• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva
Serus rád by som požiadal práva v sekcii KNIFE
Nick v hre : NIC?
Nick na forku : NICHrdyZilincan
Profil na fore: ucp.php?i=173
Vek : 18
Steam nick : FD GOD
Steam ID : STEAM_0:1:146964227
hl.stats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=173044
Bany či prehrešky : Nemali by tam byť žiadne ..
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Kristián. Som zo Žiliny. Chodim na Strednu priemyselnu školu v KNM 4 ročník... elektrikar............ rad hram futbal.... a večšinou už po dlhšej dobe sa vraciam spet na knife servery kde som aj začinal....takže skoro som tam každy den.....
Prečo by som chcel adminovať ? : .. prava som už mal asi pred rokom cca už si nespominam akademiu som už mal davno spravenu len som si dal dajake nahlasenia tu aby som aktivitu dobehol...amx menu už poznam takže viem ake to je....a pretože ako aj ppredtym tak aj teraz sa tam najdu toxicky ludia ktory zneprijemnuju server či už mne alebo ostatným hráčom
........... a vyjadrovť sa nechecm prečo som o ne prišiel... bola to moja demencia :/ ktoru už opakovťáť nebudem
Toď vše odomna ... budem rád ak ma vezmete na pohovor .... PEACE
Nick v hre : NIC?
Nick na forku : NICHrdyZilincan
Profil na fore: ucp.php?i=173
Vek : 18
Steam nick : FD GOD
Steam ID : STEAM_0:1:146964227
hl.stats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=173044
Bany či prehrešky : Nemali by tam byť žiadne ..
Niečo o mne : Ahoj moje meno je Kristián. Som zo Žiliny. Chodim na Strednu priemyselnu školu v KNM 4 ročník... elektrikar............ rad hram futbal.... a večšinou už po dlhšej dobe sa vraciam spet na knife servery kde som aj začinal....takže skoro som tam každy den.....
Prečo by som chcel adminovať ? : .. prava som už mal asi pred rokom cca už si nespominam akademiu som už mal davno spravenu len som si dal dajake nahlasenia tu aby som aktivitu dobehol...amx menu už poznam takže viem ake to je....a pretože ako aj ppredtym tak aj teraz sa tam najdu toxicky ludia ktory zneprijemnuju server či už mne alebo ostatným hráčom

Toď vše odomna ... budem rád ak ma vezmete na pohovor .... PEACE

-
NICHrdyZilincan - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva
Zdravím,
pověz mi o tomto:
Jaký z HLSA je ten dement a proč jsi byl odebrán? Jen to tu napiš, bez toho se dál nepohneme.
pověz mi o tomto:
2017-09-27 20:13:48 a to hlsa kickli z postu eho. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2017-09-27 20:13:23 mne prava boli odobrate demenciou HLSADD ale ok sheriff mi ich vrati naspeť viš ?
D
:*********. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
Jaký z HLSA je ten dement a proč jsi byl odebrán? Jen to tu napiš, bez toho se dál nepohneme.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Bol to jysi čo mi ich odobral za to... že som dal len zly topic lebo som tam napisal cosi svoje a dlho sa to riesilo najskor mi dal upozornenie a nakoniec mi boli odobrate... a sme sa bavili o tom s Groosem .. on by ti toho viac povedal v SZ

-
Podíval jsem se na tvůj chatlog, prostě takového admina v týmu nechci..
Začni se chovat slušně a profesionálně, až poté se můžeme bavit o admin právech.
Zamítnuto.

Začni se chovat slušně a profesionálně, až poté se můžeme bavit o admin právech.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Žiadosť o práva
Okej chcem viidiet jednu nadavku co som povedal.. proste ma nechves to co je za argument???????.... sa pkzri kolko som vam tam nasolil nahlaseni na to si sa dival????????

-
• Stránka 1 z 1