[Zamítnuto] Lord Farmář žádá o akademika :)

Příspěvekod LordFarmar » 29 zář 2017, 15:07

Nick ve hře: LordFarmář | Dracarys cs.money
Nick na forum: LordFarmar
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/FarmarTonda1/
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:1:177158478
Odkaz na můj hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=26741
Sekce, pro kterou chci akademika: JailBreak
Něco o mně: Ahoj, je mi 16 let a pocházím z Pardubického kraje...Již druhým rokem chodím na Spše Pardubice..Jedním z mých koníčků jsou počítačové hry které hraji už od školky, kdy jsem hrál Maria atd...Pokud by to byla soukromá žádost o akademika, tak bych toho o sobě napsal více, ale jelikož si cením svého soukromý, tak jméno atd vám sem psát nebudu :D pokud budete chtít vědět víc, tak mi napište PM....btw pokud budete chtít, tak moje máma vaří super svíčkovou :D
Proč chci akademika: Akademika bych chtěl z toho důvodu, že na forum nahlašuji celekm často, tak ať mi to je k něčemu víc, než jen ke starostem...dále bych chtěl v budoucnu žádat o admina, tak bych si to chtěl vyžehlit u pár lidí :P Dále bych chtěl zmínit, že pokud dám více killů pomocí nějaké nachytávky, tak jim vysvětluji proč jsem je zabil,,předem se vám omlouvám za to až uvidíte ty pravopisné chyby v mé historii chatu :( Jo a ještě ty nadávky..pokud budete mít přání, abych nenadával, tak s tím nemám problém...jsem celkově vyrovnaná osobnost a když si řeknu, že s něčím chci přestat, tak to udělám.....jde jen o to, že když mi někdo nadává..nebo se mě snaží ponížit, tak do sebe nechci nechat kopat a taky mu nato něco žeknu :)
Moje prohřešky: Těch pár bylo... nejdelší byl na 7 dní za /unitmover, ale k tomu jsem se vyjádřil a byl mi dán unban...od té doby jsem ho nepoužil...poté byl jeden ban na 4h k ct, který byl od Aweeho a byl v celku zbytečný a za nic...a pak byly jen bany do chatu na 30m nebo na 10m....málem jsem zapoměl na ban na 4h, když jsem dal 2fk....ale ten jsem přijmul a odpykal si ho, protože za to sem si mohl sám..každému někdy ujedou nervy...
LordFarmar
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Lord Farmář žádá o akademika :)

od Rumcajz » 29 zář 2017, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lord Farmář asi marně, ale přece žádá o akademika :)

Příspěvekod LordFarmar » 29 zář 2017, 15:09

Omluvám se..nějak se mi pokazilo ty hlstats :/ Takže vám je přidávám do odpovědí :) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=26741
LordFarmar
Amatér
Amatér

Re: Lord Farmář asi marně, ale přece žádá o akademika :)

Příspěvekod Gustik » 02 říj 2017, 01:49 VIP

Tvé chování na serveru se mi vůbec nelíbí. Neustále někomu říkáš děcko, nadáváš a hlavně spamuješ 24/7. Tak by ses na serveru chovat neměl. Moc se mi ani nelíbí ten tvůj profil erdikjebonzak. + nedávno si dostal bany od Ejvoše asi ne jen tak bezdůvodně.

Zlepši to (hodně :!:) a za standardní dobu 1 měsíc si požádej znovu.

#Zamítnuto

Možná jednodušším řešením bude:
LordFarmar píše:2017-09-29 19:12:36 koupím si asi admina :D.
2017-09-29 19:12:57 asi jen 20e.

Doporučuji napsat Aweemu, že pošleš skiny, ale za 20€ to na práva určitě nebude. :P :lol:
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky