Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V]Seržo|Albania #elemine / FK, neovládanie pravidiel / JB#6

Příspěvekod Tw1x » 04 zář 2017, 19:10

Nick hráče: Seržo|Albania #elemine
SID hráče: STEAM_0:0:54275830
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/icR8
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=24773
Přibližný datum a čas: 19:00 / 04.09.2017
Popis situace: Simon ( Seržo ) si Tčka podával do týmov a chcel ísť hrať futbal. V tom jedno Tčko odišlo z brány a malo dostať kill/nevýhodu. Simon to Tčko zabil a zabil aj spoluhráča zabitého a povedal že to je týmová hra. Následne ďaľšie kolo som sa mu snažil dohovoriť že nemá pravdu a že dal FK. Hráč protestoval a hádal sa napriek prehováraniu celého CT teamu ďalej. VD hráčovi nebolo dané.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/445901750 (5:10 a ďalej)
EVIP JAILBREAK JB#6
LILFAG
Tw1x
Amatér
Amatér

[V]Seržo|Albania #elemine / FK, neovládanie pravidiel / JB#6

od Rumcajz » 04 zář 2017, 19:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Seržo|Albania #elemine / FK, neovládanie pravidiel / JB#

Příspěvekod elemine » 04 zář 2017, 22:22

K tomuto příspěvku se mile rád vyjádřím a jsem velice rád, že je zde na fóru.

Za prvé - Pravidla JB serverů na CS:GO sice jsou vypsaná, ale bohužel ne celá pravidla co se například téhle věci týká. Každý admin má na různé situace jiný názor a mezi hráči (mezi námi) následně probíhá hádka, kterou dovede ukončit pouze konečné slovo admina, který rozhodne.

Za druhé - Nejsem zvyklý aby na mě povykoval maximálně, podle fotky soudím, 16 letý kluk, který si myslí, že je jak moc drsný. Bohužel už nejsem nejmladší stejně tak, jako možná většina AT.

Za třetí - Udělal jsem to proto, protože tahle situace (bohužel ji nemám nahranou, bohužel nemám stáhnutý program na zaznamenávání her atp) se stala "kdysi dávno" a udělal ji jeden z členů AT, se kterým jsem se podobně, jako tady chlapci semnou, hádal do krve, div jsem nedostal ban. Bohužel mi admin řekl, že pokud rozdělím hráče do týmů a jeden z hráčů daného týmu, například Team A, poruší příkaz, nebo zákaz Simona znevýhodňuje tím tým. Jak znevýhodní, to už je právě na Simonovi a ne na CTčkách..

Chápu, že třeba nemám nárok na obhajobu, protože si pravidlo, které jsem údajně "porušil", jeden z adminů upraví tak, aby se nemusel s někým hašteřit. Jen bych rád upozornil, že podle mého názoru servery navštěvují hráče pouze ingame a pravidla ingame prostě nejsou. Chyby dělají jiní, hraji zde celkem často a pokud bych měl nahlásit každého hráče za poručení pravidel, byla by tu toho celá spousta.

By the way - měl jsem problém s VIP, dodnes jsem nedostal náhradu/opravu, všechno potřebné jsem nahlásil, komunikoval s vámi přes mail, dal Vám své os. číslo, nic se nevyřešilo.

S přáním krásné noci
Seržo
elemine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tw1x » 05 zář 2017, 06:10

Seržo, ahoj. Neviem prečo sa snažíš uhádnuť môj vek a neviem kde si znova a zas našiel problém. Pri našej "hádke" na servery si povedal nech to dáme na fórum a uvidíme. A nečakane sme tu. :)

Po ďalšie, máš pravdu že každý admin má iný pohľad na vec. Ale radšej si nechám vysvetliť vec od HLSA alebo od najhlavnejšieho admina aby bolo jasno.

Ďakujem.
EVIP JAILBREAK JB#6
LILFAG
Tw1x
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tw1x » 05 zář 2017, 06:14

A poprosím ťa, aby si sa neskúšal vyjadrovať na moju osobu keď ma nepoznáš. Potom by si možno vyznel ako ten "múdry a dospelý", ako sa ty tu opisuješ.
EVIP JAILBREAK JB#6
LILFAG
Tw1x
Amatér
Amatér

Příspěvekod ErbiCZ » 05 zář 2017, 10:35 VIP

Řešíte tu blbosti, pokud máte nějaké otázky ohledně pravidel, tak to napište Lifovi/Brooklymu do PM.

Dále počkejte, až se na PP podívá nějaký kontrolor.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KiNgPatas » 05 zář 2017, 14:05 VIP

K ppčku samotnému,o tom co jste si tady psali se ani vyjadřovat nebudu.

Hráč nadržoval už když byli hráči na čáře hráč si vybral atrakci a to byla jeho výhoda,ale simon mu dal jen tak další výhodu jestli chce spoluhráče nebo ne,jen kvůli tomu,že kolo trvalo dlouho.

Poté hráče označil do týmu,ale ještě nespustil fotbal nebo nějakou týmovou hru,hráč co porušil příkaz by měl zabit,ale ne jeho "spoluhráč".

Hráč nadržoval a dal FK bez VDčka.
Hráč Banned za Neschopnost CT/SIMONA

Topick rovnou zamykám,aby jste nepsali jak každej admin říká něco jiného.
Kdyby jakékoli další otázky,směřujte je do PM HLSA a vyšším.
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery