• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost o JB akademika
Nick ve hře: JumpTra1ning
Nick na foru: JumpTraning
Odkaz na profil: jumptraning-u48953.html
Věk: 12
Steam ID: STEAM_0:1:169176478
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6844
Proč chci akademika: Už mě štve jak někdo porušuje pravidla napřd. nadržuje dava Freekilly atd.. proto bych chtěl pomoct portálu Gamesites.cz, sice mam admina Taca na steamu ale ten vždy nemusí být online a proto bych se u vas chtěl stát akademikem
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Když mi bylo 7-8 let tak mě kamarad přemluvil abych si stahl AB WH Sh atd.. a dostal jsem asi tak jen 3x permu od dominika, a jak jsem dostal unban? Vyměnil jsem za to VIP ale to už je minulost, jinak normalka pár banů za MFK FK atd.. ale říkam bylo to vše když mi bylo 7-8 let jinak myslím že od té doby jsem bany nedostaval
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
Kdyby jste zamítnuli mojí žádost řekněte proč, díky. Kontakt na skypu: dominik.lacina2
Nick na foru: JumpTraning
Odkaz na profil: jumptraning-u48953.html
Věk: 12
Steam ID: STEAM_0:1:169176478
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6844
Proč chci akademika: Už mě štve jak někdo porušuje pravidla napřd. nadržuje dava Freekilly atd.. proto bych chtěl pomoct portálu Gamesites.cz, sice mam admina Taca na steamu ale ten vždy nemusí být online a proto bych se u vas chtěl stát akademikem
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Když mi bylo 7-8 let tak mě kamarad přemluvil abych si stahl AB WH Sh atd.. a dostal jsem asi tak jen 3x permu od dominika, a jak jsem dostal unban? Vyměnil jsem za to VIP ale to už je minulost, jinak normalka pár banů za MFK FK atd.. ale říkam bylo to vše když mi bylo 7-8 let jinak myslím že od té doby jsem bany nedostaval
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
Kdyby jste zamítnuli mojí žádost řekněte proč, díky. Kontakt na skypu: dominik.lacina2
Na jakém serveru hraju? Jailbreak 2
VIP: ZM Chronic 1,Jailbreak 2
EVIP: ZM Chronic 1,Jailbreak 2

VIP: ZM Chronic 1,Jailbreak 2
EVIP: ZM Chronic 1,Jailbreak 2

-
JumpTraning - Zkušený
[Zrušen] Žádost o JB akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o JB akademika