• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] [JailBreak]/ Vysocinoo
Zdravím, rád bych požádal o admin práva ja Jailbreak.
Nick v hre : Vysočínoo, škrr
Nick na fóre : Vysocinoo
Profil na fóre : vysocinoo-u57758.html
Vek : 16
Steam nick : Vysočíínoo
Steam ID : STEAM_0:1:228192362
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=199164
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban, nemám důvod se chovat tak jak nemám.
Niečo o sebe : Zdravím, jmenuju se Lukáš, chodím na SPŠZL (střední průmyslový škola Zlín) obor technické lyceum ( technické gymnázium), svůj volný čas trávím hráním tenisu, učením a nejoblíbenější, hraní counter strike 1.6. Přividělávám si tím, že pomáhám ve skladu u sestry ve firmě. Mám přitelkyni, kterou se snažím naučit hrát jailbreak, ale zatím to moc nejde
, a rád jezdím na kole, tvořím webové stránky a učím se programovat.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pomáhat lidem, těm co to budou potřebovat v danou chvíli, jak už něco vysvětlit nebo poradit. Budu užitečný a budu vždy na správném místě, tam kde mám být. Snažit se udělat usměvy hráčum na tváři. A nejdůležitější věc, pomáhat Gamesites, jak už v problémech, tak i bez problémů.
Nick v hre : Vysočínoo, škrr
Nick na fóre : Vysocinoo
Profil na fóre : vysocinoo-u57758.html
Vek : 16
Steam nick : Vysočíínoo
Steam ID : STEAM_0:1:228192362
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=199164
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban, nemám důvod se chovat tak jak nemám.
Niečo o sebe : Zdravím, jmenuju se Lukáš, chodím na SPŠZL (střední průmyslový škola Zlín) obor technické lyceum ( technické gymnázium), svůj volný čas trávím hráním tenisu, učením a nejoblíbenější, hraní counter strike 1.6. Přividělávám si tím, že pomáhám ve skladu u sestry ve firmě. Mám přitelkyni, kterou se snažím naučit hrát jailbreak, ale zatím to moc nejde

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Pomáhat lidem, těm co to budou potřebovat v danou chvíli, jak už něco vysvětlit nebo poradit. Budu užitečný a budu vždy na správném místě, tam kde mám být. Snažit se udělat usměvy hráčum na tváři. A nejdůležitější věc, pomáhat Gamesites, jak už v problémech, tak i bez problémů.
- Vysocinoo
- Kolemjdoucí
[Zamitnuto] [JailBreak]/ Vysocinoo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [JailBreak]/ Vysocinoo
Je pravda že si aktívny priatelský a milý a je pravda že vieš ukúzliť hráčom úsmev na tváry pravidla vie veľmi dobre ani myslím že sa mu nestalo že dal free kill za mňa ANO !
- Sebastian322
- Kolemjdoucí
Aha, tak to ani nevím.
. Pardon
e. Poland: ban si dostal skrz nahlášení v PP zde na webu, je možné, ze sis ho nevšiml. Ale v banlistu zaznamenán je.

e. Poland: ban si dostal skrz nahlášení v PP zde na webu, je možné, ze sis ho nevšiml. Ale v banlistu zaznamenán je.
- Vysocinoo
- Kolemjdoucí
Abych vysvětlil ten ban, tak jsem řekl, že zahrajem si na simona, simon přejmenovává simona na (něco), poté jsem řekl (něco) přejmenovává (něco) na orangutana. Ale jelikož jsem se zaseknul u toho orangutana, špatně jsem to vyslovil a řekl jsem oragn něco takového, no a řekl jsem že orangutan řiká běžte do boxu. A ti co nešli tak jsem zabil.. (Jestli je to ono, za co jsem dostal ban
)
A prosím o odpověď

A prosím o odpověď

- Vysocinoo
- Kolemjdoucí
Nezdas se mi jako vhodny kandidat na admina. Zapoj se vice do chodu portalu, uc se pravidla, pomahej hracum, nahlasuj hrisniky. A casem to zkus znovu.
Ted zamitam.
Ted zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1