• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o Admin práva
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Trouble in Town serveroch.
Nick v hre: Darth.Vader
Nick na fóre: Vader
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 21
Steam nick: Darth.Vader ( ak nie tento tak potom jack_svk1, neviem presne ktorý z tých dvoch)
Steam ID: STEAM_0:0:178495603
Hlstats: Bolo mi povedané, že TTT hlstats nemá.
Bany:Dostal som jeden od Maxipes za Wallhack, ale vymenil som za Evip na Public 1. Odvtedy už hrávam čisto.
Niečo o sebe : Volám ja Ján, ešte stále študujem. Moje koníčky sú: šach v ktorom ma už cca 4 roky nikto neporazil, potom stolný futbal, ping pong a aj nejaká dobrá kniha není na zahodenie (napr. trilógia Pána Prsteňov). Samozrejme nesmie chýbať ani Csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už viac krát sa mi stalo, že som bol online ale žiaden admin a na serveru bol cheater, ktorého nemal kto zabanovať + by sa mi páčilo byť v tak dobrej spoločnosti adminov. Síce niesom dáko skúsený ale rýchlo sa učím.
Za prečítanie tejto žiadosti a jej skoré vybavenie vopred ďakujem.
Nick v hre: Darth.Vader
Nick na fóre: Vader
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 21
Steam nick: Darth.Vader ( ak nie tento tak potom jack_svk1, neviem presne ktorý z tých dvoch)
Steam ID: STEAM_0:0:178495603
Hlstats: Bolo mi povedané, že TTT hlstats nemá.
Bany:Dostal som jeden od Maxipes za Wallhack, ale vymenil som za Evip na Public 1. Odvtedy už hrávam čisto.
Niečo o sebe : Volám ja Ján, ešte stále študujem. Moje koníčky sú: šach v ktorom ma už cca 4 roky nikto neporazil, potom stolný futbal, ping pong a aj nejaká dobrá kniha není na zahodenie (napr. trilógia Pána Prsteňov). Samozrejme nesmie chýbať ani Csko.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už viac krát sa mi stalo, že som bol online ale žiaden admin a na serveru bol cheater, ktorého nemal kto zabanovať + by sa mi páčilo byť v tak dobrej spoločnosti adminov. Síce niesom dáko skúsený ale rýchlo sa učím.
Za prečítanie tejto žiadosti a jej skoré vybavenie vopred ďakujem.
-
Vader - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žiadosť o Admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admin práva
Zdravím
Tohoto hráče znám ze serveru (setkávám se s ním denně) takže bych udělal menší recenzi. Hráč je zábavný a člověk se s ním i zasměje. Ovládá pravidla TTT módu, upozorňuje hráče že něco dělají špatně a nebo se jim snaží poradit. Hráč na serveru nenadává a ani nijak nezneužívá voice ani chat. Jeho jedinou chybou bylo že obdržel ban za WH na NS, odté doby hraje už čistě a dává si pozor na to aby ani nijak jinak neporušoval pravidla serveru. Jen dodám že pokud sem online tak mě hráč volá na server, pokud na něm někdo porušuje pravidla, takže si myslím že nemá cenu požadovat nějaké nahlášení. Ale to nechám na vyšších.
Krásný zbytek dne.
Tohoto hráče znám ze serveru (setkávám se s ním denně) takže bych udělal menší recenzi. Hráč je zábavný a člověk se s ním i zasměje. Ovládá pravidla TTT módu, upozorňuje hráče že něco dělají špatně a nebo se jim snaží poradit. Hráč na serveru nenadává a ani nijak nezneužívá voice ani chat. Jeho jedinou chybou bylo že obdržel ban za WH na NS, odté doby hraje už čistě a dává si pozor na to aby ani nijak jinak neporušoval pravidla serveru. Jen dodám že pokud sem online tak mě hráč volá na server, pokud na něm někdo porušuje pravidla, takže si myslím že nemá cenu požadovat nějaké nahlášení. Ale to nechám na vyšších.
Krásný zbytek dne.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Re: Žiadosť o Admin práva
Koukám máš nový steam, tak si nahrávej aktivitu, nahlaš cca 10-15 hráčů do PP, zkus projevit snahu a třeba za měsíc to zkusit můžem, momentálně ne.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žiadosť o Admin práva
Ok. Tak teda idem na aktivitu a vidíme sa o mesiac.
-
Vader - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1