Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB1/Bratislavske Betonarne/Venca23Cze

Příspěvekod Venca23Cze » 02 zář 2017, 21:17

Detail banu : http://leteckaposta.cz/261578873
Zdravím rád bych poprosil o demo z té situace. Údajně jsem dal FK , začalo další kolo a začal jsem to s tím hráčem řešit aby mi osvětlil situaci a než jsme to dořešily tak jsem dostal ban. A když jsem prosil o vysvětlení co se vlastně stalo nebo kde jsem pochybil abych už to příště neudělal tak už mi nebylo odpověděno.
Ano mám EVIP
Nejde mi až tak o unban je to BAN na 4 hodiny . Ale zjistit kde jsem vlastně pochybil. Děkuji za váš čas. :)
Venca23Cze
Mistr
Mistr

JB1/Bratislavske Betonarne/Venca23Cze

od Rumcajz » 02 zář 2017, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Bratislavske Betonarne/Venca23Cze

Příspěvekod Seso » 02 zář 2017, 21:43

Zas a raz si niekto vymysla sracky...
DEMO 7:50 zacalo kolo, 8:10 si dal prikaz aby sli z ciary na zadnu stenu. CCa v case 8:30 som ta upozornil, ze 1 hraca mas v cele na zadnej stene a nie v klietke lebo to bola jeho najblizsia zadna stena. Ty si zacal splietat nieco ze si povedal do boxu aj ked som opakovane tvrdil ze si povedal iba na zadnu stenu. Miesto aby si sa aspon spytal CT, si hraca suverenne zabil. Demo som si pozrel a dal Si FK zaco si nasledne po mojom napojeni na server dostal ban.
Po tom ako som ti 2x povedal do voice ze si povedal iba na zadnu stenu si nevedel zaco si ban dostal tak som ti to napisal este do chatu, ze si dal prikaz: "Na zadnu stenu" a hrac isiel na svoju najblizsiu alebo nieco take.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Venca23Cze » 02 zář 2017, 22:03

Já se normálně slušně ptám tak proč hned sračky? A příkaz nebyl "běžte na zadní stěnu" ale "Do boxu na zadní stěnu je tam slyšet jak jsem řekl "DO" pak tam máš lag. Všichni hráči to slyšely až na jednoho. Čas na demu 08:27 další příkaz "Ostatní půjdou na zadní stěnu v boxe" A stejně neuposlech příkaz :) .
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Seso » 03 zář 2017, 13:29

Demo som si ste pozrel a naozaj si v spominanom case dal ten prikaz, kedze som to uz ale riesil a hovoril ti do toho, nebral by som ho do uvahy. O tom ze bysom mal lag neviem kedze hra mi sla plynule
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Venca23Cze » 03 zář 2017, 14:44

Neřešil jsi nic do té doby na demu je vidět že až jsem dořekl "Ostatní hráči půjdou na zadní stěnu v boxe" 1-3 vteřiny po příkazu jsi to začal řešit jakmile jsi začal mluvit tak jsem se na tebe otočil a začal jsem to s tebou řešit.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Venca23Cze » 03 zář 2017, 14:51

CT ti potvrdilo že jsem řekl do boxu a ostatní T splnily příkaz jedno T šlo přes celou místnost aby splnilo tento příkaz takže mi taky rozuměl.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Venca23Cze » 04 zář 2017, 03:07

Takže Seso udělal jsem si čas abych se přesvědčil o tom co píšeš.
Video z HLTV JB1- 02. 09. 21:45 jail_deserto_v3_brgames
07:03 Začátek kola
07:21 Příkaz "Do boxu na zadní stěnu"
07:36 Jsi mě upozornil že je hráč v cele, to už bylo po příkaze "Ostatní půjdou na zadní stěnu v boxe". Hned jak jsi mě upozornil tak jsme to spolu řešily a vysvětlil jsem ti co jsem říkal.
07:45 Ti CT goldencigo řekl že jsem řekl "Do boxu na zadní stěnu.
07:46 T Kosso píše "povedal do boxu"
08:06 T Kosso píše "máme být vo boxe kill"
08:04 CT goldencigo po druhé potvrzuje do chatu "jo máte"
08:19 Ten co údajně dostal FK píše "povedal jen na zadní stěnu"
08:28 CT zase potvrzuje a píše "neříkal"
08:37 T souhlasí píše "jn"
10:22 BAN - hned se mě hráči zastávaly že mě nenecháš se ani ospravedlnit
10:56 Se ptám "A kedy teda dostal FK,vysvětlí mi to někdo?"
11:24 Odpověď na mojí otázku co jsi napsal ty Seso! : "Bol skurvený a nechcal se přiznat,skukol jsem demo dal FK,dostal ban
To byla tvoje první odpověď na to celý proč jsem dostal ban předtím ses nijak nevyjádřil ani do chatu ani do mikrofonu.
11:50 Jsem se musel zeptal ještě jednou a až pak mi bylo řečeno za co jsem dostal ban.

Upozorňuji tě aby si takhle se mnou nejednal jsi admin tak by ses podle toho měl chovat. Nikdy jsem si nenechal od nikoho s prominutím srá* na hlavu a nezačnu stým zrovna u pomalu 6 let mladšího klučíka.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod PEto » 04 zář 2017, 06:36

venca, ale teraz si si troska navymyslal, podla hlstats povedal nieco ine.

k tej unban ziadosti, v deme je to aj pocut, ze maju ist do boxu na zadnu stenu, sice tam bol mikrolag ale pocut to tam bolo

ban uz vyprsal, cize unban uz mas
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Venca23Cze » 04 zář 2017, 11:02

Všechno co jsem napsal je vidět na demu takže nevím co jsem si podle vás navymýšlel. Chci jen omluvu za to že jsem vůbec nějaký ban dostal a za jednání které předvádí. Já se pokaždé táži a vyjadřuji slušně ať už zde nebo na serveru tak bych to samé rád očekával na oplátku od vás . Děkuji

e by PEto: nenapisal "Bol s*urvený" ale "bol suverenny"
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 zář 2017, 11:26

Admin se ti omluvi za kazeni hry i nevhodne vyjadrovani. Tento ban nebude mit na budouci zadost o prava vliv.
Admin bude potrestan.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Venca23Cze » 04 zář 2017, 18:57

Ok děkuji za váš čas. :) Za to s*urvené se omlouvám špatně jsem si to přečetl a zapsal při časování dema.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Seso » 04 zář 2017, 20:40

Cauko, dostal som sa na pocitac az teraz, neskoro vecer, ako kazdy iny den. Precital som si rozhodnutia vyssich a ak ti mam povedat pravdu, zostal som prekvapeny. Ja osobne som tam naozaj s tou klietkou nic nepocul a to som si to pustal viackrat :lol:. Nevadi, kedze som zjavne pochybil, chcel by som sa ti ospravedlnit za 4hodinovy ban, ktory ti zneprijemnil hranie na Gamesites serveroch. Zaroven som sa tu ale docital ze si chces ziadat o prava na GS.cz a vidim ze nejaku podporu tu aj mas, preto by som chcel aj tebe poradit. Na serveri sa skus spravat lepsie a dokazat si niekedy aj priznat chybu alebo nieco podobne, davaj na nich pozor a neklam do UB ziadosti. Aj kvoli tomu som tvoju opravnenu UB ziadost nazval srackou. Pisal si veci ze som ti neodpovedal ani to s tebou nijako neriesil atp. Ked tichto par veci zmenis verim v to ze bude z teba jeden z elitnych adminov.
Dikes ale za tuto tvoju UB ziadost. Otvorila mi oci v mojom dalsiom posobeni na poste admina. Kedze uz nemam cas na hranie CS, zvazoval som to uz pred tyzdnom. Snazil som sa ale nadalej nejako hracom sprijemnit hru a riesil som ked niekto nemal s niecim problem. Kedze to bolo to kvoli comu som vlastne admina chcel, udrzalo ma to a kaslal som na ostatne. Teraz ale vidim, ze uz to nezvladam a istym sposobom som sa zmenil. Na serveri som bol vacsinu v zlej nalade lebo som chcel nahrat aspon nejaku aktivitu. Preto mi pisali dokonca aj ini admini at uz sa zacnem spravat normalne, co som sa nejako snazil. Bohuzial asi nie az tak ako som mal a preto si uzijem si asi iba poslednych par dni, skusim co najviac pomoct a uvidime, na 99% ale odchadzam a ak nie, tak to bude kvoli tomu, ze ma este skor stihnu zrusit :lol:. Nezabudaj.... Testy nie su vsetko tak at ta to nezmoze a nebudes jebnuty jak ja ;)
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Venca23Cze » 04 zář 2017, 21:08

Děkuji za krásnou odpověď a rychlé vyřízení :) #GAMESITES4Ever<3
Můžete Lock :)
Venca23Cze
Mistr
Mistr