• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ^xxx 0wn3ed xxx call of duty #1
Dobrý deň v každej hre sú ľudia čo porušujú pravidlá a keď ich porušia sú tam ľudia čo ich na to upozornia po prípade dajú kick/ ban ale tento človek nespravil ani jedno z toho... ani neodpísal na spávi čo som mu písal poviem vám ako to bolo pripojili traja hráči čo mali Ab keď si toho po čase nevšímal tak som mu na začal písať do správy a on nič písal som mu pozri sa na hráča ***** a on nič keď som to písal do normálneho četu tak tiež nič tak som si už myslel že má vypnutý čet .. tak to som to inak neriešil ale v zapätí na to dal kick za nadávky ž četu a zase som mu písal a on nič tak som došiel som myslím si že takýto človek by nemal biť admin
- mora
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] ^xxx 0wn3ed xxx call of duty #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [fair~play]^xxx 0wn3ed xxx call of duty #1
a demo som tam nepridal lebo mi nejde na hrávať a na detailoch serveru som to demo nenašiel... bolo tam hodne staré demo
- mora
- Kolemjdoucí
já zásadně na názor hráčů nedám. Vás někdo zabije a hned je to cheater. Mám pár vytipovaných hráčů kteří když toto řeknou tak se jdu podívat, ale ty k nim nepatříš. Vždyť jsi po mě chtěl ať někomu dám kick jen tak, si myslíš že to je fér? Možná nadával ale já to neviděl. Pokud bych to viděl dostal by trest.
Takže pro zrekapitulování - na nářky hráču nereaguju, protože podle Vás kempí nebo ma AB každej co Vás zabije, opravdu mě nebaví toto řešit..
Takže pro zrekapitulování - na nářky hráču nereaguju, protože podle Vás kempí nebo ma AB každej co Vás zabije, opravdu mě nebaví toto řešit..
Když se ztratíš v lese, kompas ti vždy pomůže ztratit se víc na sever..
-
xxx0wn3edxxx - Pokročilý
A jak můžeš vědět, že to admin neprověřil? Třeba to prozkoumal a posoudil jako čisté. Pokud mu admin nedal ban a ty si pořád myslíš, že je cheater, tak ho můžeš natočit ty a nahlásit do porušení pravidel.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
A mohol si mi aspoň povedať že si ho preverial alebi niečo a ty furt ako kebz si ignoroval ja som ti to do správy napísal asi 10 krát všimnúť si si toho musel tak si mohol napísať už som ho preveril alebo niečo a nie iba ignorovať a nesťažoval som si vtedy iba ja tak si mohol na písať niečo až keď začal tamten nadávať tak si mu dal kick...
- mora
- Kolemjdoucí
A jak môžeš mať vytypovaných hráčou keď na sercery som x času denne a teba som tam videl asi 2 za strašne dlhú dobu a pred tým si taký nebol...
- mora
- Kolemjdoucí
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1