• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Samotar,blackdevil/Fk,neschopnosťsimona/JB Simple
1. Nick: Samotar
2. Steam ID: VALVE_0:0:507071567
3. Datum a Čas: 26.09.2017 16:42
4. Popis situace: Simon išiel do "miestnosti" kde bol boxovací ring.... Dal príkaz aby tam išli.. Zapol box, T sa boxovali, vypol ho a povedal že to je jedno, to nevadí.... Je to len hra a aj tak tu admin nieje
5. Důkaz: Demo Samotar SID
6. Čas na demu: 3:53-4:32 -> Neschopnosť simona + jeho tvrdenie ako tu neni admin a môže si robiť čo chce
------------------------------------------------------------------
1. Nick: BlackDevilSK
2. Steam ID: VALVE_0:0:243065462
4. Popis situace: Simon povedal, že máme ísť do boxu na bočné steny.... ďalší jeho príkaz bol že "Pôjdeme na stenu kde je väčšina".. Daný hráč prišiel, dal mi kill a povedal mi ževraj sme mali ísť na stenu kde je menšina ( na deme je počuť ako hovoril že pôjdeme na stenu kde je väčšina)...
5. Důkaz: SID Demo to isté
6. Čas na demu: 03:35-03:52-> FK
2. Steam ID: VALVE_0:0:507071567
4. Popis situace: Simon išiel do "miestnosti" kde bol boxovací ring.... Dal príkaz aby tam išli.. Zapol box, T sa boxovali, vypol ho a povedal že to je jedno, to nevadí.... Je to len hra a aj tak tu admin nieje

5. Důkaz: Demo Samotar SID
6. Čas na demu: 3:53-4:32 -> Neschopnosť simona + jeho tvrdenie ako tu neni admin a môže si robiť čo chce
------------------------------------------------------------------
1. Nick: BlackDevilSK
2. Steam ID: VALVE_0:0:243065462
4. Popis situace: Simon povedal, že máme ísť do boxu na bočné steny.... ďalší jeho príkaz bol že "Pôjdeme na stenu kde je väčšina".. Daný hráč prišiel, dal mi kill a povedal mi ževraj sme mali ísť na stenu kde je menšina ( na deme je počuť ako hovoril že pôjdeme na stenu kde je väčšina)...
5. Důkaz: SID Demo to isté
6. Čas na demu: 03:35-03:52-> FK
♥ Rodinu si váž, rodinu si stráž- je to to jedine čo máš ♥
-
lokall - Zkušený
[Vyr.]Samotar,blackdevil/Fk,neschopnosťsimona/JB Simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Samotar,blackdevil / Fk, neschopnosť simona / JB Simple
Samotar by bol bol prehodený.
Blackdevil mne príde že simon ako keby povedal dve slovo spolu menšina/väčšina. Ale viac mu rozumiem menšina.
Keď tak demo pozrie ďalší PP admin kvôli hráčovi Blackdevil.
Blackdevil mne príde že simon ako keby povedal dve slovo spolu menšina/väčšina. Ale viac mu rozumiem menšina.
Keď tak demo pozrie ďalší PP admin kvôli hráčovi Blackdevil.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Re: [Kontrolor]Samotar,blackdevil/Fk,neschopnosťsimona/JB Si
Simon povedal: "Choďte bližšie k stene, kde je menšina." Tým pádom si ty FK určite nedostal, ale CTčka mali zabiť aj ostatných hráčov, ktorí neuposlúchli príkaz a ostali na stene, kde bola väčšina. Upozornil by som Simona nech ich zabijú. Ak by to neurobili, prehodil by som ich.
Díky moc.
Díky moc.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Vyr.]Samotar,blackdevil/Fk,neschopnosťsimona/JB Simple
Demo som si prešiel ešte raz ( teda tú časť) a on tam nehovorí nič o doplňovaní... Ja mu pomaly sám nerozumiem ale je tam počuť to "väčšina".... A nič o doplňovaní tam nebolo + nechápem prečo nezabil to VIP-ko čo odišlo od steny....
e. Knedlik: Presne tak. Nehovorí nič o doplňovaní. Jednoznačne tam ale počujem menšina. To VIPko mal zabiť. Ak by ho ani po upozornení nezabil, prehodil by som ho.
e. Knedlik: Presne tak. Nehovorí nič o doplňovaní. Jednoznačne tam ale počujem menšina. To VIPko mal zabiť. Ak by ho ani po upozornení nezabil, prehodil by som ho.
♥ Rodinu si váž, rodinu si stráž- je to to jedine čo máš ♥
-
lokall - Zkušený
• Stránka 1 z 1