• Stránka 1 z 1
[Vyr]Admin ttt 4
Sztezujusi na admina Dang3rCZ neustale pošti judbu do voice neustale me randomuje a je trochu vulgarny a včera večer když jsem tma hraltak me prpleskl a zabyl a furt spamuje hudbu a když tam nekdo nadava tammu nic neda jemu to vsechno jedno ame da 4 bany ze sem polozil deadstejšn neyby semy jeho chovani jak se chova beuste kazde koli mi dava random a kazy my hru
r 

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
[Vyr]Admin ttt 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin ttt 4
Ahoj,
1) když někdo nadáva okey 2 nadávky řekne tak nemohu dat ban pokaždé je upozorním na ten slovník jo hold někteří nemají kvalitní mikrofony s tím já nemohu nic dělat když jím nerozumím
2) ohledně muziky podle mě ještě jsem nepouštěl jedině na ts3
3) ohledně randomovaní když mě několikrat hituje za sebou a zbyde mi 15-50 hp tak radši ho zabiju než on mě a když jsem traitor no hold musím randomovat sorry
4) položil jsi dead station přímo do dveří a pak se tam nemůže nikdo dostat realy několikrát jsem tě upozornil dokonce jsi za to dostal několikrát i ban a ty se prostě neponaučíš
5) jestli jsi petr.v a pochopitelně jsi tak celý server ti dotvrdi že já nerandomují jen ty pokaždé říkají kill petr.v protože ty neustále randomuješ neustále porušuješ pravidla
6)slay/slab to nepoužívám na TTT serverech jen na pokemode kvůli kempu
7) nějaký důkaz
Přejí krásný den s pozdravem Dang3rCZ
1) když někdo nadáva okey 2 nadávky řekne tak nemohu dat ban pokaždé je upozorním na ten slovník jo hold někteří nemají kvalitní mikrofony s tím já nemohu nic dělat když jím nerozumím
2) ohledně muziky podle mě ještě jsem nepouštěl jedině na ts3
3) ohledně randomovaní když mě několikrat hituje za sebou a zbyde mi 15-50 hp tak radši ho zabiju než on mě a když jsem traitor no hold musím randomovat sorry

4) položil jsi dead station přímo do dveří a pak se tam nemůže nikdo dostat realy několikrát jsem tě upozornil dokonce jsi za to dostal několikrát i ban a ty se prostě neponaučíš
5) jestli jsi petr.v a pochopitelně jsi tak celý server ti dotvrdi že já nerandomují jen ty pokaždé říkají kill petr.v protože ty neustále randomuješ neustále porušuješ pravidla
6)slay/slab to nepoužívám na TTT serverech jen na pokemode kvůli kempu
7) nějaký důkaz

Přejí krásný den s pozdravem Dang3rCZ
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Zdravím..nemám se sem co vyjadřovat ale pokud se jedná o tohoto hráče 
Tento hráč neustále porušuje pravidla. Ač nadávkami nebo spam voice (Rád se pak dohaduje co je a co není spam voice). Dále sem i zažil jak si jen tak chodil po mapě a hitoval kde koho, z čehož měl strašnou radost. Neustále ponižuje hráče a adminy. (Naposled jsem se s ní potkal cca před 2-3 týdny, ale důkazy možná ještě mám.
Dále to tvoje bugování dveři, jak tu popisuje kolega Danger je na ban. (Povolené banovat od Maxipsa, kdyby se ptali vyšší)...
Takže tímto bych někoho z vyšších chtěl poprosit o to aby aspoň na týden bylo tomuto člověku zamezena komunikace na serveru.
Děkuji

Tento hráč neustále porušuje pravidla. Ač nadávkami nebo spam voice (Rád se pak dohaduje co je a co není spam voice). Dále sem i zažil jak si jen tak chodil po mapě a hitoval kde koho, z čehož měl strašnou radost. Neustále ponižuje hráče a adminy. (Naposled jsem se s ní potkal cca před 2-3 týdny, ale důkazy možná ještě mám.
Dále to tvoje bugování dveři, jak tu popisuje kolega Danger je na ban. (Povolené banovat od Maxipsa, kdyby se ptali vyšší)...
Takže tímto bych někoho z vyšších chtěl poprosit o to aby aspoň na týden bylo tomuto člověku zamezena komunikace na serveru.
Děkuji

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
Už mě nebavíš, furt budeš kazit hru, porušovat pravidla, napíšeš 1000 stížnosti z toho ani jedna není oprávněná.
Za to tvé chování a celkové porušení pravidel jsi dostal ban, doufám že si za tu dobu uvědomíš že máš dodržovat pravidla a chovat se slušně mezi hráči.
Bez důkazu, vyřešeno.
Za to tvé chování a celkové porušení pravidel jsi dostal ban, doufám že si za tu dobu uvědomíš že máš dodržovat pravidla a chovat se slušně mezi hráči.
Bez důkazu, vyřešeno.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyr]Admin ttt 4
[list=][/list] Hlavě že naserverch ste vulgarni a nadavate nam a uražite a jedini co umite spamovat a puštět hudbu
BY mam i demo čas na demu 3:35 https://www.youtube.com/watch?v=F4Mx3AwgfJ0
robite jenom bordel a nic jineho neumite jenom nadavate a posmivatese to už i opie je inteligentni než vi vy se neumitedomluvit jenom buzerujete a nadavate a jedini co umite je banovat a kickovat a nechapu jak szvas mohly stat admini
když neznate pravidla a neumiteto a vječně ste naliti a ožrali

robite jenom bordel a nic jineho neumite jenom nadavate a posmivatese to už i opie je inteligentni než vi vy se neumitedomluvit jenom buzerujete a nadavate a jedini co umite je banovat a kickovat a nechapu jak szvas mohly stat admini
když neznate pravidla a neumiteto a vječně ste naliti a ožrali

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
termyxx píše:[list=][/list] Hlavě že naserverch ste vulgarni a nadavate nam a uražite a jedini co umite spamovat a puštět hudbu
když neznate pravidla a neumiteto a vječně ste naliti a ožrali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrý tedy dal jsem ti slay či slab ted nevím ale nechápu proč jsi kempil když jsme byli jen 3 na serveru nemělo to vůbec cennu hrát když někdo kempi a neví se kde kdo je
-
Elem3nT - Mistr
Dang3rCZ píše:termyxx píše:[list=][/list] Hlavě že naserverch ste vulgarni a nadavate nam a uražite a jedini co umite spamovat a puštět hudbu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrý tedy dal jsem ti slay či slab ted nevím ale nechápu proč jsi kempil když jsme byli jen 3 na serveru nemělo to vůbec cennu hrát když někdo kempi a neví se kde kdo je
oprava
dobrá tedy jsem ti dal slay či slab pro upozornění že nemáš kempit jsme 3 na mapě není důvod kempit kdyby nás bylo více okey ale nezneuzil jsem práva tím způsobem že jsem tě zabil ani nic jiného + kde máš pouštění hudby + random kill z celého videa mám jen jeden důkaz která jkde vidět že jsem nezneužil práva byl jsi tam cca minutu na tom samém místě ostatní hráči já a kondom tě máme hlédat po celé map
-
Elem3nT - Mistr
Dang3rCZ píše:Dang3rCZ píše:termyxx píše:[list=][/list] Hlavě že naserverch ste vulgarni a nadavate nam a uražite a jedini co umite spamovat a puštět hudbu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oprava
dobrá tedy jsem ti dal slay či slab pro upozornění že nemáš kempit jsme 3 na mapě není důvod kempit kdyby nás bylo více okey ale nezneuzil jsem práva tím způsobem že jsem tě zabil ani nic jiného + kde máš pouštění hudby + random kill z celého videa mám jen jeden důkaz která jkde vidět že jsem nezneužil práva byl jsi tam cca minutu na tom samém místě ostatní hráči já a kondom tě máme hlédat po celé map
I kdyby jste byli jen 2 hráči na serveru tak nemáš co slapovat hráče, pokuď k tomu nemáš důvod, slap který dostal byl bezdůvodný, kempit mohl protože byl nevinný a chtěl přežít nebo si počkat až přijde sám zrádce, proto mi to přijde jako blbý důvod se vymlouvat na počet hráčů..
S adminem tato situace bude řešena a doufám že se to už nebude opakovat.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Aha omlouvám se za ten slap jsem se to dozvěděl až ted že to nemám dělat na ttt serverech příště se to nebude opakovat
-
Elem3nT - Mistr
A TAKY BY SY NEMUSE DĚLAT TAKOVI BORDEL NA SERVRU POŠTIŠ TAM HUDBU NADAVAŠ ŽE LAMY DĚTI NECO ŘEKNOU DO VOICE A DAVAŠMI RANDOM A HLAVNĚ ŽE PŘEHLIŽIŠ TY DĚTI CO TAM DAVAJI TEN DEDSTEJŠIN TAKY JNOM MĚ VIDIŠ JAK TO TAM DAVAM A JEDNINI CO UMIŠ MĚ ZABANOVAT JE KDYŽ MY NADAVAJ A TY TAM NEJSI TAK MY NADAVAJ JAK PŘIDEŠ TAK TI OZNAMUJI JAK STRAŠNE NADAVAM A TY JE PAK POSLECHNEŠ A PAK SE TLEMĚJ DO KSICHTU

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
JO A JEŠTE JESTLY MUŽU NECO ŘICT TAK I TOHO KONDOMA SI PLESKL A PAK SI NAS ZABIL A STRAŠNĚ SES TOMU SMAL MĚLSISTOHO ASY LEGRACI 

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
MAM TOHO JEŠTĚ VIC
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
Už nic říct nemůžeš, přestaň spamovat forum.
Doufám že toho dementa jen děláš :d
Doufám že toho dementa jen děláš :d
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1