[Přijat] Arcanic chce být akademik :O

Příspěvekod Arcanic » 21 zář 2017, 09:52

Nick ve hře: Arcanic
Nick na fóru: Arcanic
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198728678865
Věk: 12
Steam ID: STEAM_1:1:384206568
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=20744
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Akademika chci protože nesplňuji věkovou hranici abych měl práva... Jelikož je mi 12 tak si každý myslí že neumím pravidla, ale když přijde admin, nic neříkají, včetně admina. Pokaždé když si nejsem jist svým činem zeptám se admina jestli je to takhle nebo takhle, a on mi odpoví a já se popřípadě napravím. Moc rád bych dělal to samé. Rád bych byl na serverech adminem abych napravoval chyby hráčů, a abych je poučil. Na serveru jsem skoro každý den.
Něco o mně: Je mi 12 let jmenuji se Matěj, žiju v Praze. Rád hraji CS:GO, a když nechci hrát s kamarády fotbal, jdu si sednou a hrát na vaše servery, a když je někde problém snažím se ho vyřešit. Rád bych byl prozatím aspoň akademik.
Moje prohřešky na GS nebo jinde:
1 ban za neschopné CT protože v tu dobu jsem nevěděl že při reakcích zabíjí jenom simon, ale teď už to vím a dávám si na to pozor
1 chatban za napsáni do chatu slova /junyt můvr

Nebudu tady hrát svatouška ... Ano psal jsem někdy vulgárně, ale teď už si uvědomuji že to bylo naprosto zbytečné a když se podíváte, teď když umím pořádně pravidla, už vulgárně nepíšu. Snažím se naučit lidi pravidla a odčinit budoucí chyby, ale oni mě neposlouchají, a slibuji že když mi dáte 2. šanci, napravím se!
Arcanic
Amatér
Amatér

[Přijat] Arcanic chce být akademik :O

od Rumcajz » 21 zář 2017, 09:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Arcanic chce být akademik :O

Příspěvekod Arcanic » 21 zář 2017, 10:03

Podmínky splňuji, Rozumět mi je, na serveru mám nahráno min. 70 hod., ale vulgárně jsem se vyjadřoval, a teď toho asi budu hodně hodně litovat, ale když mi dáte 2 šanci tak vám slibuji že se napravím a že nebudete litovat! :)
Nejdřív přečíst, potom hrát...
Arcanic
Amatér
Amatér

Příspěvekod Arcanic » 22 zář 2017, 18:01

Moje prohřešky na GS nebo jinde:
1 ban za neschopné CT protože v tu dobu jsem nevěděl že při reakcích zabíjí jenom simon, ale teď už to vím a dávám si na to pozor
1 chatban za napsáni do chatu slova /junyt můvr
2 krát chatban za to slovíčko /junyt můvr a za neschopnost jenom move omlouvám se *opraveno*
Nejdřív přečíst, potom hrát...
Arcanic
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 24 zář 2017, 22:20 VIP

Přijat.

Důkladně si projdi celou administraci. Pokud budeš mít nějaké dotazy, neváhej mne kontaktovat (PM/TS).

Zamykám.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky