• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: ZOMBIE
Nor0 píše:Len tak chceš od hráčov nech ti zadarmo povedia bugy ? Hmmm
A co by si za to chtěl? VIP? Pokud vím tak se ten update bude pro hráče, tak proč by s ním nemohli pomoc či poradit?
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Duvod je jednoduchy. Hraci chcou vyuzivat bugu a ty bugy se taji abych se jich mohly vyuzivat. Takže si na to pridte sami,protoze vetsina lidi Vam to nenapise

e Gerak: ber na vedomie ze za vyuzivanie chýb a bugov v hre môžeš byť potrestaný.

e Gerak: ber na vedomie ze za vyuzivanie chýb a bugov v hre môžeš byť potrestaný.
-
bajgar - Mistr
Healers bug – několikrát za poslední roky jsem si všiml(ale chtělo by to najisto ověřit):
Když jde banda healerů někam: jeden dá heal pro okolí a pokud další healer dá heal než skončí 3 sec toho prvního tak to jen přidá 300hp ale nesmrtelnost to sebere (minimálně tomu healerovi co dá druhý heal dřív než 3 sec po tom prvním – z této pozice jsem to vypozoroval)
Smokerem někoho chytnu a přeměním se protilékem z nakažení a lanem ho zůstanu tahat jako CT
nemusíte odstraňovat 
Líbí se mi, že novip může koupit inf. Dovolil bych jim i bz i spear. Dokonce bych jim i dal body na 5 za kill
Co třeba víc infů? Jeden jak je ted(klidně za víc bodů) a další poloviční rozsahem i cenou. Podle lidí na serveru 1+1polovicni nebo 1+2poloviční a trest – nezahozený koupený inf při smrti sebere všechny body nebo i několik sp i z upgradu klidně
Když jde banda healerů někam: jeden dá heal pro okolí a pokud další healer dá heal než skončí 3 sec toho prvního tak to jen přidá 300hp ale nesmrtelnost to sebere (minimálně tomu healerovi co dá druhý heal dřív než 3 sec po tom prvním – z této pozice jsem to vypozoroval)
Smokerem někoho chytnu a přeměním se protilékem z nakažení a lanem ho zůstanu tahat jako CT

Líbí se mi, že novip může koupit inf. Dovolil bych jim i bz i spear. Dokonce bych jim i dal body na 5 za kill

Co třeba víc infů? Jeden jak je ted(klidně za víc bodů) a další poloviční rozsahem i cenou. Podle lidí na serveru 1+1polovicni nebo 1+2poloviční a trest – nezahozený koupený inf při smrti sebere všechny body nebo i několik sp i z upgradu klidně

-
alois - Amatér
U infy je problém v celém pluginu. Jakožto základní mod co najdete všude na netu Zombie plague 4.3 ze ktereho tento mod co je na chroniku na na bloodu vychází. Tak jsem si všim že plugin infect bomb (to je jeden z nejzákladnějších itemů pro zombie) je zapsaný v celém sma souboru, což znamená že je těžké tento item přiřadit k vip systému co tu máme. kdyby tento plugin by byl odělen tak by určitně infu by novipka kupovat nemohli. (takhle to podle mě je v tomto modu)
Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
-
PhenomCZ - Pokročilý
Budou se sem vyjadrovat jen hraci, kteri maji zajem neco udelat se serverem, upravit a odstranit problemy na mapach. Zbytek tu nemusite vubec nic psat, zadna odmena za to neni a nebude. Delate to pro sebe, at muzete v klidu hrat a nestezovat si na problemy.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
1) v případě, že dlouhou dobu v jednom kole žijou třeba 3-4 humani povolit nákup další infy/summonnout Nemesise
2) odstranit vylepšení HP za Spirty, přidat vylepšení pro ZM (žádné zpomalování střelama od humanů)
3) buffnout craba ať má alespoň 1,4k HP
4) buffnout resista ať dostává max 50 dmg/hit i při Last Humanovi
5) Při Super Infekci mají VIP 3-5% šanci na získání INF
6) Přidat do Bonus Menu možnost odstranit LM třeba za symbolický 1 bod
7) celkově udělat ZM silnější ať hra nekončí tak, že čtyři Humani huntí s maximálním speedem, damagem, termem a LG zombie
, minimálně na Chronic serverech kde mají Humani převahu (jak to vypadá na Mini, Bloodu atd netuším)

2) odstranit vylepšení HP za Spirty, přidat vylepšení pro ZM (žádné zpomalování střelama od humanů)
3) buffnout craba ať má alespoň 1,4k HP
4) buffnout resista ať dostává max 50 dmg/hit i při Last Humanovi
5) Při Super Infekci mají VIP 3-5% šanci na získání INF
6) Přidat do Bonus Menu možnost odstranit LM třeba za symbolický 1 bod
7) celkově udělat ZM silnější ať hra nekončí tak, že čtyři Humani huntí s maximálním speedem, damagem, termem a LG zombie

-
Jachymovec - Pokročilý
Navrhuji zvýhodnit Zombie stranu (všechny zombie třídy, např. za Big hrají pouze ti, kteří si ho zvolili náhodou a nebo BOTs). Většina her dopadá tak, že pár terminátorů si jen tak chodí po mapě a zombie jim slouží jako cvičné terče (přitom myšlenka módu je opačná
). Samozřejmě za to z části mohou samotní hráči, kteří neumí hrát (za zombie), ale proti vylepšeným humans s terminátorem/Hanibalem se hrát nedá (a týmově fakt nikdo nehraje
).
Teď konkrétně (pár příkladů):
Vedlejší schopnosti pro zombie:
- po střelbě do Frosta bude Human pomalejší
- Healerovi se regeneruje zdraví na maximum, pokud se jako zraněný někam schová
- Vampire bude lidem na dálku sát život
- Climb leze po zdech rychleji
- Resist bude více resist
- Big umí zvracet a rozhodit orientaci
...
PS: Jump jako first skáče méně než má.
Ostatní:
- Odstranit upgrade životů - totálně useless
- Odstranit klíče fyzicky (zabránit zasekávání se)
- Změnit soundtrack za něco "akčního" (ta hororová se sem stejně moc nehodí, protože tento mód není horor)
- Přidat non-VIP Humans nějakou menší výhodu, aby si za ně taky zahráli (na druhou stranu tito hráči neumí moc hrát - využívat itemy, na které mají, pak není moc divu
).

...
PS: Jump jako first skáče méně než má.
Ostatní:
- Odstranit upgrade životů - totálně useless
- Odstranit klíče fyzicky (zabránit zasekávání se)
- Změnit soundtrack za něco "akčního" (ta hororová se sem stejně moc nehodí, protože tento mód není horor)
- Přidat non-VIP Humans nějakou menší výhodu, aby si za ně taky zahráli (na druhou stranu tito hráči neumí moc hrát - využívat itemy, na které mají, pak není moc divu

-
stargate - Drbna
Tak se jako menší veterán přidám do diskuze,
Přijde mi že tohle vše máš z kotelny nebo nákého jiného serveru. upřímně stím nesouhlasím, tohle by tu hru asi moc nezměnilo, nepřijde mi to jako zásadní změna
Přijde mi že tohle vše máš z kotelny nebo nákého jiného serveru. upřímně stím nesouhlasím, tohle by tu hru asi moc nezměnilo, nepřijde mi to jako zásadní změna
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Já na konkurenčních portálech Zombie mód nehraju a na tomto už vůbec ne (ani nevím, jak ten jejich mód vypadá). To, že se moje návrhy shodují, neznamená, že to mám od konkurence.

-
stargate - Drbna
Hele mě jen napadá že na Zm Chronic 1 by jsem dal že se může zabíjet (sebevražda) jen na začátku (2-3 kola) protože pak se všichni zabíjí pořád a nedá se to hrát díky.Tady máte náhled (Pardón za špatnou kvalitu a někdy lagy špatně jsem nastavil obs)
http://leteckaposta.cz/466922996 Na videu jde vidět jak se hráči zabijou a pak vyvraždí celou hru
http://leteckaposta.cz/466922996 Na videu jde vidět jak se hráči zabijou a pak vyvraždí celou hru
Méno ve Hře :-*TopPlaya*-MaTuLa30//Staré Jméno
Méno Na Gm : Matula30
Méno Na Gm : Matula30
-
Matula30 - Kolemjdoucí
Nepríde mi to ako zlý nápad.
Toto je TOP!

Toto je TOP!
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
Vela bugov som davnejsie hlasil Roxtedymu ked tak spytajte sa nato jeho
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Viem o jednom bugu a stále sa to deje. Keď sa končí kolo a už je ten čas 0:00 a vy prejdete ako človek cez vlastnú minu zabije Vás to a stratíte všetky veci
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
AlbertWesker píše:Viem o jednom bugu a stále sa to deje. Keď sa končí kolo a už je ten čas 0:00 a vy prejdete ako človek cez vlastnú minu zabije Vás to a stratíte všetky veci
to ubira jenom na 1hp ne?
-
Jachymovec - Pokročilý
Jachymovec píše:AlbertWesker píše:Viem o jednom bugu a stále sa to deje. Keď sa končí kolo a už je ten čas 0:00 a vy prejdete ako človek cez vlastnú minu zabije Vás to a stratíte všetky veci
to ubira jenom na 1hp ne?
nn

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3