• Stránka 1 z 1
Žádost o unban
Server: jailbreak 5/ admin: Mr. Smajlos/ Miselin308
Trest od admina: Smajlos
Byl udelen hráči: Miselin308
S hernim id: STEAM_0:0:81128257
Na serveru gamesites.cz, jailbreak #5
S duvodem: Ohorovaranie admin ty (dál se mi to nechce vypsat, omlouvám se)
Delka banu: 48 hodin
Na mapě jail_rats jsem si vzal simona a dal jsem příkaz po otevření cel půjdete do modré místnosti, tam budete doplňovat co nejdále od zbrojky. 2 měsíce předtím mi nějaký admin řekl, že když to řeknu, musí se doplňovat co nejblíž k automatu a hned potom jsem dostal přehoz. Teď, potom co jsem zabil všechny vězně, jelikož nikdo nebyl v tom rohu, se mě zeptal hráč Tokop, proč jsem ho zabil. Tak jsem mu řekl to, co jsem napsal o pár řádků výš, a potom se mě začal vyptávat admin Smajlos, který admin mi to řekl. Pár jsem jich vyjmenoval protože jsem si nepamatoval který, je to dlouhá doba. O pár kol později, co se Smajlos zeptal všech, které jsem jmenoval, mi dal ban za pomlouvání adminů. Přiznávám se, začal jsem potom nadávat, protože zas tak blbou pamět nemám. Děkuji za to, že toto bude vůbec někdo řešit.
Na serveru mám evip
Trest od admina: Smajlos
Byl udelen hráči: Miselin308
S hernim id: STEAM_0:0:81128257
Na serveru gamesites.cz, jailbreak #5
S duvodem: Ohorovaranie admin ty (dál se mi to nechce vypsat, omlouvám se)
Delka banu: 48 hodin
Na mapě jail_rats jsem si vzal simona a dal jsem příkaz po otevření cel půjdete do modré místnosti, tam budete doplňovat co nejdále od zbrojky. 2 měsíce předtím mi nějaký admin řekl, že když to řeknu, musí se doplňovat co nejblíž k automatu a hned potom jsem dostal přehoz. Teď, potom co jsem zabil všechny vězně, jelikož nikdo nebyl v tom rohu, se mě zeptal hráč Tokop, proč jsem ho zabil. Tak jsem mu řekl to, co jsem napsal o pár řádků výš, a potom se mě začal vyptávat admin Smajlos, který admin mi to řekl. Pár jsem jich vyjmenoval protože jsem si nepamatoval který, je to dlouhá doba. O pár kol později, co se Smajlos zeptal všech, které jsem jmenoval, mi dal ban za pomlouvání adminů. Přiznávám se, začal jsem potom nadávat, protože zas tak blbou pamět nemám. Děkuji za to, že toto bude vůbec někdo řešit.
Na serveru mám evip
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Píšeš tak ako to bolo to je plus.
Vymenoval si mena 3 adminov (Poland ,Achiles a Larken) ani jeden admin nepotvrdil to čo si hovoril ty sám.
Nedal si mi dôkaz o tom že ti nejaký admin povedal toto.
Teba si pamätám ako hráča ktorý sa snaži vyhovoriť z každej veci čo sa ho týka. Ako bola napr. ub žiadost od hráča Mariňák ty vieš o čo ide. Si hráč ktorý sa snaží zapadnúť do partie medzi Koviho ,Marinaka a Wolfa a to tým že sa snažíš ohovárať adminov mňa ,Larkena a ich 2.
Vymenoval si mena 3 adminov (Poland ,Achiles a Larken) ani jeden admin nepotvrdil to čo si hovoril ty sám.
Nedal si mi dôkaz o tom že ti nejaký admin povedal toto.
Teba si pamätám ako hráča ktorý sa snaži vyhovoriť z každej veci čo sa ho týka. Ako bola napr. ub žiadost od hráča Mariňák ty vieš o čo ide. Si hráč ktorý sa snaží zapadnúť do partie medzi Koviho ,Marinaka a Wolfa a to tým že sa snažíš ohovárať adminov mňa ,Larkena a ich 2.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Nesnažím se zapadnout, oni vědí že jsem se snažil udělat si práva a nechali mě v tom, jen jsem bránil mariňáka v dobu, kdy vím že nic neudělal, podle toho co vím, tak ani důkaz mi nepomůže a to ze dvou důvodů 1. To video už zřejmě není podle toho co jsem hledal 2. Na HLTV nejsou záznamy miku.
Další je to, že jak sám vidíš, jmenoval jsem pár adminů, kterých ses ptal ty plus jsem se zeptal akorát DaavidSc, jestli by mi s tím neporadil, ten mi po chvíli co zjistil že se nemůžu pořádně ospravedlnit řekl, ať napíšu unban žádost. Všichni se občas spletem, nikdo není dokonalý, ale fakt nejsem tak zapomětlivý, abych zapomněl na ten přehoz, a navíc neznamená to, že když si mě viděl s partou Kovi a spol. že jsem stejný jako oni. Nemůžeš vědět co se dělo na tom tsku v danou chvíli. Tímto se ospravedlňuji.
Věř tomu, že tebe nemám vůbec rád, ale co mám dělat, hold to musím přežít.
E.Smajlos - Neverím ani jednej vete ktorú si tu napísal. Pre mňa si hráč ktorý úmyselne kazí hru.
Další je to, že jak sám vidíš, jmenoval jsem pár adminů, kterých ses ptal ty plus jsem se zeptal akorát DaavidSc, jestli by mi s tím neporadil, ten mi po chvíli co zjistil že se nemůžu pořádně ospravedlnit řekl, ať napíšu unban žádost. Všichni se občas spletem, nikdo není dokonalý, ale fakt nejsem tak zapomětlivý, abych zapomněl na ten přehoz, a navíc neznamená to, že když si mě viděl s partou Kovi a spol. že jsem stejný jako oni. Nemůžeš vědět co se dělo na tom tsku v danou chvíli. Tímto se ospravedlňuji.
Věř tomu, že tebe nemám vůbec rád, ale co mám dělat, hold to musím přežít.
E.Smajlos - Neverím ani jednej vete ktorú si tu napísal. Pre mňa si hráč ktorý úmyselne kazí hru.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Něvěříš mi ani větu z důvodu, protože si mě nikdy neviděl když hraju bez nich. Nikdy jsem nekazil hru úmyslně, a je mi jedno že ty mi nevěříš. Pochybuju, že mě tu někdo podpoří, ale co mám dělat? Neprávem zabanován, tak udělám cokoliv abych se ospravedlnil.
-
Miselin308 - Mistr
Plus jsem zapomněl omluvit se adminům, které jsem napsal neprávem, takže, Achilles, Poland, Larken, omlouvám.
-
Miselin308 - Mistr
Dobře, beru toto jako vyřešené téma vzhledem k tomu že nikdo neodpoví, jen chci nakonec říct, omlouvám se za to že jsem vůbec rušil, jen jsem chtěl dokázat že i my, normální hráči, se občas dovíme něco od adminů co se naučíme používat. Nemůžu dokázat, který admin mi to řekl, chci se akorát ještě jednou omluvit těm, co jsem zmínil. A Smajlos, co se týká tebe, neznamená ,že když s Kovim a spol., že jsem špatný. Neznáš mě, jen si mě párkrát viděl s nima. A jestli je to kvůli tomu, že jsi šel k ct, a my všichni do spectu když nikdo nebyl na serveru, já jsem musel jít něco řešit a fakt jsem nechtěl čekat až se mnou hodíš protože neberu simona
. Děkuji za pozornost
Miselin308.
E.Smajlos - Napísal si tak blbý dôvod že toho je moc. Výhovorky jak sa patrí.

Miselin308.
E.Smajlos - Napísal si tak blbý dôvod že toho je moc. Výhovorky jak sa patrí.
-
Miselin308 - Mistr
Levition píše:Miselin,buď silný!Věřim,že až se tento topic vyřesí,admini se ti omluví a budeš HLSA!
Po tomhle banu? S tím se už můžu rozloučit, ale díky za podporu

-
Miselin308 - Mistr
Ban opravneny. Pokud Smajlos usoudi, ze tvoje omluva je uprimna a nebudes se snazit priste spinit jmena adminu, ban ti zrusi.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Dobře, děkuji ti za to že sis vůbec této žádosti všimnul, ale předem říkám že vím, že smajlos mojí omluvu nepřijme, a to jen proto že mě vidí s Kovim, Wolfem a Mariňákem. Ale i tak vím, že slušné chování je základ, a proto se ti omlouvám Smajlos. A prosím tě, nesuď lidi jen podle toho s kým je vidíš hrát.
E.Smajlos - Čo má znamenať tá posledná veta ? Chceš povedať že keď hráš s niekym kto úmyselne porušuje pravidla a ty sa k ním pridáš a robíš to isté tak ťa nemôžem potrestať ? Aha takže keď hráš sám tak si iný človek ale to mňa nezaujíma. Ja som si ťa zaradil ako hráča ktorý sa dá ľahko zmanipulovať k zlej veci
-
Keď sa zmeníš a budeš sa snažiť tak možno budem mať iný názor.
E.Smajlos - Čo má znamenať tá posledná veta ? Chceš povedať že keď hráš s niekym kto úmyselne porušuje pravidla a ty sa k ním pridáš a robíš to isté tak ťa nemôžem potrestať ? Aha takže keď hráš sám tak si iný človek ale to mňa nezaujíma. Ja som si ťa zaradil ako hráča ktorý sa dá ľahko zmanipulovať k zlej veci

-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:Dobře, děkuji ti za to že sis vůbec této žádosti všimnul, ale předem říkám že vím, že smajlos mojí omluvu nepřijme, a to jen proto že mě vidí s Kovim, Wolfem a Mariňákem. Ale i tak vím, že slušné chování je základ, a proto se ti omlouvám Smajlos. A prosím tě, nesuď lidi jen podle toho s kým je vidíš hrát.
E.Smajlos - Čo má znamenať tá posledná veta ? Chceš povedať že keď hráš s niekym kto úmyselne porušuje pravidla a ty sa k ním pridáš a robíš to isté tak ťa nemôžem potrestať ? Aha takže keď hráš sám tak si iný človek ale to mňa nezaujíma. Ja som si ťa zaradil ako hráča ktorý sa dá ľahko zmanipulovať k zlej veci-
Viděl si ma s nima 2krát, je pravda, že v tu chvíli jsem se nechoval zrovna nejlíp, přiznávám, ale aj keď s nima hrajem teď, tak jsem úplně jiný, a to z důvodu že jak jsem psal, snažil jsem se o práva. Předtím jsem neměl nic, jak steam, tak 20 hodin na jb nahraných na steamu. Potom, když jsem si koupil steam cs 1.6 se to změnilo. Ono je rozdíl to co jsi mě viděl předtím a co zažíváš teď. Příkazy které dávám, mě naučil někdo jiný, a já si pamatuji že jsem dostal přehoz kvůli tomuto. Tento měsíc zkouším naposledy žádost o admina, ale pochybuju, mno, udělal jsem chybu. Ale i tak se omlouvám, i když to zřejmě nemá cenu. Dívej se na to jako já, někdo pro koho se csko za ty 4 roky co ho hrám změnilo, a to jak admini, tak pravidla

-
Miselin308 - Mistr
Každý má právo bavit se s kým chce. Pokud však někdo bude dělat to co oni, skončí taktéž s permou na všechny servery, na web a ztrátou svých VIP i EVIP.
Pokud vám to za to stojí, tak prosím..
Pokud vám to za to stojí, tak prosím..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1