• Stránka 1 z 1
Nesplnitelný příkaz a zákaz lhát
Řekněme třeba, že tčka mají mít puštěnou klávesnici a myš, simon pak dá nesplnitelný příkaz. Musí mít dál puštěnou klávesnici a myš, nebo si můžou dělat, co chtějí, jak to dost lidí tvrdí?
Pak mám ještě otázku ohledně "zákazu lhát". Včera jsem hrál, řekl jsem vězňům, ať se podívají, kde je ten poslední. Jeden z nich se díval úplně na opačnou stranu a ukázalo se, že lhal, takže jsem mu dal kill - neuposlechl příkaz. Druhé kolo mi však řekl, že se mohl dívat, kam chtěl, jelikož jsem nedal "zákaz lhát". Jak to tedy je? Přijde mi to jako blbost, taky za každým příkazem nemusím říkat, že mají zákaz ten příkaz porušovat. Děkuji.
Pak mám ještě otázku ohledně "zákazu lhát". Včera jsem hrál, řekl jsem vězňům, ať se podívají, kde je ten poslední. Jeden z nich se díval úplně na opačnou stranu a ukázalo se, že lhal, takže jsem mu dal kill - neuposlechl příkaz. Druhé kolo mi však řekl, že se mohl dívat, kam chtěl, jelikož jsem nedal "zákaz lhát". Jak to tedy je? Přijde mi to jako blbost, taky za každým příkazem nemusím říkat, že mají zákaz ten příkaz porušovat. Děkuji.
- Prkp
- Kolemjdoucí
Nesplnitelný příkaz a zákaz lhát
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nesplnitelný příkaz a zákaz lhát
2. Mohl si ho zabít, nesplnil tvůj příkaz.
Steam: goo.gl/pFQJkd
"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
-
Wajx - Drbna
Majú mať pustenú kl. a myš, následne dá nespl. príkaz => Môžu si robiť čo chcú.
:)
-
DavidSc - Kazatelův učeň
Dám ti příklad s nesplnitelným příkazem. Pokud jsi v cele a Simon řekne "pusťte M a K", poté otevře cely a po chvíli řekne "po otevření cel půjdete na čáru", tak ty máš pustit M a K do doby, než Simon otevře znovu cely a ty jsi mohl splnit příkaz.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
To je tak složité si přečíst oznámení s názvem " otázky ohledně pravidel " ?
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1