• Stránka 1 z 1
[Vyr]Sťažnosť na admina
Admin:Dang3rCZ
Server:Pokemod
Dobrý deň chcel by som sa sťažovať na admina Dangera.
Stažnosti:
1,Prehadzuje mňa alebo iných hračov do enemý teamu. Ok to chápem keď je over ale nie vtedy keď žijem a zabije ma a zničí mi skore. A povedal mi nato že vás nezaujíma naše skore.
2,Zabíjanie hráčov keď si zbierajú poke. Ct-ečkar si zbieral poke nemal dovod naháňať enemý a on ho zabil a potom kickol.
Dokazy priložím nieskor.
Ďakujem za prečítanie
Stažnosti:
1,Prehadzuje mňa alebo iných hračov do enemý teamu. Ok to chápem keď je over ale nie vtedy keď žijem a zabije ma a zničí mi skore. A povedal mi nato že vás nezaujíma naše skore.
2,Zabíjanie hráčov keď si zbierajú poke. Ct-ečkar si zbieral poke nemal dovod naháňať enemý a on ho zabil a potom kickol.
Dokazy priložím nieskor.
Ďakujem za prečítanie
- lukino2803
- Kolemjdoucí
[Vyr]Sťažnosť na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina
lukino2803 píše:Admin:Dang3rCZ
Stažnosti:
Dokazy priložím nieskor.
Ďakujem za prečítanie
1) byl over přesun opravěný potvrdi ti to celý server

2) tak ten samý problém jsem řešil s tvým kamaradem tak to samé říkal bomba byla plantnutá Ct hráč nereagoval na mé výzvu k defuse a nadále jsi hledal pokemony na terr spawnu asi cca 5 sekund před bouchnutí bomby jsem ho zabil jako varovaní do příštího kola pokud by se to opakoval byl by ban
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Re: Sťažnosť na admina
Admin má právo hráče přehodit pokud to situace vyžaduje, jestli to je over tak hráče přehodí a vyrovná teamy, to že tě admin přehodil zrovna když jsi byl naživu, není důvod k tomu abychom ho měli zrušit.
Máš ještě nějaký čas na to, dodat demo kde admin pochybil, v opačném případě se tímto dále zaobírat nebudeme a budeme to brát za vyřešené.
Máš ještě nějaký čas na to, dodat demo kde admin pochybil, v opačném případě se tímto dále zaobírat nebudeme a budeme to brát za vyřešené.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1