• Stránka 1 z 1
Blue Screen of Dead
Zdravim, som tu zas s tym istym problemom, bsod. Potreboval som poradit uz davnejsie, ale nikto mi neodpisal. Cital som si nieco otom, a ma to byt vadnym diskom, je to pravda? Skusal som /chkdsk, sfc /scannow, sfc /scanonce, nic. Pocitac mi uz nejde ani zapnut, nahodi ma to k uzivatelom, skoci bsod a vypne sa. Mam ntb, s monitorom, takze sa do biosu (ci co to je cez skratku F8) nedostanem. Da sa nieco spravit okrem vymeny komponentu? Nato nemam teraz peniaze. Dopredu dakujem za rady.
alf
-
ackocc - Drbna
Blue Screen of Dead
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Blue Screen of Dead
Nejde mi editovat prispevky, tak to dopisem. Vraj to ma byt ovladacmi, pamatou. Ako som pisal, podla mna to bude tymi drivermi, lebo od toho dna mi to zacalo robit. Su tu tri problemy. Neviem kde mozem vratit zmeny, neviem ci sa niejako zalohovali stare ovladace, a ci to bude tymto.
alf
-
ackocc - Drbna
Aký OS používaš na danom notebooku, poprípade vieš daný notebook spustiť v núdzovom režime ?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Windows 7. No ja neviem, ak to je cez f8 a podobne hovadiny kedy sa zapina pc, asi nie. Uz ide normalne, ale nejde vypnut, restartovat, ak ho zaklapnem, hodi mi to bsod a vypne sa. Tu je veta z niejakeho fora. STOP 0x0000007E: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Usual causes: Insufficient disk space, Device driver, Video card, BIOS, Breakpoint with no debugger attached, Hardware incompatibility, Faulty system service, Memory, 3rd party remote control,
Usual causes: Insufficient disk space, Device driver, Video card, BIOS, Breakpoint with no debugger attached, Hardware incompatibility, Faulty system service, Memory, 3rd party remote control,
alf
-
ackocc - Drbna
Tých problémov tam môže byť celá rada. Ako prvé by si mal spraviť antivírovú kontrolu. Potom si stiahni napr. hwinfo a presne pre tvoj hardware stiahni a nainštaluj ovládače.
Ak to nepomôže otestuj pamäť ram (windows diagnostika pamäte) a pevný disk (tutorial-2-hdd-fail-t78567.html).
Ak to nepomôže otestuj pamäť ram (windows diagnostika pamäte) a pevný disk (tutorial-2-hdd-fail-t78567.html).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Robil som kontrolu cez ESET Smart Security Premium s licenciou, aj s Advanced SystemCarom 10 Pro, nic nenaslo. Kazdopadne dik, skusim ten program aj precitat clanok, ak nie dam preinstalovat windows.
alf
-
ackocc - Drbna
Myslím si že vyriešené
Poprípade napíš sem čo najrýchlejšie ako si na tom, kedže téma je už dlho neaktívna.

Poprípade napíš sem čo najrýchlejšie ako si na tom, kedže téma je už dlho neaktívna.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
• Stránka 1 z 1