• Stránka 1 z 1
Slam/hudba pro atrakci
Čau bachaři a kriminálníci
Prosím o upřesnění problematiky s slamem
1) Jsem simon a chci dát atrakci, pro kterou je nutno (či ji vylepšuje) mít hudbu. Mohu použít slam, pokud na mapě není k dispozici tlačítko s spuštěním hudby/nelíbí se nám písničky které tam jsou?
2) Můžu pro předchozí situaci pouštět písničku (třeba z telefonu, repráků) do fyzického mikrofonu?
3) Můžu provádět předchozí situace když nejsem simon, ale simon mě o to požádá?
Děkuji za rady/ adminům obzvlášť. Text níže je mimo kontext, nemusíte číst.
Můj pohled na věc je, že jako simon bych měl mít co nejvíce možností, jak zabavit hráče. Rozlišuji rozdíl mezi obtěžováním a snahou hru ozvláštnit. Už jsem viděl ale pár "lovců" akadamiků, kterým jde jen o body za reporty a ne zábavu.

Prosím o upřesnění problematiky s slamem
1) Jsem simon a chci dát atrakci, pro kterou je nutno (či ji vylepšuje) mít hudbu. Mohu použít slam, pokud na mapě není k dispozici tlačítko s spuštěním hudby/nelíbí se nám písničky které tam jsou?
2) Můžu pro předchozí situaci pouštět písničku (třeba z telefonu, repráků) do fyzického mikrofonu?
3) Můžu provádět předchozí situace když nejsem simon, ale simon mě o to požádá?
Děkuji za rady/ adminům obzvlášť. Text níže je mimo kontext, nemusíte číst.
Můj pohled na věc je, že jako simon bych měl mít co nejvíce možností, jak zabavit hráče. Rozlišuji rozdíl mezi obtěžováním a snahou hru ozvláštnit. Už jsem viděl ale pár "lovců" akadamiků, kterým jde jen o body za reporty a ne zábavu.
-
SnowTastesGreat - Mistr
Slam/hudba pro atrakci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slam/hudba pro atrakci
Ahoj, Slam můžeš používat ke tvoření atrakcí, ale nesmíš ho pouštět třeba když mluví simon.
Steam: goo.gl/pFQJkd
"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
-
Wajx - Drbna
Osobne nemám nič proti, ak hráč ukáže niečo nové, resp. vymyslí vlastnú atrakciu. Ak ti tam treba pustiť hudbu, ktorú po atrakcii vypneš a máš kvalitný mikrofón, nevidím dôvod, prečo povedať nie.
Nezabudni ale vždy poriadne vysvetliť danú atrakciu.
Nezabudni ale vždy poriadne vysvetliť danú atrakciu.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Za urcitych okolnosti jako Simon muzes takto hrace zabavit. Tech okolnosti je vsak tolik, ze se tim zbytecne vystavujes riziku. Admin muze kdykoliv zasahnout a presunout te od CT, pokud usoudi ze je to blbost.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1