• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Zergy
Ahoj, rád bych požádal o Admin práva na JB #4
Nick ve hře : -*GTS*-Zergy-
Nick na fóru : zergy5
Profil na fóru : ucp.php
Věk: 21
Steam nick : ZERGYHRAJE
Steam ID : STEAM_0:1:208607920
Nejaké bany alebo prehrešky : Dostal jsem ban za nadávky, ale už vím, že nadávání nic nevyřeší. A poučil jsem se.
Niečo o sebe : Jmenuji se Jaroslav, je mi 21 let, mám vystudovanou střední odbornou školu v oboru : Karosář. Nyní jsem zaměstnaný v CPI Moravia BOOKS s.r.o Pohořelice 1024
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych Vám pomoct dál rozvíjet portál a aby se dostal mezi ty nejúspěšnější.
P.S : V případě nějakých dalších informací ohledně mě nebo této přihlášky tu Vám zde dám jak skype, tak i fb.
FB : Jaroslav Zergy Myška
Nick ve hře : -*GTS*-Zergy-
Nick na fóru : zergy5
Profil na fóru : ucp.php
Věk: 21
Steam nick : ZERGYHRAJE
Steam ID : STEAM_0:1:208607920
Nejaké bany alebo prehrešky : Dostal jsem ban za nadávky, ale už vím, že nadávání nic nevyřeší. A poučil jsem se.
Niečo o sebe : Jmenuji se Jaroslav, je mi 21 let, mám vystudovanou střední odbornou školu v oboru : Karosář. Nyní jsem zaměstnaný v CPI Moravia BOOKS s.r.o Pohořelice 1024
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych Vám pomoct dál rozvíjet portál a aby se dostal mezi ty nejúspěšnější.
P.S : V případě nějakých dalších informací ohledně mě nebo této přihlášky tu Vám zde dám jak skype, tak i fb.
FB : Jaroslav Zergy Myška
-
zergy5 - Amatér
[Zamitnuto] Zergy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1