Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o práva

Příspěvekod DrWeed » 07 zář 2017, 05:43

Zdravím,
1.) Vek: 17
2.) Steam Nick : Dr.Weed
3.) Server kde chcem práva: [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #6
4.) Steam ID :
5.) Bany ktoré som dostal : mam ich za cely ten cas iba 4 : 1 - zblbol mi mikrofon tak som ho opravoval a ADMIN mi dal ban
2 - 2* som dostal ban za to že som spamowal som do chatu ":
MIK"
pretoze som dostal FK a asi 5 kôl som nemal moznost sa
obhájiť a vysvetlit aka je vec
3 - radil som Tčkam ked som bol mŕtvy
6.)Prečo ja som vhodný na rolu ADMINA : Som zodpovedný, vzdy sa postavím na stranu hráča ktorý napr.: dostane neoprávnený FreeKill a CTčko nedá Tčku ani šancu sa vyjadriť. Ovládam pravidlá. Dokázal by som udržať poriadok na servri, pretože som bol rok Airsoftového týmu a vždy som si dokázal usporiadať tým a dotiahnuť ho k solídnemu zápasu. Rád by som sa dostal medzi ADMINOV a pomáhal k zvýšeniu kvality a zábavy hry na JailBreaku a tak tiež k zvýšeniu atraktivyty JB servrov.
7.)Niečo o mne: Volam sa Tomáš. Mám 17 rokov. Chodím do 3 triedy na Gymnáziu. Moje záujmy su : plávanie, PC hry
(hlavne CSGO), airsoft. Žijem v Košiciach.
8.)Skúsenosti s CS:GO : hrám to uz 2 roky. Môj rank je MG 2 .
9.)Čo chcem este spomenúť: Stalo sa mi Pár krát že som sa stretol s tým že nemenovaný ADMIN zneužíval práva : siel do CT ked bol nepomer a normálny hráč by sa tam nemal ako dostať, dával ľudí do blokov. Ak mi dáťe šancu tak sa budem snažiť dohovoriť aj týmto ADMINOM a tak predíjsť tomu ze počas hry bude niekto znechutený, nahnevaný alebo podráždeny.

Ďakujem ze si to prečítate a dúfam ze dostanem šancu aj JA.
DrWeed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Žiadosť o práva

od Rumcajz » 07 zář 2017, 05:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva

Příspěvekod DrWeed » 07 zář 2017, 05:49

steam ID : STEAM_1:1:151775248 00:22 42 0 active 196608
DrWeed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žiadosť o práva

Příspěvekod BrooKlyGS » 08 zář 2017, 12:21 VIP

Nesplňuješ podmínky pro přijetí, bod 9) ve tvé přihlášce snad nemá smysl moc rozebírat.. Je vidět, že se tu moc neorientuješ.

Zamítám.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Re: [Z] Žiadosť o práva

Příspěvekod DrWeed » 10 zář 2017, 14:58

Aha,
A ak sa mozem opytat tak ako by sa to dalo zlepšiť? ako sa prihlasit na akademiu . Alebo ak splnim tu poziadavku č. 9. tak by to už šlo?
pls info - poslal som friend invite na steam
DrWeed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Z] Žiadosť o práva

Příspěvekod DrWeed » 10 zář 2017, 18:41

To že niesom oktivny na FORE chapem ale toto : 9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci
Ze nekomunikujem s týmom a s "vyššími jedincami" tak to je uplna blbosť.

neviem ako to kontrolujete ale ja komunikujem až až s týmom , som jeden s mála kto si počas hrania v CT prečíta chat a s ADMINMY komunikujem tiež : pozri si pls moj friendlist take že MAT, Zajo teraz neviem presne ako sa vola , ADMINOV mam aj medzi priatelmi tak si mislim ze zamietnutie mojej žiadosti na zaklade takejto obhajoby nie je na mieste.

Nahlasim tych 5 ludi , aj ked si myslim že je to nezmysel, to dokaze aj 10 ročny kid niekoho nahlasit . stači si so mnou zahrat na 5 min ked budem v CT a kazdy normalny člove uvidi ze to v CT viem nedavam FKilly, narobim slovičkarenie, nenadrziavam, ... Mohol by som menovat donekonečna. tak som zvedavi ked nahlasim tych 5 ludi či buem aspon pripusteny k Pohovoru. a Myslim si ze ked cloveku nedate ani šancu na pohovore tak mi to prijde trochu diskriminujúce pre ludi ktory NEBONZUJU inych hračov a radšej travia čas na JB kde sa ulepšuju v pravidlach, popripade v neakych zmenach, ...

Dufam ze si to prečita neaky ADMIN / VIAC ADMINOV a dufam ze sa dostanem k pohovoru.

Ďakujem za Váš čas. Dr.Weed
DrWeed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů