• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] KNIFE 1 , ADMIN x
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: x
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [vlak]
[=] Zabanovany nickname: choose chaoss
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:88412754
[=] Zabanovana IP: 85.132.136.169
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
prepač mi , ale prečo si mi dal tento banan ? ano prakticky som vlaknul ale kdyby si sa díval pořádně tak by si viděl že ja sem stal prvni a zrovna těsně před tím než sem seknul tak mi před xicht skočil teammate ktery v setině skapal , jak ja som mal vědět že mi ten chorobny člověk skočí před xicht zrovna keď sa chystam zabit enemy ? ... toto jako trochu nefer keď za to nemužem ja ale ten čo mi skočil pred xicht .. to bola jeho demence , ja som nic neurobil zle .. tak příště poprosim aspon slay když si nejsi jistý jak to je a ne ban který je nespravedlivý . klidně si kukni demo pokud máš a uvidíš. diky ..
nemam vip
[=] Dostal jsi trest od admina: x
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [vlak]
[=] Zabanovany nickname: choose chaoss
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:88412754
[=] Zabanovana IP: 85.132.136.169
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
prepač mi , ale prečo si mi dal tento banan ? ano prakticky som vlaknul ale kdyby si sa díval pořádně tak by si viděl že ja sem stal prvni a zrovna těsně před tím než sem seknul tak mi před xicht skočil teammate ktery v setině skapal , jak ja som mal vědět že mi ten chorobny člověk skočí před xicht zrovna keď sa chystam zabit enemy ? ... toto jako trochu nefer keď za to nemužem ja ale ten čo mi skočil pred xicht .. to bola jeho demence , ja som nic neurobil zle .. tak příště poprosim aspon slay když si nejsi jistý jak to je a ne ban který je nespravedlivý . klidně si kukni demo pokud máš a uvidíš. diky ..
nemam vip
- OrganIzator
- Amatér
[VYŘEŠENÉ] KNIFE 1 , ADMIN x
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KNIFE 1 , ADMIN x
Vlak se banuje ihned bez upozornění a není k němu potřeba žádný důkaz. Počkáme na vyjádření admina, aby popsal situaci ze svého úhlu pohledu.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
no šak jasné , ale kamo načo ti bude jeho uhel pohledu ? , nema žadne dukazy nic , a povedat muže co chce pokud nieje ferovy a neuzna svoju zbrklost víme ? , ani nezkušajte byt neferový toto zas bude slovo proti slovu a admin slovo vyhrá nie ? -.- to isto je ferove -.- , no doufám že sa nezachová zle . yea řeším tu nějakych 30min z toho se nezhroutim , ale šak vás by to nenaštvalo ? keď za to nemůžete a dostanete insta ban bez toho aby sa admin aspon zamyslel nad danou situaci ..
- OrganIzator
- Amatér
Na 1hp mapách kde sa napchá 10 ľudí na lávku a 5ti stoja pred lávkou je ťažké všimnúť si všetko. Videl som ako si zabil hráča hneď potom ako on zabil iného, čo je vlak. Ak to bolo omylom, alebo ti tam skočil tak sa ti ospravedlňujem, keďže situácia bola dosť chaotická.

-
Mystiik - Mistr
Ale ako sa pozerám na tvoje príspevky na fóre, na bany sa sťažuješ dosť často xd

-
Mystiik - Mistr
Admin ti zde situaci vysvětlil.
Ban ti vypršel.
Vyřešené.
Ban ti vypršel.
Vyřešené.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky