky v chatu- 11:10 Začínám psat Gamerovi natož Garlin to napsal.
-
Marcus - Kazatelův učeň
JB1/FK/Garlin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/FK/Garlin
TO je akoze drzim palce vidis to ako ma tie palce nahoru

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Lavička je lavička, stůl je stůl. Pokud mají skočit na stůl, nemohou skočit na lavičku.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Takže u ratsu to platí taky, když simon řekne přeskočte na červený stůl z modrého a někdo skočí na lavičku mám dostat kill.
Ok tím se ti omlouvám Garlin, ale nebyl to jeden admin co mi řekl, že můžu skočit i na lavičku a myslím.
Už se těším, jak řeknu adminům, že to je jinak, myslím že budou stejně překvapeni jako já.
Ještě sorry Garlin, ale já už fakt nevím co na JB platí a neplatí
Ok tím se ti omlouvám Garlin, ale nebyl to jeden admin co mi řekl, že můžu skočit i na lavičku a myslím.
Už se těším, jak řeknu adminům, že to je jinak, myslím že budou stejně překvapeni jako já.
Ještě sorry Garlin, ale já už fakt nevím co na JB platí a neplatí

-
Marcus - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1