• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Sťažnosť na admina
Dang3rCZ/Pokemod
Random zabíjanie a prehadzovanie mňa alebo kamaráta do druhého teamu aby sme neboli spolu aj keď nie sme v overe, kickovanie ľudí za "camp" pokiaľ viem tak ct kempiť na plante môže a ma ho braniť, kickovanie hračov za (z ct strany) pokiaľ nieje plant a zbieraju si poke na T spawne. Vôbec nevie čo si môže dovoliť a netuším podla čoho dostal práva ale pozrite si jeho priebeh hry a zistíte, postupne keď bude zas prehadzovaí a zabíjať "kemperov" ct na plante podla neho tak budem screenshotovať a dodám to sem. Ďakujem
Random zabíjanie a prehadzovanie mňa alebo kamaráta do druhého teamu aby sme neboli spolu aj keď nie sme v overe, kickovanie ľudí za "camp" pokiaľ viem tak ct kempiť na plante môže a ma ho braniť, kickovanie hračov za (z ct strany) pokiaľ nieje plant a zbieraju si poke na T spawne. Vôbec nevie čo si môže dovoliť a netuším podla čoho dostal práva ale pozrite si jeho priebeh hry a zistíte, postupne keď bude zas prehadzovaí a zabíjať "kemperov" ct na plante podla neho tak budem screenshotovať a dodám to sem. Ďakujem
- patrikretkevka9
- Amatér
Sťažnosť na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina
Ahoj,
tak bylo to over když CT team to moc nezvladal no skoro vůbec za poslední pár kol nedali ani kill jelikož jsem rozhodl že vezmu nejsilnějšího hráče a přehodím ho k ct čili to byl zrovna tvůj kamarad či ty
kick dostavájí lidi za nadávky či spawncamp nebo když hodně často kempi na stejným místě (de-dust2 abych je nevyhodil tak je zabiju pro varovaní že nemají kempit na spawně jak Terr tak i CT
pokaždé postupují podle pravidel apod jestli ty je neznáš zde je odkaz a jak tam vidíš 6) Je zakázáno kempovat delší dobu!
prosil bych nějaké důkazy že jsem neprávem přesunul hráče ?? může mi potvrdit celej server že to byl over a právem jsem tě přesunul
přejí hezký zbytek dne
tak bylo to over když CT team to moc nezvladal no skoro vůbec za poslední pár kol nedali ani kill jelikož jsem rozhodl že vezmu nejsilnějšího hráče a přehodím ho k ct čili to byl zrovna tvůj kamarad či ty
kick dostavájí lidi za nadávky či spawncamp nebo když hodně často kempi na stejným místě (de-dust2 abych je nevyhodil tak je zabiju pro varovaní že nemají kempit na spawně jak Terr tak i CT
pokaždé postupují podle pravidel apod jestli ty je neznáš zde je odkaz a jak tam vidíš 6) Je zakázáno kempovat delší dobu!
prosil bych nějaké důkazy že jsem neprávem přesunul hráče ?? může mi potvrdit celej server že to byl over a právem jsem tě přesunul

přejí hezký zbytek dne

the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Dával si kicky za to, že si ct zbieral poke keď nebol plant, prehadzoval si ĺudí keď boli živý, zabil ich, pokazil skóre a napísal, že to nieje tvoj problém. Nepíš sem, nik sa ťa nič nepýta, robíš to stále. Screenshotnem si alebo nahrám keď to budeš robiť zas chcel som stiahnuť zápas ale nejak vám zápasy neukladá ako to máte napísané v návode na sťažnosti...
- patrikretkevka9
- Amatér
patrikretkevka9 píše:Dával si kicky za to, že si ct zbieral poke keď nebol plant, prehadzoval si ĺudí keď boli živý, zabil ich, pokazil skóre a napísal, že to nieje tvoj problém. Nepíš sem, nik sa ťa nič nepýta, robíš to stále. Screenshotnem si alebo nahrám keď to budeš robiť zas chcel som stiahnuť zápas ale nejak vám zápasy neukladá ako to máte napísané v návode na sťažnosti...
slay/slab/kick dostavají za to že nadávají či neplní cíl mapy u takových případech byl tam i akademik kdyrý byl svědkem a ten ti může to potvrdit moje tvrzení že každý kdo porušil nějak pravidla byl tímto potrestan v další fázy dostal ban pokud nadále se to opakovalo
zabiti myslíš přehození z jednoho teamu do druhého ?? to já za to už nemohu tebe jsem přehodil do ct a zabilo tě to pokaždé jsem to dělal když skončilo kolo ne hned na začátku kola

-
Elem3nT - Mistr
Pokiaĺ neplní príkazy? cz ma defuse, pokiaľ nieje plant nemáš dôvod ho zabíjať za zbieranie poke. Nepíš sem, viem, že pravda sa ťažko číta a tie práva si nezaslúžiš keď nevieš, ako ich využívať.
- patrikretkevka9
- Amatér
patrikretkevka9 píše:Pokiaĺ neplní príkazy? cz ma defuse, pokiaľ nieje plant nemáš dôvod ho zabíjať za zbieranie poke. Nepíš sem, viem, že pravda sa ťažko číta a tie práva si nezaslúžiš keď nevieš, ako ich využívať.
jen jednou jsem dal kill hráčovi (v takovém případě) a vím kdy to bylo myslím že včera nebo předevčírem myslím jsi že to mám také i natočeno
Terr byly na plantu A a měli položenou bombu a asi hráč nevím jak se jménoval jsi tam poklidně zbíral pokemony na terr spawnu přes tsay jsem napsal Plant/defuse Nocamp hráč na to nereagoval a dalé jsi zbyral pokemony tak jsem ho zabil

PS: neříkej někomu že pravda že těžko říká či co když nevíš co se dělo na druhé stráně mapy

-
Elem3nT - Mistr
Ahoj, síce tu nemám co psát
takže, pokud vím tak jak byl over, tak jsem napsál až jde někdo knám a nikdo nic, pak Dang3rCZ přehodil tvojého kamaráda knám aby to bylo něak vyrovnané.
Ted to zabití, Tčko dálo plant, a ten hráč co si sbíral pokemony tak nikam nešel -Pak Dang3rCZ napsál Plant/Deffuse/NoCamp, a hráč nikam nešel a furt si hledál pokemony tak ho Dang zabil
A pokud vím tak Dang nikoho nekicknul za camp, nejprvé ho upozorníl až nekempi, hráč stále kempil, tak ho zabil, a když furt kempil tak ho kicknul
za nadávky to sáme- a když toho bylo moc tak mmu dál ban na chat 
takže, pokud vím tak jak byl over, tak jsem napsál až jde někdo knám a nikdo nic, pak Dang3rCZ přehodil tvojého kamaráda knám aby to bylo něak vyrovnané.
Ted to zabití, Tčko dálo plant, a ten hráč co si sbíral pokemony tak nikam nešel -Pak Dang3rCZ napsál Plant/Deffuse/NoCamp, a hráč nikam nešel a furt si hledál pokemony tak ho Dang zabil

A pokud vím tak Dang nikoho nekicknul za camp, nejprvé ho upozorníl až nekempi, hráč stále kempil, tak ho zabil, a když furt kempil tak ho kicknul

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
ako netuším, čo tu ty meleš vravím asi o dvoch dńoch pred a ty si vtedy ani nehral bolo asi nejakých 6 ĺudí, plant nebol a kickol ct ktorý zbieral poke, nepíš keď nevieš, dik. chápem, že kamarátovi chceš pomocť ale je to trápne písať ak si ani nehral. škoda, že máte písane, hry nahráva no žiadne nahrávky tam niesu.
- patrikretkevka9
- Amatér
a hlavne sa tu bavíme o to, že prehadzuje kamaráta proti mne aj keď to over nie je, zabije ho, prehodí a kazí mu skóre keď sa snaží na tomto mene mať good stats a a dmin odpíše, to nieje moj problem
- patrikretkevka9
- Amatér
patrikretkevka9 píše:a hlavne sa tu bavíme o to, že prehadzuje kamaráta proti mne aj keď to over nie je, zabije ho, prehodí a kazí mu skóre keď sa snaží na tomto mene mať good stats a a dmin odpíše, to nieje moj problem
jako já to nedělám naschvál vždy přehazují nejlepšího hráče ohldně toho zabijení to já neovlivním když se přehazuje tak se automatický zabije a přehodí ale ve skore tam myslím že není nic nemění
ps: vytrhnout větu aby byla použita proti tobě to umí každý

-
Elem3nT - Mistr
dá sa počkať a potom prehodiť, keď zomrie a prečo nás stále? hráme ako boti je tam omoc viac lepších hráčov
- patrikretkevka9
- Amatér
Jak jsem již psal tvému kamarádovi v předešlém topicu, admin má právo hráče přehodit když je to potřeba aby hra byla vyrovnaná, jestli se ti na tom něco nelíbí tak tu hrát nemusíš.
Místo té zbytečné diskuze kterou tu rozepisuješ by jsi mohl raději dodat důkaz kde admin pochybil, zatím tu vidím jen blablabla.
Místo té zbytečné diskuze kterou tu rozepisuješ by jsi mohl raději dodat důkaz kde admin pochybil, zatím tu vidím jen blablabla.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
dodat dokaz? mate pisane, nahravate hry, hladal som a nahrava sa hovno ako vidim
ukážte kde to máte nahrate a dokaz dodam

- patrikretkevka9
- Amatér
zas bezdvovodny kick
http://leteckaposta.cz/457664137
- patrikretkevka9
- Amatér
patrikretkevka9 píše:zas bezdvovodny kick
to že jsi ted nahral a řekl jsi mi tam "debile něco ještě tam jsi řekl ohledně genech " to fakt svěčí o tvé inteligenci
-
Elem3nT - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2