Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] HeLLsm / Jailbreak

Příspěvekod HeLLsm » 15 srp 2017, 12:58

Nick na serveru: HeLLsm The Real Slav https://steamcommunity.com/profiles/76561198129850783
SID: STEAM_0:1:84792527
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=27294
Bany, které jsem dostal: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... vType=name

Něco k těm banům: Dostal jsem 4 bany. Můj totálně první ban si pamatuje přesně. Byl jsem poprvé v životě CT a jelikož jsem JB teprve začal hrát, tak jsem nevěděl co je to VD. Myslel jsem, že prostě někdo zdrhá, tak jsem ho zabil. Pak jsem dostal ban jelikož jsem měl move za porušení pravidel a já se tam hned přepojil jelikož nikdo ct nechtěl. A pak dvakrát za nadávky, ale to už mě přešlo a na serverech se vyjadřuju slušně.

Něco o mně: Chodím na gymnázium v malém městě blízko Ústí nad Labem. Mezi moje záliby patří samozřejmě i hraní PC her. Vždycky jsem rád hrál strategie už od té doby co jsem dostal počítač (asi v 6-ti letech). V té době jsem ale moc PC nehrál, raději jsem chodil ven a tudíž jsem hrál jen jednu hru - Warcraft 3, pak jsem ještě hrál Perskýho Prince. Někdy v 11-ti jsem se začal věnovat počítači o něco víc a hrál jsem větší počet her. Např.: Far Cry (jedničku), Minecraft, Strongholdy a další blbosti. Ale hlavně jsem začal hrát LoLko a CSko. Tyhle hry u mě zůstali až dodnes. CSko jsem ale posléze přestal hrát, jelikož můj počítač už nával nezvládal a většina her se začala strašně sekat - včetně CSka. Teď jsem ale asi po roce nehraní CSka zase začal hrát a to protože mě kamarád navedl k Jailbreaku. Ze začátku jsem tápal, ale dnes už mi to jde celkem skvěle, abych řekl pravdu. Už to hraju skoro 2 měsíce a stále se zdokonaluju. Přes JB jsem poznal i pár fajn lidí i z ATeamu. Třeba Thrua :D.

Proč právě já: Jak jsem řekl, JB mě začal velmi bavit a věnuju se mu teď často. Pravidla už jsem si myslím velmi dobře ohmatal. Většinou se na vašich serverech zabavím i na delší dobu, jelikož to s většinou lidí jde. Ale bohužel jsou tu i tací, kteří na pravidla nedbají a někdy až úmyslně kazí zážitek z hry všem ostatním. Často potkávám takovéhle.. "skvělé" lidi, když na serveru není admin. I to chápu - většina lidí z A teamu řeší už práci. Samozřejmě takové lidi hned nahlásím. Ale dle mého názoru je lepší, když jsou potrestání hned a na místě. V tomhle bych Vám i lidem co hrají na Gamesites chtěl pomoci a tudíž se stát adminem na jailbreaku.

Zkušenosti s CS:GO: Jak jsem řekl, CSko jsem pár dobrých let hrál. Byl jsem teda jen MGčko, ale to z důvodu počítače, který se mi po nějaké době začal sekat natolik, že jsem kompetitivní zápasy hrát nemohl.

Případné poznámky: Ještě bych chtěl říct, že zkušenosti s administrací na CSku bohužel nemám, ale asi 3x jsem byl adminem na Minecraftu, jestli to nějak pomůže :P.
HeLLsm The Real Slav
https://www.youtube.com/watch?v=fro6je9L5kg
HeLLsm
Pokročilý
Pokročilý

[Z] HeLLsm / Jailbreak

od Rumcajz » 15 srp 2017, 12:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz