Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Nepravem Ban na ttt by Derakh

Příspěvekod pierres » 22 zář 2017, 12:49

Zdravim pred 15 min jsem dostal ban na 30 min od admina Derakh, nejdriv me napadl ze jsem mu daval random, i kdyz jsem evidentne slysel jeho zbran, jak nekoho bezduvodne zabil. Potom jsem byl traitor a kolega v jedne mistnosti v dome na family guy hodil deadstation do dveri a dostal jsem ban za bugovani ,aniz jsem za to mohl, takze by to chtelo vice premyslet a cekam na omluvu od Derakha.

S pozdravem
PonitmanVaperDrunk
pierres
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]Nepravem Ban na ttt by Derakh

od Rumcajz » 22 zář 2017, 12:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nepravem Ban na ttt by Derakh

Příspěvekod Derakh12 » 22 zář 2017, 13:41 VIP

Zdravím, takže nenapadl sem tě. Jen sem tě upozornil že si možná šel na random. Zda si to slyšel nebo ne, nevím. Každopádně co se týče toho banu tak ten si dostal zta bugování. Jak zde píšeš ve dveřích byl dead-station a dveře se tím bugli. Byli jste tam dva ty a hráč valec. Oba jste si toho byli dobře vědomi a přesto jste stáli u okna a stříleli jste na hráče venku z AWP, USP atd..na základě toho že mi šerif Maxipes povolil toto banovat tak jsme vám oboum udělal ban, jelikož jak sem již psal oba jste o tom bugování věděli a oba jste toho zneuživali. Demo ti doložím až ho najdu.

Zatím je to ode mne vše. :)
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod pierres » 22 zář 2017, 14:13

Ja jsem ale vyskocil po tom(par sekund) ven po tom, co jsem zjistil, ze to je bugle, ale fajn tys na to neupozornil a hned si dal ban, tak se ale nechova... delej si jak myslis
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Maxipes » 22 zář 2017, 14:25

Za bugovani dveri je ban, bez upozorneni. Kdyz toho bugu zneuzijes, zaslouzis si rovnez ban. Admin bude priste postupovat s rozmyslem a banovat jen v pripade, ze si bude jisty, kdo bugu zneuzil.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost