Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Nejoblíbenější MOD/Jak jste sek němu dostali?

Příspěvekod PoldasQweek » 20 čer 2013, 13:00

Ahoj, tak si myslím že by bylo fajn si tady napsat i něco o tom co tady na Gamesites nejraději hrajete a jak jste se k tomu vůbec dostali.

Já třeba hraju už 3 rokem jail a už bych neměnil, když jsem zkusil hrát furien a vyběhl tam na mě bílej démon, který běžel jak po fazolích a hned mě rozsekal, tak jsem to hned vypnul. :lol:

K jailu jsem se dostal tak, když jsem tady ještě hrával deathrun a ostatní tam psali jestli jde někdo hrát jail, tak jsem se pak bavil s jedním kamarádem o čem to je on mi to tak lehce vysvětlil, tak jsem to zkusil.No přišel jsem tam přelouskal pár pravidel a klasická eufórie nevěděl jsem co dělat, zabili mě a tehdy se ještě psalo FD- Freeday(volný den)
Neměl jsem nato nervy, ale přesto jsem to gembleřil dny a noci.A pořád se zdokonaloval.
Až jsem se vypracoval na můj sen SA jailbreaku.
A co ty?
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Nejoblíbenější MOD/Jak jste sek němu dostali?

od Rumcajz » 20 čer 2013, 13:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nejoblíbenější MOD/Jak jste sek němu dostali?

Příspěvekod Taco » 20 čer 2013, 14:18

Takže prvně se mě zeptal kámoš na skypu jestli si nejdu zahrát jednu hru na Counter striku,odpověděl jsem že ano,pak mi kámoš poslal IP na jeden server(jailbreak) chytlo mě to a začal jsem to hrát každý den,pak jsem zjistil že na tom serveru mají hrozně moc bugů.(Při PP,simon menu atd.)Pak dostal práva Elysium-začal je zneužívat a proto tam už nikdo nehrál,pak jsem si řekl že zkusím i jiné jaily a tak jsem zavítal na JailBreak 4 od Gamesites.cz,tam jsem zjistil že to mají víc vymakané než na tamtom portálu(Žadne že při PP zůstane simon a může si dat z simon menu při PP M4ku..),začal jsem tam hrát,později jsem si koupil Evip,seznámil jsem se s mnoha fajn lidma(Di-es,Codex,Bulbasaur atd..)a hraju tam do dnes :)

To je odemně vše s pozdravem Taco :)
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod AwPGamer » 20 čer 2013, 20:10

Tak moje gemblerské schopnosti začaly před 3 roky. Kamarád ze školy mi řekl že hraje super hru Counter Strike na NS že mám jít na IP JailBreaku tak jsem si šel zahrát vůbec jsem to neuměl tak pár banů jsem dostal to už je dávno ale potom jsem si tam koupi Evip a už to jelo potom mě lákal si koupit steam tak jsem si koupil steam a po půl roce kámoš snil o steamu a v tom cs tak jsem mu koupil na narozeniny steam s originálním Counter Strikem a začali jsme pořádně pařit. A pak se stal adminem na GS Furien 3 tak jsme si říkal že bych tam mohl zahrát taky hrál jsem byl jsem větší Furien skilla než on a koupil jsem si tam Evip potom mu zrušily práva a já nevěděl co mám dělat protože jsme byly BF teď už jsme jenom kamarádi a tak můj CS domovem stal Furien 3 kde jsem chtěl získat práva a díky Akademikovi se mi to poštěstilo stal jsem se tam Pokročilým Akademikem :) To je můj příběh.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Příspěvekod HeRoY » 20 čer 2013, 22:12

Pro mě jedině Furien ! Ze začátku jsem hrál DM na GS Serverech, pak mi kámoš řekl o furienu a já jsem to šel zkusit :) no ze začátku mě to nebavilo protože jsem neustále dostáva na prdel :D ale později jak jsem zlepšil, tak už to bylo lepší. Od začátku jsem snil že se jednou stanu Adminem na Furien 3 kde hraju odjakživa(cca 4,5 roku), našel jsem zde docela dost "kamarádu", ještě teď vzpomínám jak jsem začinal s Adoslavem, Magistrem a Tegesem na skypu a u toho jsme závislačili na furienu. Ty časy bych vrátil, žádní cheateři, žádné itemy, nic pouze klasický furien. :) Teď je můj cíl vyšší ! Stát se SA na některém z Furienů, později bych chtěl sesadit i HLSA Noblemara(nic proti, ale klidně mi zahřívej dál místo jako HLSA FURIENŮ :D :D :D). Zažil jsem hodně SA na F3 ale nejraději mám současného. :) Zkráceně FURIEN 3 IS THE BEST :) PS: Nechci nadávat na upgrade furien serverů, ale nebyl by na škodu nějaký "Furien Classic". :) GS je nejlepší portál! C-Strike je na pytel :D
HeRoY
Mistr
Mistr

Příspěvekod hladiczak » 22 čer 2013, 22:06

Podobný příběh jako Poldas...

Dříve jsem hrál s kamarády bhop servery, pokemody... a pak mi kámoš řekl, že je nějaký JB mód....
Začali jsme tam společně chodit, i když jsme třeba ze začátku vůbec nevěděli, co je to FK, FD, simon, atp...
Prostě jsme si dělali co chtěli....
Po pár týdnech hraní jsme sledovali, co a jak se to hraje....
V tu dobu mi bylo snad 11 a všichni se mi smáli, jaký jsem prtě, jako se teď párkrát zasměji i já... Např, když zpívá karaoke hráč jménem : "bui"... to byla teprve nálož, myslím že tam byl zrovna i Poldas...
Po dvou letech hraní, když už jsem naprosto znal pravidla, požádal jsem o práva (Vždycky to byl můj sen, být na GS admin)
Bohužel mě zamítli pro NS, malý věk....
Po letch hraní JB jsem to zkusil znovu, bohužel znovu neúspěšně, kvůli malému věku(15)...
Po pár dnech mi ale PoldasQweek napsal na steam, že mám šanci, stát se adminem.... a já byl štěstím sám bez sebe...
Dal mi šanci, za kterou jsem neskutečně rád a moc si toho vážím
Hodně si vážím právě tohoto SA jménem "PoldasQweek", protože je rozumný, musí mít kvůli nám nervy a doufám, že s námi zůstane co nejdéle.

Tohle je můj příběh a doufám, že ještě dlouho potrvá :)
hladiczak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod smile0300 » 22 čer 2013, 22:27

-(muj)Nejlepší server není na Gamesites tak se nebudu radši vyjadřovat protože Poldas by mi mohl udělat velké problémy na dotyčným portálu a nedostal bych práva.PS: JB není ;)
- Hrával jsem JailBreak ale už to není to co dříve bývalo ty lidi tam na Gamesites na JailBreaku 6. Např.Wendy :),NoMen,atd.
-Ale lidi kteří hrají JailBreak nebo prostě jiný MOD neudsuzuji!!!!!!!
- Chtěl bych pozdravit vše kamárády na JB6 kteří už jen chodí někdy na forum a nehrají už CSko 8-)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
smile0300
Mistr
Mistr

Příspěvekod JustG » 23 čer 2013, 11:52

Můj nejoblíbenější mód je Furien.Dostal sem se k němu před 2 roky přes kámoše,ale ten už nehraje přešel na GO.Furien už není co býval je tu spousta nových hráčů a někteří co dlouho nehráli se vracejí (.f!x,Choccker,atd. :D :D ) a nebo přejdou z F2 na F5 nebo jinam takže je tu nuda :(
JustG
Amatér
Amatér

Příspěvekod andino » 23 čer 2013, 18:30

Neni nad klasiku..

A preto je moj najoblubenejsi mod public nebo classic.Ziadne skiny vylepsovaky,skilly proste nic :D
Dobra komunita,ludia aj si celkom zastrielas a pouzijes hlavu :)Skusal som uz aj ine mody ako napr.jail furien a tak,ale nejak mama neoslovili,preto zostavam u klasiky :)
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..

WOT <3
andino
Spamer
Spamer

Příspěvekod SkAdisek » 23 čer 2013, 21:08

Souhlasim.Nad CW a classic neni.
Nění důležité vyhrát,ale zúčastnit se!
Hraju: Deathrun#1
Deathrun#2
Dust2 only 01
SteamNick: bNc^(since Adisek)
SkAdisek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dreizak » 24 čer 2013, 16:56

Public navzdy! :lol: :twisted:
Dreizak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod smile0300 » 25 čer 2013, 21:24

Dreizak nehrál jsi náhodou dnes proti mě mix 5on5?
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
smile0300
Mistr
Mistr

Příspěvekod sHuT » 26 čer 2013, 12:22

Tak ja som začal ked som si robil svoj vlastny server pred 4 rokmi bavylo ma to strašne dozvedel som sa o gamesites a už nenajdem lepši server ako je tento v pohode si zahram každy mod ale najradšej mam furien a Warcraft to je môjmu srdcu najblžšie :D Ale nepohrdnem aj klasikou ako je only DD2 public atd :)
sHuT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 26 čer 2013, 23:30

PoldasQweek píše:Ahoj, tak si myslím že by bylo fajn si tady napsat i něco o tom co tady na Gamesites nejraději hrajete a jak jste se k tomu vůbec dostali.

Tak určitě Zombie mod. :D Zkusil jsem všechny mody co tu jsou (a byli) ale tenhle mě bavil, baví a bude bavit nejvíc. :D (hlavně teď po tom vynikajícím updatu) :D :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Matthew14 » 28 čer 2013, 18:57

Tak ja som ja ku JailBreaku dostal podľa mňa dosť zaujímavo. Išiel som s kamarátom po ulici akurát sme sa bavili o CSku že ake sme lamky xD. Že by to chcelo niečo na logiku a myslenie. Na druhí deň sme prišli na názov JailBreak. Zo začiatku sme sa na to dívali z odstupom že čo to je o čom to je. Hľadali sme server kde je málo ľudí ale sú tam pravidelne tj. budú na nás brať ohľad že sa to učíme. Našli sme server. To bola paráda. Vtedy tam bol najhlavnejší Andurit (Nie nebol to GS server). Hrali sme tam asi pol roka keď už sme tam chodili ako na husle. Bola to "závislosť" od kolektívu ľudí a zábavy z niečoho nového. No bohužiaľ portál aj zo serverom mali pravdepodobne finančné problémy. Skončil ten krásny čas so super partiou ľudí. Dokonca jeden admin chodil ku nám do školy. Aj keď lepšie sme si pokecali na servery ako v realite. Bol môj idol mal som z neho pocit že to dotiahol riadne ďaleko. Chcel som aj ja byť adminom. No ako to chodí po "krachu" bolo na fórum napísané niečo v zmysle tu môžete pokračovať v hraní na JailBreak. Odkaz bol na JB 5, ktorý bol asi nový moc si to nepamätám. No ako to vekom chodí prišli iné veci a záujmy (myslím že každý vie čo myslím :D) prestal som hrať CSko a začal rieši iné veci. Kamoš taktiež prestal hrať JB. Teraz to bude vyzerať ako z rozprávky. Jedného škaredého dňa som nemal čo robiť v telke nič nebolo. Zapol som PC a díval som sa čo za kraviny mám v PC. Idem si dole priečinkom a vidím tam CSko. Povedal som si ,,Uvidíme čo sa zmenilo za ten čas čo som kedysi hrával v škole na "súťažiach". (Dodatok: Keď učiteľ videl že dostáva hlavy a to z každej pozície pre istotu zakázali CSko na škole.) Rozklikol som Find Servers/Favorites nič tam nebolo dívam sa čo to bolo tu zo 10 serverov. Dám Refresh všetky servery "zrušené" jediné čo tam bolo bol JB 5. Tak som si povedal že s pozriem čo sa zmenilo. Zistil som že strašne veľa vecí je nových ale veľa aj ostalo. Tak som si chodil zahrať raz za čas. Prečítal som si pravidlá (Nechcel som byť obmedzovaní banmi v hre). Znova ma to chytilo. Začal som hrať a som hral a hral a hral. Raz sa ma spýtali či by som nechcel byť admin že som aktívny pravidlá ovládam. Vtedy som si spomenul na môj vzor(Spomínaný vyššie). Začal som sa zaujímať čo treba na to aby som bol adminom. Bolo mi povedaných veľa mätúcich informácií hlavne o veku. No boli mi jasné 2 veci. Treba mať originál hry a napísať si žiadosť ktorá bude stáť za to. Napísal som si 4 Koncepty a vybral jeden z nich. Klaplo to stal som sa adminom. Doslova si žijem svoj sen byť adminom. No naspäť ku módu ako takému veľa ľudí vravelo že si už nikdy dobre nezahrám. No je to práve naopak. Ešte viac ma to naštartovalo aby som hral JB.

Oops troška som sa rozpísal.
Tak ďakujem ľudom čo si to celé prečítajú. :D Možno si aj zopár ľudí zaspomína keďže sme sa "rozpŕchli" po GS.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dreizak » 28 čer 2013, 22:31

smile0300 píše:Dreizak nehrál jsi náhodou dnes proti mě mix 5on5?

Ne
Dreizak
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Volná debata