• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JB#1 / Žádost o práva / evolution
Nick ve hře: evolution
Nick na forum: evolutionn
Profil na forum: evolutionn-u55419.html
Věk: 18
Steam nick: evolution
SID: STEAM_0:1:224599559
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=189559
Bany a prohřešky:
Na Gamesites nemám žádný ban a kick jsem dostal pouze protože se admin překlikl, poté se mi omluvil. Na jiném portálu jsem dostal ban za MFK, na GS bych si to nedovolil.
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Roman. Bydlím v Mladé Boleslavi. Je mi 18 let a mám téměř dostudováno, z důvodu zlomenině nohy se mi odložili závěrečné zkoušky. Učím se na Škodovce jako Nástrojař. Rád se bavím, trávím čas s přáteli, přítelkyní a ovšem hraním na vašem portále kde bych rád účinkoval jako Admin. Každý den zde hraji (teď 2 dny ne, byl jsem mimo domov) a snažím se pomáhat hráčům na serveru, nahlašuji vše co vidím pokud admin není přítomen.
Proč bych se chtěl stát adminem:
Ze všeho nejvíc trávím čas na vašem Jailbreak serveru (nejen tam), poznám když někdo cheatuje, tím nemyslím AB nebo WH, to je samozřejmost. Ale i jiné věci. Vždy hlásím adminům zda by mohli přijít na server a vyřešit hráče kteří dělají problémy na serveru, ale když admin nemůže, nikdo hráče nezastaví. A proto bych se chtěl stát adminem já, jsem velice aktivní a chci s sebou přinést více zábavy a méně problémových hráčů, když si někdo neví rady, vždy pomůžu. Koupil jsem si nový steam, nahrál jsem dostatek hodin a jsem připravený se stát členem Admin teamu.
Děkuji za pozornost, doufám v kladné vyjádření.
Nick na forum: evolutionn
Profil na forum: evolutionn-u55419.html
Věk: 18
Steam nick: evolution
SID: STEAM_0:1:224599559
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=189559
Bany a prohřešky:
Na Gamesites nemám žádný ban a kick jsem dostal pouze protože se admin překlikl, poté se mi omluvil. Na jiném portálu jsem dostal ban za MFK, na GS bych si to nedovolil.
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Roman. Bydlím v Mladé Boleslavi. Je mi 18 let a mám téměř dostudováno, z důvodu zlomenině nohy se mi odložili závěrečné zkoušky. Učím se na Škodovce jako Nástrojař. Rád se bavím, trávím čas s přáteli, přítelkyní a ovšem hraním na vašem portále kde bych rád účinkoval jako Admin. Každý den zde hraji (teď 2 dny ne, byl jsem mimo domov) a snažím se pomáhat hráčům na serveru, nahlašuji vše co vidím pokud admin není přítomen.
Proč bych se chtěl stát adminem:
Ze všeho nejvíc trávím čas na vašem Jailbreak serveru (nejen tam), poznám když někdo cheatuje, tím nemyslím AB nebo WH, to je samozřejmost. Ale i jiné věci. Vždy hlásím adminům zda by mohli přijít na server a vyřešit hráče kteří dělají problémy na serveru, ale když admin nemůže, nikdo hráče nezastaví. A proto bych se chtěl stát adminem já, jsem velice aktivní a chci s sebou přinést více zábavy a méně problémových hráčů, když si někdo neví rady, vždy pomůžu. Koupil jsem si nový steam, nahrál jsem dostatek hodin a jsem připravený se stát členem Admin teamu.
Děkuji za pozornost, doufám v kladné vyjádření.

- evolutionn
- Amatér
[Zamietnuté] JB#1 / Žádost o práva / evolution
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB#1 / Žádost o práva / evolution
Pardón, že sa tu vyjadrujem.. ale za čias ešte keď som mal práva (nie tak dávno) som s nim pravidelne hrával, či na JB, či HNS, či KZ.. hráč má grády (
) určite, pravidlá ovláda, na serveroch (JB) pomôže iným, ak nie sú si istý v niečom.. ako hráč u CT, či simonuje alebo nie, hru sleduje.. ťažšíe situácie vie zvládnuť.. na iných serveroch (keďže je skúsenejší jumper) pomôže dosť, atď..
Dal by som mu šancu určite, keď už len kvôli právam si kúpil nové CS
PS: to nahlásenie mňa za MFK nebolo dohodnuté, ja sám som tak konal
PS 2: kus má hlas ako ejvii
(aspoň tak ja berem)

Dal by som mu šancu určite, keď už len kvôli právam si kúpil nové CS

PS: to nahlásenie mňa za MFK nebolo dohodnuté, ja sám som tak konal

PS 2: kus má hlas ako ejvii

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Ten MFK bol dôvod aby kamarát dostal nahlásenie..
Referencie byvalych adminov, ktori chceli škodit su mi ukradnute.
Zo serveru sa poznáme, no nikdy som ti nevedel prist na chut, skusim pockat na ďalšie postrehy adminov.
-
Habs - Spamer
Děkuji, snad se na serveru uvidíme než se uzavře žádost a doufám že na mě změníš názor. Jsem snaživý hráč a vždy a se vším rád pomůžu.
- evolutionn
- Amatér
Admini to s tebou moc dobre nevidia. Dáme tomu čas, skús nás viac presvedčiť.
Zamietnuté
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1