Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno]JB#4 Strikerove výpravy č.3

Příspěvekod kajman60 » 10 zář 2017, 17:54 VIP

Nick hráče: Lord Farmář | Dracarys
SID hráče: STEAM_0:1:177158478
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/57HF
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=26741
Přibližný datum a čas: 10.9.2017 18:40
Popis situace: CTčko zabilo Kajsyho a Keepa z odvôvodnením že mu iné CT dá free VD len tak 2 FK
Důkaz: http://leteckaposta.cz/806346137

Prajem pekný deň ;)
EX CSGO Admin
Obrázek
kajman60
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno]JB#4 Strikerove výpravy č.3

od Rumcajz » 10 zář 2017, 17:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB#4 Strikerove výpravy č.3

Příspěvekod TheJephi » 10 zář 2017, 18:18 VIP

Demo má 11MB bez vyčasování.Pošli mi vyčasování buď tady ,nebo do PMky na webu

Čeká se ;)
+všechny dema jsou stejné ,pokud je jedno demo ,tak proč to nenahlásíš do jednoho příspěvku :?:
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Čeká se]JB#4 Strikerove výpravy č.3

Příspěvekod LordFarmar » 10 zář 2017, 18:26

¨Přiznávám své prohřešky a souhlasím s mým potrestáním, ale pouze chci dodat, že Jsem je zabíjel z důvodu domlouvání s ena tsku, že mě zabijí, kazení hry a navíc každé kolo dostali jen tak vd....mohli se ho zřeknout, ale využívali ho k tomu, aby si vždy došli pro gunu ke kokosákovi nebo jinému členovi, jejich ,,party" na tsku a zabili mě...A Striker ty to víš, protože ti taky dali častokrát guny, abys mě zabil .)
LordFarmar
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 11 zář 2017, 14:46 VIP

LordFarmar píše:¨Přiznávám své prohřešky a souhlasím s mým potrestáním, ale pouze chci dodat, že Jsem je zabíjel z důvodu domlouvání s ena tsku, že mě zabijí, kazení hry a navíc každé kolo dostali jen tak vd....mohli se ho zřeknout, ale využívali ho k tomu, aby si vždy došli pro gunu ke kokosákovi nebo jinému členovi, jejich ,,party" na tsku a zabili mě...A Striker ty to víš, protože ti taky dali častokrát guny, abys mě zabil .)

Hráči mohou být po dobu JB na TS, ovšem nesmí si nadržovat typem: ,, teď dám první reakci o výhodu na napsání do chatu koloběžka je nejlepší na světě, připrav si to" .. Pokud to dělají, mohou být potrestáni, tvou povinností není hráče zabíjet, ale natočit a dodat důkazy právě sem, kde tyto hráče zabanujeme
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod LordFarmar » 11 zář 2017, 15:43

byLife píše:
LordFarmar píše:¨Přiznávám své prohřešky a souhlasím s mým potrestáním, ale pouze chci dodat, že Jsem je zabíjel z důvodu domlouvání s ena tsku, že mě zabijí, kazení hry a navíc každé kolo dostali jen tak vd....mohli se ho zřeknout, ale využívali ho k tomu, aby si vždy došli pro gunu ke kokosákovi nebo jinému členovi, jejich ,,party" na tsku a zabili mě...A Striker ty to víš, protože ti taky dali častokrát guny, abys mě zabil .)

Hráči mohou být po dobu JB na TS, ovšem nesmí si nadržovat typem: ,, teď dám první reakci o výhodu na napsání do chatu koloběžka je nejlepší na světě, připrav si to" .. Pokud to dělají, mohou být potrestáni, tvou povinností není hráče zabíjet, ale natočit a dodat důkazy právě sem, kde tyto hráče zabanujeme

Ano já vím, ale oni si dávali free vd..říkali si tam pozice ostatních hráčů atd...tím pádem porušovali pravidla...já ty fk uznávám..vím, že jsem to dělat neměl, ale radši je zabiju, abych měl jedno kolo normální, než točit pořád jen dema..a nezahrát si...souhlasím s mým potrestíáním...zasloužím si ban.....Vžij se, ale do mě v té chvíli...kazili hru...pořád mě bezdůvodně zabíjeli...odháněli z toho serveru lidi...nadávali mi...a plno dalších věcí..každému někdy rupnou nervy..pravda, mě se to stává často, ale ty 2 si ten fk zasloužili
LordFarmar
Amatér
Amatér

Re: [Vyřešeno]JB#4 Strikerove výpravy č.3

Příspěvekod TheJephi » 11 zář 2017, 17:02 VIP

Hráč zabanován za FK

Díky za nahlášení ;)

A pokud je stejné demo tak to dávej do jednoho příspěvku díky.
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na JailBreak Servery