Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]SURF RPG/ Spawe / Mackas mi hada, [AREA21] !!

Příspěvekod Mello » 04 zář 2017, 15:59

Zdar, dostal jsem sice pouze chatban ale přesto bych rád viděl za co :) což znamená že bych poprosil zmíněného admina Spawe který mě chatban udělil o nějaký screen aby bylo jisté za co to bylo ( samozřejmě pokud se teda musí při tak krátkých banech dělat [netuším] . Udějně za málé nadávky. Nicméně z mojí strany nepadlo jediné sprosté slovo a pouze jsem se bavil se zmíněným adminem z jakého důvodu mě dal kick. Nic vic. Jenomže nejspíš nemá svůj. Je mě jedno na jak dlouho to je ale nenechám si dávat jakékoliv bezdůvodné bany. :ugeek:
PAN
Mello
Amatér
Amatér

[Vyriešené]SURF RPG/ Spawe / Mackas mi hada, [AREA21] !!

od Rumcajz » 04 zář 2017, 15:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SURF RPG/ Spawe / Mackas mi hada, [AREA21] !!

Příspěvekod Mello » 04 zář 2017, 16:03

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Spawe
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Surf RPG
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Mackas mi hada !!
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:765866646
[=] Zabanovana IP: 78.102.155.78
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
================================
PAN
Mello
Amatér
Amatér

Příspěvekod SpaweNick » 08 zář 2017, 15:33

Ahoj,

nejde o důvod banu, ale o jeho účel a to bylo těch 10 minut. Tvůj neustálý spam o tom, že jak máš moc velkou pravdu mě obtěžoval. Prostě jsi kempil v GR což jak víme se nesmí, ale co se nesmí je "Jakýmkoli způsobem kazit hru ostatním hráčům". To, že kempíš v GR a jsi tam furt, jen se občas projdeš sem tam aby tě camp meter nezabil neznamená, že můžeš kempit. Já si pro zbraň nemohl dojít, protože ty kempíš. No zkrátím to. Hraj podle pravidel, nespamuj chat a nebudeme tu ani jeden ztrácet čas. Pokud máš podezření, že jsem ti dal ban neoprávněně dodej mi důkaz.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mello » 09 zář 2017, 10:29

Promiň ale spam vypadá jinak, pouze jsem chtěl vysvětlení. Navíc to že ty máš 10/0, a kempíš dole v Jailu a pak někdo přijde s 2x tě zabije a tobě se to nelíbí že si umřel tak musíš hned dělat takové blbosti, a ještě k tomu jsi jak největší frajer šel raději off :) Navíc podle mého bych řekl že tam to místo pod spawnem je i na kemp, jinak by tam nebylo přidané a pochybuju že by to Woody dělal jen na to aby se člověk podíval z malého okna, a mimochodem jak ma třeba někdo poznat že zrovna tohle je GR ? když tam není ani jedna zbraň.

Bytheway: Pobanuj všechny v top15 když je podle tebe tohle "kažení hry" protože každy kempí s M3 nad jailem, a to je teda taky kažení hry.

Ahoj ;)
PAN
Mello
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 10 zář 2017, 12:39

Dôvod kicku ti admin napísal ešte na serveri. Hádal si sa s ním a nechcel si si priznať chybu. Admin musí mať na serveri aj určitú autoritu a nemal by ju nikto podrývať. Aj na to je určený mute ban na 10min. :)

Ak si myslíš, že admin neovláda pravidlá a trestá hráčov neoprávnene, založ sťažnosť v druhej sekcii aj s priloženými dôkazmi.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]SURF RPG/ Spawe / Mackas mi hada, [AREA21] !!

Příspěvekod Mello » 10 zář 2017, 16:17

Asi si nečetl co jsem napsal napsal naposled. Kdybych se hadal měl bych perma ban, ja jsem chtěl jen rozumné vysvětlení a to že někdo arogantně napiše že jsem tam neměl kempit a jde radši off tak s takovým přístupem muže jít někam :) Přitom nikde neni dané že je to dané místo považovano za GR a nesmí se tam kempit. Pokud tam není ani jedna zbraň, jak dotyčný pozná že je to GR ? K tomu když přijde na surf kde je jednou za měsíc a děla ze sebe buh ví co.. sorry ale to si muže dělat jinde.
A jen tak mimo, mute ban trval 3 mapy takže 60 min. :D
PAN
Mello
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost