• Stránka 1 z 1
[Vyr]Vastoo/AB/Seweee
Dobrý den , dnes jsem byl banován. Ano.. U důvodu stojí ,že jsem používal nesmyslné programy (Bota AB). Prosím o vysvětlení. Já za potřebu jako "Hacky" žádnou nemám. Mám pro to tedy veliký problém (zřejmé). paNko aniž by něco kontroloval ve view módu, zničehonic mi od něho přišel BAN ,že údajně používám AB.. Zřejmě potom ,že jsem ho čirou náhodou překvapil a zabil na Dust Only přes bednu u Bčka. Nejspíše neměl dobrý den nebo náladu. Tedy prosím o vysvětlení této události. K hackům se nebudu dále vyjadřovat (vím jak se používají,programují) ,ale já tudiž nemám zapotřebí ,některý z nich používat, páč je to jen Hra ,která dokáže vymazat některé špatné myšlenky z denního dění.
v Mém právu je zde toto sdělit ,pokud chci ještě nadále hrát.
Včera večer dokonce Admin paNko mě po chvíli hraní stále a pořád vyhazoval z relace Dust 2 Only (kickoval) ,jak kdyby jeho post řídilo malé děcko, bezprominutí.
Trvám na Unbanu nebo to zajde daleko ,jako To dělá moje rodina (Pirátská strana Východočeského kraje) neboli Pavlíčkovci a budete se divit ,že jen kvůli hře. Ono se dá zajistit i jiné opatření. Nevyhrožuji ,ale sere mě To, co si zdejší Admini představují. Děkuji
VastoSixTh
v Mém právu je zde toto sdělit ,pokud chci ještě nadále hrát.
Včera večer dokonce Admin paNko mě po chvíli hraní stále a pořád vyhazoval z relace Dust 2 Only (kickoval) ,jak kdyby jeho post řídilo malé děcko, bezprominutí.
Trvám na Unbanu nebo to zajde daleko ,jako To dělá moje rodina (Pirátská strana Východočeského kraje) neboli Pavlíčkovci a budete se divit ,že jen kvůli hře. Ono se dá zajistit i jiné opatření. Nevyhrožuji ,ale sere mě To, co si zdejší Admini představují. Děkuji
VastoSixTh
- Vasto
- Kolemjdoucí
[Vyr]Vastoo/AB/Seweee
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Absurdní výklad Banu od admina jménem paNko
hoď nám sem výpis z konzole který se ti ukazuje při napojení na server, ať víme o jaký ban se jedná.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Absurdní výklad Banu od admina jménem paNko
GrooS píše:hoď nám sem výpis z konzole který se ti ukazuje při napojení na server, ať víme o jaký ban se jedná.
[=] Dostal jsi trest od admina: Seweee
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: AB by PaNko
[=] Zabanovany nickname: VastoSixTh
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:861920639
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz
Dobrá, Admin to byl Seweee ,je to stejný případ..
- Vasto
- Kolemjdoucí
Re: Vastoo/AB/Seweee
Po opakovaném přezkoumání dema admin usoudil, že ban byl unáhlený.
Máš unban, můžeš jít hrát.
Máš unban, můžeš jít hrát.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1