• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva/ JailBreak
Nick na serveru: LasyGames
SID: STEAM_0:0:185236581
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 let
Mé Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=574
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mě: Jmenuji se David, je mi 15 let. Bydlím v Českých Budějovicích se svým bratrem a mámou. Hraji aktivně fotbal už skoro 9.rokem a rád chodím s kamarády ven. Máme chalupu v malé vesnici Závraty na kterou jezdíme moc rádi, protože je tam fajn příroda.
Proč právě já: JailBreak hraji už docela dlouho a za tu dobu jsem potkal spousta lidí co na server chodí dělat jenom bordel a kazit zábavu jiným lidem, proto si žádám o práva abych to mohl vyřešit na místě.
Zkušenosti z CS:GO: Zkušenosti mam vcelku dobré, můj aktuální rank je Master Guardian II.
Děkuji za přečtení a přeji krásný zbytek dne.
SID: STEAM_0:0:185236581
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 let
Mé Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=574
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mě: Jmenuji se David, je mi 15 let. Bydlím v Českých Budějovicích se svým bratrem a mámou. Hraji aktivně fotbal už skoro 9.rokem a rád chodím s kamarády ven. Máme chalupu v malé vesnici Závraty na kterou jezdíme moc rádi, protože je tam fajn příroda.
Proč právě já: JailBreak hraji už docela dlouho a za tu dobu jsem potkal spousta lidí co na server chodí dělat jenom bordel a kazit zábavu jiným lidem, proto si žádám o práva abych to mohl vyřešit na místě.
Zkušenosti z CS:GO: Zkušenosti mam vcelku dobré, můj aktuální rank je Master Guardian II.
Děkuji za přečtení a přeji krásný zbytek dne.

-
LasyGames - Pokročilý
[Z]Žádost o práva/ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva/ JailBreak
U tebe si nejsem zrovna 2x jistý
až budeš u CT napiš mi, já se na tebe podívám a admini mi zatím napíšou, co si o tobě myslí
až budeš u CT napiš mi, já se na tebe podívám a admini mi zatím napíšou, co si o tobě myslí
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Žádost o práva/ JailBreak
Stále ještě ne, ani admini a ani já si u tebe jak již jsem psal nejsme zrovna 2x jisti, pokud tvůj zájem ale přetrvá, urcite se to změní
Zamítnuto
Zamítnuto
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1