Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

jb3/smajlos

Příspěvekod McKotzur » 24 zář 2017, 13:59

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Mr.smajlos
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #3
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Poskodzovanie GS by Habs
[=] Zabanovany nickname: Lolinko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:1507130
[=] Zabanovana IP: 46.174.60.11
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================

Dostal jsem ban od smajlose jelikož se neumí chovat jako normální admin tak já se nebudu kněmu chovat jako normální hráč. Udajně poškozuji GS portál, NE poškozoval jsem pouze smajlose který si to zasloužil.

VIP na serveru nemám ale jinde jo popř. mužu vymenit VIP za UB dik. Zdravím smajlose.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

jb3/smajlos

od Rumcajz » 24 zář 2017, 13:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: jb3/smajlos

Příspěvekod Brano21 » 24 zář 2017, 14:10 VIP

Opakovane ma provokuješ ,nadávaš mi ,porušuješ pravidlá ,buguješ hru atď.
Si dospelý človek ale správaš sa ako decko.
Ten kto úmyselne kazí hru si tu nezaslúži hrať tak ako tvoj brat a možno ešte ďalší hráči ktorí robia skoro to isté čo vy.
Keď vás to baví tak prosím.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod McKotzur » 24 zář 2017, 14:13

smajlos21 píše:Opakovane ma provokuješ ,nadávaš mi ,porušuješ pravidlá ,buguješ hru atď.
Si dospelý človek ale správaš sa ako decko.
Ten kto úmyselne kazí hru si tu nezaslúži hrať tak ako tvoj brat a možno ešte ďalší hráči ktorí robia skoro to isté čo vy.
Keď vás to baví tak prosím.

To provokani beru provokuje tě skoro 45% hraču naserveru a nedivím se jím, až budeš mit důkaz kde ti nadávám můžeš ho poslat jo a buguju hru? Taky bych rád viděl nějakej scren demo kde jsem kdy něco bugl díky

E.Smajlos - Ak berieš 4 hráčov ako 45% tak si z matematiky prepadol. A možno aj nedokončil školu.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 24 zář 2017, 14:14 VIP

jelikož se neumí chovat jako normální admin tak já se nebudu kněmu chovat jako normální hráč

Potom sa nemáme o čom baviť. Opakovane na serveri kazíš hru a správaš sa ako idiot, spolu s Walkom samozrejme, ktorý obdržal rovnaký trest.
Dôkaz máš napríklad TU
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod McKotzur » 24 zář 2017, 14:16

Habs píše:
jelikož se neumí chovat jako normální admin tak já se nebudu kněmu chovat jako normální hráč
.
Potom sa nemáme o čom baviť. Opakovane na serveri kazíš hru a správaš sa ako idiot, spolu s Walkom samozrejme, ktorý obdržal rovnaký trest.

Na serveru kazi hru každý ale je hloupost davat permanent ale jak je libo pokud by bylo možne at se tu vyjadří někdo z vyšších popř vymenim VIP za UB ale nejprv by bylo dobre vyřešit to že perma misto treba 1 dnu
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xample » 24 zář 2017, 14:20

Ty a tvoj brat ste problémoví hráči, kazíte hru kedykoľvek sa dá...
Hádžete zbrane tčkam, otvárate cely a potom sa tvárite že to vy nie.
Dostanete ban a hneď začnete nadávať a provokovať. :roll:

Ak chcete neustále kaziť hru a správať sa ako hovädá tak budiš ale potom sa nesťažujte. ;)
Obrázek
Xample
Mistr
Mistr

Příspěvekod Habs » 24 zář 2017, 14:21 VIP

Nie ste ochotní rešpektovať žiadného z adminov, nie len Smajlosa. MFK nadávky a iné kazenie hry je na dennom poriadku.
Ak sa niekto nevie správať, dostane ban na chat.
Ak niekto opakovane kazí hru od CT, dostane ban k CT.
Ak niekto aj napriek vyššie spomínaným banom na serveri len provokuje adminov a kazí hru inými spôsobmi, dostane ban do hry.

Obdržal si každý jeden z týchto banov, dokonca si sa mi na TS vyhrážal aké peklo zažijem, že som na teba prikrátky a pod. Myslíš, že dovolíme hráčom ako ty narúšať hru ?
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod McKotzur » 24 zář 2017, 14:25

Habs píše:Nie ste ochotní rešpektovať žiadného z adminov, nie len Smajlosa. MFK nadávky a iné kazenie hry je na dennom poriadku.
Ak sa niekto nevie správať, dostane ban na chat.
Ak niekto opakovane kazí hru od CT, dostane ban k CT.
Ak niekto aj napriek vyššie spomínaným banom na serveri len provokuje adminov a kazí hru inými spôsobmi, dostane ban do hry.

Obdržal si každý jeden z týchto banov, dokonca si sa mi na TS vyhrážal aké peklo zažijem, že som na teba prikrátky a pod. Myslíš, že dovolíme hráčom ako ty narúšať hru ? Zabudni.

Admina rešpektuju ale jen toho co se chova jako admin a ne jako namyšleny admin.
Obdržal jsem každy z 1 banoch ano znám více hraču co dělaji více chyb a nikdy nedostali perma max tyden. Tady nejde o provokaci ale o to že admin smajlos je psychickej zdeptanej stoho že ho hráči nemusí tak musí banovat jen zrovna mě s bratrem protože jsme známější dalši 2-3 hrači s kteryma hrajem dělaji to stejne a nedostanou ban tak to je divné ne ? :D

E.Smajlos - "Psychický zrútený","Namýslený". Keď to hovoríš ty ktorý nevie narátať do 10 ,nechá sa každým oklamať a uverí každej hlúposti.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost