• Stránka 1 z 1
ManM / Jailbreak
1. Na server veľmi nechodím. Ale raz keď si prídem odpočinúť od zvyčajných a bežných poviností som väčšinou veľmi všímavý. Hral som na serveri Jailbreak 1, kde hral aj administrátor ManM, ktorým bol pred nedávnom nabraný ako viem. Bol nabraný s tým že má medzery v pravidlách. Na začiatku dema dal reakciu "Prvá reakcia na skok". Podľa všetkého ako jediný neskočil Perlos, a tomu dal výhodu. Bezvýznamnú výhodu, keďže to že neskočil mu nedáva žiadnu výhodu, keďže hráč ktorý skočil prvý má mať iba nevýhodu. Toto som neriešil, keďže to na deme nebolo zretelne vidieť. Následujúce kolo zobral simona jeden hráč, mladší. Hovoril skomoleninamy, a nerozumel som mu. Bola vzpúra a kolo skončilo. Nasledujúce kolo opäť zobral simona, a admin mu dal slay. Bez akéhoľkovek upozornenia, nech si opravý mikrofón, alebo nech viac artikuluje. Následne ho prehodil. Nepoznám dôvod prečo to urobil, ale za mňa to bol unáhlený čin, ktorý by sa dal určite vyriešiť rozumnejšie, a rozváženejšie než tým, že ho hneď prehodí.
2. https://uloz.to/!visKlV3f8YYi/manm-dem
2. https://uloz.to/!visKlV3f8YYi/manm-dem
- Jarinoo
- Kolemjdoucí
ManM / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ManM / Jailbreak
Dodej screen konzole, kde jsou SID hráčů na serveru.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tak sa vyjadrím. Perlos dostal výhodu pretože ako jediný neskočil a skočiť nemal nikto. Namiesto toho aby som tých 4 zabil, dostal výhodu. Ohladne toho slayu: Hráč mal zlý mikrofon, písal som mu v CT chate. To ty ale nevidíš. Upozornenie tam bolo. Aj tak zobral znova Simona pričom mu nebolo rozumieť ani slovo.
Bol som tu a prídem zas!
-
ManM - Amatér
Na demu situace není, navíc je tam vidět že ty sám nevíš jaký příkaz Simon dával.
A tobě Mizu dávám doživotní zákaz žádat o práva
Stížnost se zamítá.
A tobě Mizu dávám doživotní zákaz žádat o práva

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
To už ako prijebaný by som musel byť, aby som tu už chcel práva ježiš mária?
Nemám 30, a nesedím celý deň pri počítači
))))

-
Mizuu - Mistr
Mizuu píše:To už ako prijebaný by som musel byť
No právě že si dost, proto jsem ti to raději napsal..

-
• Stránka 1 z 1