I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] sndT/FreeMove

Příspěvekod OrIoN7531 » 03 zář 2017, 19:28

Server: JB#2

Situacia: 12:40 - Simon predáva slovo po nejakom čase sa mu ho snaží hrač vrátiť no simon afkoval.
Nato mu admin KrocaN zrušil simona. Vzal si ho iný hráč. Teroristi boli v DC kde mohli skapať lebo to bolo zapnuté.
A tu to začalo Admin ma grabol (krocan) opýtal sa ma prečo som to vypol - Povedal som mu to tak ma pustil.
Vypol som to zas lebo nový simon nič nepovedal. A dostal som move od sndT. V grabe som mu povedal že padol simon a tým padom aj príkazy, zakazy..... On ma grabol k novému simonovy a povedal TU JE SIMON.. Potom nasledoval úpne neopravnený move.

CHCEM upozorniť že som sa choval slušne a na jeho otázky aj tak odpovedal!

Dôkaz: http://leteckaposta.cz/779300660
OrIoN7531
Drbna
Drbna

[V] sndT/FreeMove

od Rumcajz » 03 zář 2017, 19:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: sndT/FreeMove

Příspěvekod OrIoN7531 » 03 zář 2017, 20:14

Diskutoval som u tejto staznosti s brooklym na steame kde mi dal par argumentov preco by to mohlo byt opravnene a chcem aby sa dohliadalo na skutocnost ze.
Po prvom KRocanovom grabe mi simon povedal "CO DELAS HRA SA NA DVA".

Takze ja pridem na server zoberiem si simona a povie Hej CTCKO dal som poslednu reakciu na skok. A zabijem vsetkych?
co neskocili? NIE je to SHIT....

hraci po pade simona neboli oboznameny s atrakciou kolko ich prezije a nic podobne.

V pripade ze nemam mackat tlacitka a zato som dostal MOVE beriem ale potom sa pytam preco ADMIN neupozornil hraca (simona) na skutocnost ze hraci niesu s atrakciou nijak oboznameny?

Nabuduce mozem spravit tak ze padne simon bude tam nejaky hrac a nevypnem to lebo vlastne nesom simon nemozem zachranit hracov pred umrtim..

http://leteckaposta.cz/468736845
41:30 - sndT vravi nezmysli.
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Re: sndT/FreeMove

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 zář 2017, 21:03

Svým chováním si zasáhl do plynulého chodu hry. Všichni chápali co se děje a ty si záměrně šel kazit hru.
Pokud budeš nadále slovíčkařit, ať způsobem na serveru nebo kraviny co píšeš tady, bude ti udělen ban.

Pokud jde o druhé demo, upřímně říkám, že bych mu nejraději dal ban. Ban na JB, na GO, na internety, na PC, prostě na všechno. Takovou demenci mi hlava nebere. Bylo mi řečeno že toto co říkal tady šířil Darkmouse. Nevím proč by to měla být omluva, když i v době co tady byl Darkmouse, stále jsem pravidla dělal já a bylo to tak jak to je teď (i když jste to na serveru dělali špatně). Je jednoduchý hodit to na někoho jinýho ale do prdele toto je základní věc kterou by měl každej znát.
On mu ještě řekne že nezrušil předchozí zákazy. WTF.
S každým adminem kdo ještě tuto hovadinu prezentuje jako Viktor a krocan, si důrazně promluvím na TS !!

Pokud máš otázky, směruj je do PM.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy