• Stránka 1 z 1
Sťažnosť na Admina ArkiNG
CS 1.6 ADMIN: ArkiNG server Public1
Zdravíčko dneska ráno sa namne vyvršil admin menom ArkiNG dostal som ban za OVER nech mi niekto vysvetlí kde to je v pravidlách alebo dôvod rád by som videl video a preveril si admina- pričom SERVER AUTOMATICKY VYROVNAVA TEAM A ON MA VYNUTENE PREHADZOVAL AKO SA TO PACILO JEMU..... ZNEPRIEMNIL MI TYM HRU A KICKOL A BANOL MA NEPRAVOM rád by som vedel ako môžem ja 1 osoba robiť over pri začiatku hry!!!!! to skore sa menilo tak nechápem začo BAN NA 30 min´....... a UPOZORNOVAL MA ZE OVER ROBIT NEBUDEM SOM NUTENY TEDA HRAT LEN U T? vyjadrite sa mi ktomuto ak by niečo chýbalo rád pomôžem len mi musíte napomôcť lebo sa tu vtom extra na stránke nevyznám a ĎAKUJEM!
pozdravujem a prajem pekný deň
Zdravíčko dneska ráno sa namne vyvršil admin menom ArkiNG dostal som ban za OVER nech mi niekto vysvetlí kde to je v pravidlách alebo dôvod rád by som videl video a preveril si admina- pričom SERVER AUTOMATICKY VYROVNAVA TEAM A ON MA VYNUTENE PREHADZOVAL AKO SA TO PACILO JEMU..... ZNEPRIEMNIL MI TYM HRU A KICKOL A BANOL MA NEPRAVOM rád by som vedel ako môžem ja 1 osoba robiť over pri začiatku hry!!!!! to skore sa menilo tak nechápem začo BAN NA 30 min´....... a UPOZORNOVAL MA ZE OVER ROBIT NEBUDEM SOM NUTENY TEDA HRAT LEN U T? vyjadrite sa mi ktomuto ak by niečo chýbalo rád pomôžem len mi musíte napomôcť lebo sa tu vtom extra na stránke nevyznám a ĎAKUJEM!

- Sajsoo
- Kolemjdoucí
Sťažnosť na Admina ArkiNG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na Admina ArkiNG
Ban si dostal za kažení hry 2x jsi dostal upozornění že nemáš chodit do overu porušil jsi 
Prohrával jsi a proto jsi šel k t do overu

Prohrával jsi a proto jsi šel k t do overu

-
MrStornO - Zkušený
Mal som skore 3:2 PREHRAVAL SOM ?????????? KDE JE VIDEO OD ZACIATKU????????????? CHCEM DOKAZ!!!!!!!!!
- Sajsoo
- Kolemjdoucí
A ESTE MALICKOST NESIEL SOM KU T ALE KU CT a tam si ma banoval už pri skore 1:3 ak robím over tak načo ste mi povolili vôbec hrať hru ? vieš mi to vysvetliť? A KDE JE VIDEO???????
- Sajsoo
- Kolemjdoucí
Stížnost bez důkazů? Ahoj
-
MrStornO - Zkušený
Je tu návod ako podať sťažnosť napísal som svoj problém teraz dolož dôkaz ako ADMIN ked si taký INTELIGENT
či si to nepochopil? KDE JE TO VIDEO ZA BAN????? MAS DOKAZ PRECO SI MA ZABANOVAL????? CHUDACIK NEMAS..........

- Sajsoo
- Kolemjdoucí
MrStornO píše:Stížnost bez důkazů? Ahoj
A ESTE TAKTO SA INFORMUJEM AKE DOKAZY CHCES NA STAZNOST??????

- Sajsoo
- Kolemjdoucí
admin sa dal odobrat, lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1