Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Maty | Žádost na Jailbreak

Příspěvekod JsemMaty » 14 zář 2017, 14:35

Nick na serveru: Maty

SteamID: STEAM_0:0:75868143

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 18 let

HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=2030

1) Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučuji projít akademií) - splněno ✓
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) - viz. žádost ✓
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin - splněno ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) - snažím se, viz. poznámky ✓
5) Funkční a kvalitní mikrofón - splněno ✓
6) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - splněno ✓
7) Perfektní znalost pravidel - z velké části splněno, spousta adminů má rozporuhodné názory ✓
8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - splněno ✓
9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci - bez problémů ✓

Bany, které jsem dostal: 2x upozornění/provokace po 10 minutách- většinou jsem skočil do řeči simonovi, když jsem se snažil vysvětlit T proč jsem mu dal kill, 1x ban na 4 hodiny a házení zbraně T- snažil jsem se zabránit dalšímu CT, aby bezdůvodně zabíjelo T.

Něco o mně: Jmenuji se Matěj, je mi 18 let a bydlím v Královéhradeckém kraji asi 15 km od našeho okresního města, Náchoda. Studuji čtvrtý, tedy maturitní ročník na gymnáziu. Mezi moje koníčky patří PC, cestování, adrenalinové sporty, squash a další.
Jsem poměrně klidný člověk a většinou se snažím lidem pomoct, záleží na jejich přístupu k věci.

Proč právě já: Jsem podle mého vcelku schopný člověk, který dokáže pomoci ostatním lidem, kteří pomoc potřebují. Na serveru jsem hrál asi před dvěma roky a stále se nic nezměnilo v otázek bezohledných spoluhráčů, kteří se snaží neustále kazit hru ostatním lidem. Na serveru jsem velice často, většinou každý den.

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2000 hodin, z toho mám asi 60% tohoto času nahráno na komunitních serverech typu Jailbreak/Surf. Také jsem byl asi před těmi dvěma roky v akademii, ale bohužel se mi rozbil počítač, tak jsem musel ukončit veškerou aktivitu na PC, tudíž i akademii a hraní na JB obecně.

Případné poznámky: Jako svou chybu bych zde chtěl dále přiznat občasný spam v chatu o mikrofon, protože se snažím vysvětlit CT co udělali špatně, popř. proč někomu dali FK a snažím se to s nimi vyřešit (samozřejmě pouze v případech, kdy vím o co přesně jde).

Děkuji za přečtení žádosti a přeji příjemný zbytek dne.
Maty
JsemMaty
Pokročilý
Pokročilý

[Z] Maty | Žádost na Jailbreak

od Rumcajz » 14 zář 2017, 14:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maty | Žádost na Jailbreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 zář 2017, 15:33

Ve hře strašně hodně spamuješ, takže prozatím zamítnuto.
Možná by mi to přestalo vadit za ten Asiimov :D
Ale zkus na tom zapracovat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů