• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] gerak/dogyman ZM Chronic1
Zdravim,
chcem nahlasit nespravne chovanie adminov, ktori ignoruju pravidla servera. Na serveri sa dnes okolo 15:00 dohadovali hraci na spolocnom resse v kempe (pertkn a ane), cez public chat, nakoniec sa obaja ressli a ani jeden z aktivnych adminov to neriesil. Dogyman dokonca ignoroval ss, ktore som mu hned na to poslal aby to riesil. Ked som zacal nadavat, tak mi samozrejme jeden z nich udelil mute, lebo pravda sa pocuva tazko. Screenshot mam len z konzoly, o komunikacii kde sa dohodli 2 vetami...kedze ress hraca sa na konzolu nevypisuje, tak neviem dokazat, ze sa naozaj ressli. Demo nie je na serveri dostupne (kedze tu nefunguje nic ako by malo). Viem, ze sa to ani nebude riesit, kvoli nedostatku dokazov, ale ja za to nemozem, ze nieco co by malo fungovat, nefunguje. Minimalne nech sa obaja admini k danemu prispevku vyjadria a zhodnotia svoj vyznam na serveri, kde okrem ignorovania zavaznych poruseni pravidiel a rozdavania "mute na 10 minut (ktore kludne trva aj par hodin)" nic nerobia. Vlastne robia, utesuju sa v kickovani ludi, aby im znicili cele kolo.
chcem nahlasit nespravne chovanie adminov, ktori ignoruju pravidla servera. Na serveri sa dnes okolo 15:00 dohadovali hraci na spolocnom resse v kempe (pertkn a ane), cez public chat, nakoniec sa obaja ressli a ani jeden z aktivnych adminov to neriesil. Dogyman dokonca ignoroval ss, ktore som mu hned na to poslal aby to riesil. Ked som zacal nadavat, tak mi samozrejme jeden z nich udelil mute, lebo pravda sa pocuva tazko. Screenshot mam len z konzoly, o komunikacii kde sa dohodli 2 vetami...kedze ress hraca sa na konzolu nevypisuje, tak neviem dokazat, ze sa naozaj ressli. Demo nie je na serveri dostupne (kedze tu nefunguje nic ako by malo). Viem, ze sa to ani nebude riesit, kvoli nedostatku dokazov, ale ja za to nemozem, ze nieco co by malo fungovat, nefunguje. Minimalne nech sa obaja admini k danemu prispevku vyjadria a zhodnotia svoj vyznam na serveri, kde okrem ignorovania zavaznych poruseni pravidiel a rozdavania "mute na 10 minut (ktore kludne trva aj par hodin)" nic nerobia. Vlastne robia, utesuju sa v kickovani ludi, aby im znicili cele kolo.
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
[Zamítnuto] gerak/dogyman ZM Chronic1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: gerak/dogyman ZM Chronic1
Ahoj, proč si místo nadávek nezačal točit demo, které by si dodal do stížnosti? Zdá se ti tvůj postup správný, nadávat a poté si jít stěžovat bez důkazů? Pokud nevíš jak se demo točí, napiš mi PM a já ti poradím.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ty tiez asi nie si velky myslitel. Ako by mi pomohlo tocit demo potom, co sa dana vec udiala? Ja som bol v tom, ze sa demo toci neustale na serveri, ako je to v popise servera - vid - https://www.gamesites.cz/server/641-zombie-chronic-1 . Ja viem ako sa nataca demo, toho sa neboj, ale nebudem teraz kazde kolo natacat demo...podla mna by to kludne mohla byt praca adminov, ked je onlajn, nech ma natocene demo, ked nefunguje hltv
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Fajn, my zase nebudeme řešit stížnosti které si kdekdo vycucá z prstu.
To co si tady napsal má bez důkazů stejnou váhu jako toto
Stížnost se zamítá pro absenci důkazů a neochotu stěžovatele dodržovat pravidla.
To co si tady napsal má bez důkazů stejnou váhu jako toto
TitaniusOcelkuj píše:Zdravim
blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla blablabla
Stížnost se zamítá pro absenci důkazů a neochotu stěžovatele dodržovat pravidla.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Re: [Zamítnuto] gerak/dogyman ZM Chronic1
Ty si uplny vysmech administratora. Vobec nedokazes vies diskusiu, vobec nedokazes prijat kritiku, ci uz je alebo nie je konstruktivna. Argument, ktory si dal v predoslom prispevku bol uplne odveci, aka neochota dodrziavat pravidla? Co som zle urobil? Nadaval, kvoli poruseniu pravidiel inych hracov? A mate vlastne dokaz? Poprosim teda dokaz, zaco som vlastne dostal to mute.
Proste namiesto toho aby si to riesil ako zodpovedny clovek, ktoreho platim, minimalne kontaktoval spominanych adminov sa spravas ako ignorant, ktoreho naplnou prace je "akoze sa snazit o vyriesenie problemu".
Ale ty nie. Ako cely gamesites uplne series na hracov. Namiesto toho aby si opravil HLTV (i ked urcite netusis ako), namiesto toho aby si to zacal riesit sa tu ides vysmievat a VIP hraca, ktory plati za server nazves "kdekdo".
Ale budis, snad sa gamesites konecne dostane na dno, na ktore patri. A to nie kvoli kvalite serverov, ale kvoli kvalite ludi, ktori tu sefuju.
Proste namiesto toho aby si to riesil ako zodpovedny clovek, ktoreho platim, minimalne kontaktoval spominanych adminov sa spravas ako ignorant, ktoreho naplnou prace je "akoze sa snazit o vyriesenie problemu".
Ale ty nie. Ako cely gamesites uplne series na hracov. Namiesto toho aby si opravil HLTV (i ked urcite netusis ako), namiesto toho aby si to zacal riesit sa tu ides vysmievat a VIP hraca, ktory plati za server nazves "kdekdo".
Ale budis, snad sa gamesites konecne dostane na dno, na ktore patri. A to nie kvoli kvalite serverov, ale kvoli kvalite ludi, ktori tu sefuju.
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Re: [Zamítnuto] gerak/dogyman ZM Chronic1
Neplatíš si mě ani nepodporuješ portál. Zaplatil sis jen výhody aby si byl lepší než ti co je nemají a umí to hrát bez nich.
Napíšeš tady že si adminům začal nadávat a dali ti ban. V dalším příspěvku napíšeš že nevíš za co mute bylo a chceš důkaz?
Banující admin mi pošle tvoje hlstats, v případě opakovaného nevhodného chování ti může být možnost psát do chatu odebrána.
Pokud budeš chtít řešit něčí pochybení rozumně a vážně, kontaktuj mě v PM se vším potřebným.
Napíšeš tady že si adminům začal nadávat a dali ti ban. V dalším příspěvku napíšeš že nevíš za co mute bylo a chceš důkaz?
Banující admin mi pošle tvoje hlstats, v případě opakovaného nevhodného chování ti může být možnost psát do chatu odebrána.
Pokud budeš chtít řešit něčí pochybení rozumně a vážně, kontaktuj mě v PM se vším potřebným.
-
• Stránka 1 z 1