• Stránka 1 z 1
[V] Thruu
Zdravím
V momentě co přijde admin Thruu na server začnu natáčet demo ..jelikož sním mám určité problémy.
Dostal jsem hned po 10 sec co přišel move za neschopnost CT simona. Hrála se přestřelka já zabil dva hráče a třetího jsme hledal a mezi tím jsme zapl to demo.
Po zhruba 5x co jsem napsal do chatu zaco jsem dostal move mi bylo zděleno ,že za neschopnost CT simona.
Nechápu vůbec so jsem udělal blbě.
Demo zde: http://leteckaposta.cz/888706593
Admin si asi zase dělá co chce jak vidím. Pokud si dobře pomatuju měl by si taky točit demo.
A dodat tu moji neschopnost za jak tvrdí. Jsem opravdu zvědavej
Prostě přišel na server dal move a tím to zkončilo.
RakuN
V momentě co přijde admin Thruu na server začnu natáčet demo ..jelikož sním mám určité problémy.
Dostal jsem hned po 10 sec co přišel move za neschopnost CT simona. Hrála se přestřelka já zabil dva hráče a třetího jsme hledal a mezi tím jsme zapl to demo.
Po zhruba 5x co jsem napsal do chatu zaco jsem dostal move mi bylo zděleno ,že za neschopnost CT simona.
Nechápu vůbec so jsem udělal blbě.
Demo zde: http://leteckaposta.cz/888706593
Admin si asi zase dělá co chce jak vidím. Pokud si dobře pomatuju měl by si taky točit demo.

Prostě přišel na server dal move a tím to zkončilo.
RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Re: Thruu
Tady je jeste demo od jednoho hráče co natáčel a dával to už i na forum. Je to ta stejná mapa. I když není admin na serveru nevidím žádné pochybení z mojí strany. Hráč co dal MFK a dával neohlášené mody dostal move taky. Podle meho oprávněně ,ale jak jsem už říkal Thruu nebyl na serveru od začátku aby mohl posoudit jestli tento hráč dělal nebo nedělal něco špatně.
Každopádně já jsem ten move dostal neprávem a nevím co jsi tady Thruu myslí .. že bude muvovat jak chce a kazit hru. Není to poprvé.
demo zde: http://leteckaposta.cz/866959881
Každopádně já jsem ten move dostal neprávem a nevím co jsi tady Thruu myslí .. že bude muvovat jak chce a kazit hru. Není to poprvé.
demo zde: http://leteckaposta.cz/866959881
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
RakuN píše:..jelikož sním mám určité problémy.
Myslel jsem si, že už jsme si to minule vyříkali ale aspoň teď vím jak to mezi námi je.
Několik hráčů si kolem půlnoci stěžovalo že 2 hráči co jsou u CT ??? (ty) a my dick is curved to the left dělají na JB#3 bordel (FK, MFK, neschopnost). Neměl jsem zrovna čas hrát CS:GO tak jsem to přišel rychle vyřešit tak že jste oba dostali move protože mi nepříjdete vhodní/schopní být u CT, to proto aby všichni ostatní hráči měli na serveru klid a mohli nerušeně hrát JB. A to jsem ani neměl tušení že se jedná o tebe (protože jsem tě neslyšel mluvit), takže hlavně nepiš jak ti zas někdo ubližuje jen kvuli tomu že s tebou má nebo někdo měl problémy. Dostali jste jen move a další mapu jste klidně zas mohli jít k CT. Nevím proč zase ze sebe děláš nevinného, stále jsou na tebe stížnosti od hráčů, zatím si nikomu nedokázal že by ses začal normálně na serveru chovat. Když dojdu já nebo admini na server tak se vždycky zklidníš protože mě a ostatní adminy už znáš a děláš najednou před ostatníma hráčema na serveru hodného beránka a myslíš si že ti to všichni žerou. Ani náhodou.
tY vybórně!
-
truee - Amatér
Taky jsem myslel že je to mezi námi OK jenže jak jsem dostal zase move na ukor temu že ti někdo psal že dělám bordel tak to asi dobrý nikdy nebude. Tohle mě absolutně nezajímá . Ty máš jednat podle teho co vidíš a ne podle teho co ti píšou hráči na steamu. Víš oni už kolikrát jen co přijdu na server začnou panikařit a hned vyvolávat konflikty tím že jsem vůbec u CT. Samnotné druhé demo co bylo dodáno jako stížnost na hráče ktereho jsi muvl. Nemyslím si že když nebyl nikdo z adminu na serveru že bych tam dělal nejake potíže
Tak se zamysli.
Ty by jsi měl natáčet demo pokud dobře vím. A já bych rád viděl co jsi viděl ty jak jsi přišel na server že nejsem vhodný hráč k CT.
Dodej demo buď zde na tuhle stížnost nebo HLSA pokud si ho vyžádá jak už do chatu nebo taky tady. K tobě to bude asi všechno.
tady máš ještě co jsi dostal příkazem :
Re: Thruee/Move/JB#1
Nový příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2017, 14:52
Demo je bez zvuku, proto jako důkaz nestačí.
Admin však dostal povinnost točit demo vždy když jde hrát. Jakmile tuto povinnost plnit nebude, bude zrušen.
thruee-move-jb-1-t165181.html

Ty by jsi měl natáčet demo pokud dobře vím. A já bych rád viděl co jsi viděl ty jak jsi přišel na server že nejsem vhodný hráč k CT.
Dodej demo buď zde na tuhle stížnost nebo HLSA pokud si ho vyžádá jak už do chatu nebo taky tady. K tobě to bude asi všechno.
tady máš ještě co jsi dostal příkazem :
Re: Thruee/Move/JB#1
Nový příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2017, 14:52
Demo je bez zvuku, proto jako důkaz nestačí.
Admin však dostal povinnost točit demo vždy když jde hrát. Jakmile tuto povinnost plnit nebude, bude zrušen.
thruee-move-jb-1-t165181.html
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
To jako fakt? Tohle je ten příslovečný poslední hřebíček do rakve.
Admin zrušen.
Admin zrušen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
RakuN píše:tady máš ještě co jsi dostal příkazem :
Nemusíš mít o mě strach, já si svoje povinnosti plním a demo mám.
Přečti si ještě jednou to co jsem psal a možná pochopíš proč jsi dostal ode mě move. Ty sám víš co se ten večer na serveru dělo když jsi byl CT, zamysli se než začneš o někom něco říkat. Kdybych tě chytl při porušení pravidel tak máš hned ban samozřejmě. Dostal jsi jen move aby byl klid a hra mohla normálně pokračovat. Ale to už je teď stejně jedno, oba dva si budeme myslet svoje, navíc si určitě dosáhl toho co jsi chtěl. Podle vyšších je tohle první oprávněná stížnost na mě, a podle aweeho nejsem vhodný k tomu abych nadále adminoval. Co nadělám.
K mýmu odchodu: moc díky hodně hráčům které jsem tu mohl za celou dobu poznat: Life, Yoda, Mauzík, KrocaN, Erbi, Hellsm, iDk, Angel, Patas, Bonfiáš, sndt, Viktor, jephi, kierbee, calvin a další.
tY vybórně!
-
truee - Amatér
Re: [V] Thruu
Thruu byl jeden z nejlepších adminů co dělal co měl a takhle se němu zachováš.
Rakuna by jste měli permanentně zabanovat za to co tady předvádí, dělá bordel a jde mu jen o to zrušit co nejvíce adminů. Chtěl jsem vše řešit v klidu ale asi to nejde, Awee vás začne rušit jednoho po druhém.

CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Re: [V] Thruu
Chytněte se spolu za ruce a jděte oba do ..... akademie.
Z Thrua jednou může být dobrý admin, teď však dělal jednu chybu za druhou.
Z Thrua jednou může být dobrý admin, teď však dělal jednu chybu za druhou.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1