• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno) Rats - AB?
Hoj,
tak to postnu ofiko, sleduju ho delší dobu a jsem si jistý že něco má a vypíná to a zapíná dle potřeby.
Demo: http://hltv.fakaheda.eu/20662-170925173 ... 02.dem.zip
SSID: https://i.imgur.com/6jP7FPt.png 1190618005
Časy:
29:00 - neskáče kurzor
29:48 - neskáče kurzor
31:20 - neskáče kurzor
31:30 wtf přesun + kill přes zeď
31:42 nevidim hrace v replay
Můj názor: Něco má, není to zrovna AB které by trhalo, ale minimálně nějaký static? Vůbec mu to netrhá kurzorem při střelbě z AK. Pokud to nebude stačit tak budu muset sledovat delší dobu, včera to bylo zase, ale nevím čas a projíždět hodinu videa ce mi moc nechce
tak to postnu ofiko, sleduju ho delší dobu a jsem si jistý že něco má a vypíná to a zapíná dle potřeby.
Demo: http://hltv.fakaheda.eu/20662-170925173 ... 02.dem.zip
SSID: https://i.imgur.com/6jP7FPt.png 1190618005
Časy:
29:00 - neskáče kurzor
29:48 - neskáče kurzor
31:20 - neskáče kurzor
31:30 wtf přesun + kill přes zeď
31:42 nevidim hrace v replay
Můj názor: Něco má, není to zrovna AB které by trhalo, ale minimálně nějaký static? Vůbec mu to netrhá kurzorem při střelbě z AK. Pokud to nebude stačit tak budu muset sledovat delší dobu, včera to bylo zase, ale nevím čas a projíždět hodinu videa ce mi moc nechce

- Notice
- Pokročilý
(Vyřešeno) Rats - AB?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rats - AB?
Takže pokud vím, tak nějaká teleportace, která je v čase 31:30 je nemožná, takže nějaká chyba při natáčení? Jinak k té střelbě přes zeď, vždycky to zkouším, zda tam někdo není, buď to vyjde nebo ne (takže WH vyloučeno). K tomu mi řekni nějakého hráče, který nikdy nezkoušel děrovat. Navíc na Rats už jsem dlouholetý hráč a vím, že se tam někdo někdy schová, takže vždy, když tam jdu to zkouším. A ještě k tomu, když máš EVIP, tak ti tam jde krásně naskakovat kolik jsi sebral HP, tak jsem střílel dál no. V čase 31:42 jde tam mooc krásně vidět pohyb a postava, takže nevím co říkáš, že ho nevidíš. :
Co dodat k nehýbání kurzoru? Tak nevím jak ty, ale já tam nějaký ten pohyb.
Takže nevidím, proč bych měl dostat ban.

Co dodat k nehýbání kurzoru? Tak nevím jak ty, ale já tam nějaký ten pohyb.
Takže nevidím, proč bych měl dostat ban.
My name was Ghost. After one year in hell, I returned servers gamesites: with only one goal: To control the servers. But my old approach wasn't enough. I had to become someone else. I had to become something else. I had to become the Arrow.
-
GhostM97 - Pokročilý
Nechápu proč se pořád obhajuješ, jen člověk který je něčím vinný se musí neustále obhajovat a sepisovat detailní vysvětlení (základy psychologie). Navíc je to práce admina o tom rozhodnout, ne tvá. A ty na rats dlouho? Vyhrál jsem rank v drtivé většině případů za poslední dva roky a neznám tě, takže asi tak.
- Notice
- Pokročilý
Tak ty základy práv asi nemáš co? Já jo. I nevinný člověk se může obhajovat. Hrával jsem tam po jiným nickem. Co třeba S.H.I.E.L.D. Ghost? Nebo Mr. [G]|Ghost. Pokud vím, tak jsem tam hrál ještě před tebou. Pamatuješ si třeba wryxe nebo jear_svk nebo zhulenec? Jinak pod nickem Arrow už tam hraju přes dva roky, ale pod nicky, které jsem ti tu uvedl už o mnohem déle dřív. Jsme ještě z té doby, kdy nebylo možné se na ten server dostat.
Jinak já vyhrával v ranku ještě dřív před tebou.
Jinak já vyhrával v ranku ještě dřív před tebou.
My name was Ghost. After one year in hell, I returned servers gamesites: with only one goal: To control the servers. But my old approach wasn't enough. I had to become someone else. I had to become something else. I had to become the Arrow.
-
GhostM97 - Pokročilý
Na demo se podívám co nejdřív, vy tady už ten topik ale nespamujte.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Takže zkus to nahlášení udělat podle vzoru, abych na hltv alespoň věděl, o kterého hráče se má jednat. Chybí Ti krom jména hráče, dále čas, datum prohřešku a vypsané celé SID.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: (V řešení) Rats - AB?
Ok np, já psal, že už nebudu odepisovat.
Nick: Arrow
Datum: 25.9. cca. 18:03
SSID: VALVE_0:0:1190618005
Nick: Arrow
Datum: 25.9. cca. 18:03
SSID: VALVE_0:0:1190618005
- Notice
- Pokročilý
Re: (Vyřešeno) Rats - AB?
Takže, co se týče crossu, tak tam nevidím nic, co by se banovalo...dále ten přesun v čase 31:30 je způsoben záznamem z hltv, prostě chyba záznamu. Jinak na demu nevidím nic podezřelého, hráč má VIP/EVIP, díruje, slyší kroky. Pro zabanování jsou vypsané časy nedostatečné, díky za snahu 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1