I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Gigolo | Pvpro.com / JB#2

Příspěvekod okurka7 » 14 srp 2017, 12:08

Server: JB#2
Popis situácie/ prehrešky admina: V čase na demu 0:40 SIMON umřel..... Simona si vzal hráč jménem Gigolo | Pvpro.com, který dal příkaz ''nehýbat se/nehýbejte se'' po 0.1s řeklo jedno CT čupnout hýb.... a nedořeklo to asi umřelo. Admin to zopakoval ''nehýbat se/nehýbejte se''. Jedno z Téček se údajně pohnulo. Sám admin se zeptal Téčko proč se pohl. Ale jedno z CT zareagovalo a vidělo to Téčko, které porušilo příkaz od simona. Tak dostalo kill. Admin se zeptal CT proč ho zabil, že to byl FK, že nemohl slyšet příkaz když do toho mluvil. Sice to mluvilo to třetí CT, které bylo dávno mrtvé....
Poté v čase 2:05 se admin zeptal CTéčka jestli nechce být dobrovolník za jednu atrakci (rybičky), CT odpovědělo, že ne! Admin ale jooo. V čase 2:15 se ptá znovu a znovu CT říka, že eeeee! V čase v 2:20 nezájem nerespektuje CTčkovo odpovědět a grabneho a donutí ho aby vyhodil všechny zbraně. Poté ho mrskne do vody.
Nevím jestli to bylo zrovna dobré zachování se z pohledu ADMINa, že vůbec nerespektoval rozhodnutí CTčka.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/uploaded/736666558
Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny.

Nejsou vhodné při nemocech ledvin, žaludku, srdce a cév.

Dále se okurky využívají také v kosmetice jako součást pleťových masek.
okurka7
Zkušený
Zkušený

[V] Gigolo | Pvpro.com / JB#2

od Rumcajz » 14 srp 2017, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gigolo | Pvpro.com / JB#2

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 14 srp 2017, 12:14 VIP

Ahoj,
Na rybičky šel nedobrovolně za ten FK, který dal. Ušetřil jsem ho slaye. Měl šanci na přežití, bránit jsem mu nezakázal.
Já to pro něj bral jako trest za FK. Ale pokud ti to nějak uškodilo, což předpokládám ne, tak promiň, ale pokud by to hráči vadilo, tak by podal stížnost on sám, ale tak uvidíme co vyšší.

Přeji hezký zbytek dne.. :)

Edit: Obě CT něco řekli, když já vzal Simona a dával příkaz.
Edit2: Včera k tomu okurka7 ode mně dostal 3x Chat BAN, za svojí neznalost pravidel a psaní blbostí do chatu, jak každé kolo dávám FKs a to převážně okurce + nějaká ta nadávka.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod okurka7 » 14 srp 2017, 12:27

No nevím jestli to byl FK. Neviděl jsem jestli se pohl ale doufám, že ano když si se ho zeptal proč se pohnul.
Podle mne to FK nebyl a byla to demence CT, že začlo něco kecat.
A jestli teda dal FK tam on sám říkal, že mu dá VD další kolo. Což nevím jestli udělal, když jsi mu dal trest za FK/oprávněny kill..

e. by Vik.: CT trest dostalo, TT volný den dostalo.
Okurka setá (Cucumis sativus) je rostlina z čeledi tykvovité. Pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny.

okurka7
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 srp 2017, 14:13

To, ze hrac dostal vcera 3x mute ban nemeni nic na tom, ze podal krasnou stiznost, vcetne dukazu a rozumnych argumentu.
Na demo se kouknu vecer, verdikt doplnim.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 14 srp 2017, 17:23 VIP

To bylo jen takové doplnění, protože okurka dělá často blbosti, jinak to se stížností nemá nic společné.
Počkáme tedy na verdikt od Aweeho.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 14 srp 2017, 19:29 VIP

Na demu mě jde slyšet od 1. příkazu "nehýbat", to máš nakonec pravdu a pravdu máš i s tím CT. Sám jsem tam řekl, že to FK nebyl, takže jsem ho na ty rybičky brát neměl a hráč VD nedostal. Takže 1. vyjádření beru zpět, omlouvám se Ti a tomu hráči také, pokud o této stížnosti ví. Když tak se mu pak ještě omluvím dodatečně na serveru. A omlouvám se za tamto 1. vyjádření, já furt byl v tom, že ten FK dal, proto jsem ho vzal na rybičky a neuvědomil jsi to. Prvně jsem měl kouknout na demo a pak se vyjádřit.
Konečný verdikt tu hodí ještě Awee.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod okurka7 » 14 srp 2017, 20:36

Pohoda ;) :lol: :lol:
Hale mluvil jsem s tím CTéčkem, které jsi použil na tu ATRAKCI (rybičky). Říkal, že se mu omlouvat nemusíš, že tě prý nějak provokoval nebo což to jsem nepochopil co psal. -> nemusíš se mu omlouval mne bylo sděleno....

okurka7
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod okurka7 » 22 srp 2017, 18:28

ViktorOnlyJB píše:Konečný verdikt tu hodí ještě Awee.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Omluvit jsi se omluvil tak to LOCKnete ?

okurka7
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 03 zář 2017, 09:11 VIP

Prosim o ten konecny verdikt.
Chybu jsem udelal a jsem si ji vedomi. CT jsem nemel brat jako navnadu k atrakci rybicky, protoze FK nedal a to jsem i v demu rekl. Pak jsem si to na serveru neuvedomil a vyuzil toho CT..
Dekuji za vyreseni..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BrooKlyGS » 03 zář 2017, 11:00 VIP

Admin si příště bude dávat větší pozor na to, co dělá. Každopádně jeho omluvu tu máš a více netřeba řešit.

Stížnost oprávněná.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy