• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] fastkiller | JailBreak
Nick na serveru: fastkiller
SID: STEAM_0:0:150360896
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 // Dokončená akadémia
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=15234
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Volám sa Nicolas a mám 16 rokov. Svoju povahu by som opísal slovom sangvinik - rád komunikujem s ľuďmi a len tak niečo ma nerozhodí. Chodím na strednú priemyselnú školu elektrotechnickú s odborom počítačové systémy, v ktorej chodím do II. Triedy. Moje záľuby sú programovanie (jazyk C (úplne že začiatočník zatiaľ)), hranie florbalu.
Proč právě já: Na CS:GO JailBreaku som už raz bol admin, ale musel som sa nechať zrušiť kvôli škole, lebo som chodil do I. triedy a bol to pre mňa veľký skok zo základnej školy na strednú, tak som sa potreboval nejak rozbehnúť v elektrotechnike apod. Nemal som teda čas na hranie a už vôbec nie na adminovanie. Teraz už je to pre mňa lepšie a myslím si, že by som to mal časovo zvládať.
Zkušenosti s CS:GO: Skúsenosti s goučkom mám už celkom veľké čo sa týka configov, serverov atď. (vedel by som hráčom pomôcť)
Případné poznámky: Ďakujem za pozornosť.
SID: STEAM_0:0:150360896
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16 // Dokončená akadémia
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=15234
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Volám sa Nicolas a mám 16 rokov. Svoju povahu by som opísal slovom sangvinik - rád komunikujem s ľuďmi a len tak niečo ma nerozhodí. Chodím na strednú priemyselnú školu elektrotechnickú s odborom počítačové systémy, v ktorej chodím do II. Triedy. Moje záľuby sú programovanie (jazyk C (úplne že začiatočník zatiaľ)), hranie florbalu.
Proč právě já: Na CS:GO JailBreaku som už raz bol admin, ale musel som sa nechať zrušiť kvôli škole, lebo som chodil do I. triedy a bol to pre mňa veľký skok zo základnej školy na strednú, tak som sa potreboval nejak rozbehnúť v elektrotechnike apod. Nemal som teda čas na hranie a už vôbec nie na adminovanie. Teraz už je to pre mňa lepšie a myslím si, že by som to mal časovo zvládať.
Zkušenosti s CS:GO: Skúsenosti s goučkom mám už celkom veľké čo sa týka configov, serverov atď. (vedel by som hráčom pomôcť)
Případné poznámky: Ďakujem za pozornosť.
Steam: http://steamcommunity.com/id/fastkillerprosk/
Chodievam hlavne na JB #1, prípadne niekedy na ostatné.
Šťastný je ten, kto vie, že je šťastný.
-
fastkiller - Pokročilý
[Zamítnuto] fastkiller | JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: fastkiller | JailBreak
Prijat k pohovoru. Az bude v topiku zapsany nejaky termin, zapis se na nej.

-
BrooKlyGS - Spamer
Pamatuju si, že když jsem s tebou adminoval, tak si mi např. řekl, abych použil grab na tu zbraň, která mi spadla pod texturu a grabl si ji zpátky, když jsem řekl že ne, udělal si to ty
Nevím jestli někomu takovému mají být uděleny práva, co myslíš ?
Nevím jestli někomu takovému mají být uděleny práva, co myslíš ?
-
byLife - CS:GO Admin
Ahoj life, tá vec s tým grabom, za to sa ti ospravedlňujem. Rád priznám že mál som nejaké tie chyby. Prvý krát som mal viac menej práva tak nevedel som aká je to zodpovednosť... Už je to 9 mesiacov a myslím že som mal dostatok času na nápravu. Som zodpovednejší ako predtým a nebudem robiť tie isté chyby ako minule.
Steam: http://steamcommunity.com/id/fastkillerprosk/
Chodievam hlavne na JB #1, prípadne niekedy na ostatné.
Šťastný je ten, kto vie, že je šťastný.
-
fastkiller - Pokročilý
fastkiller píše:Věk: 16 // Dokončená akadémia
Kdy přesně si akademii dokončil? Ve tvých záznamech totiž od ledna kdy si skončil nic takového není! Takže buď nám tady lžeš aby si dostal práva, nebo se nás snažíš ojebat tvrzením že si akademii dokončil ale neuvedl si že je to několik let zpátky..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Fastkiller akademii opravdu dokoncil co si pamatuji. Uz je to skoro rok zpet, ale dokoncil a pote dostal prava.

-
BrooKlyGS - Spamer
Zamítnuto.
Přihlas se do akademie a po jejím dokončení můžeš žádat znova.
Od ledna máš 4 nahlášení a 1 neoprávněnou stížnost na admina.
Pokud někdo napíše, že dokončil akademii, je tím myšleno bezprostředně před žádosti o práva. Ne že ji udělal rok zpátky, pak na vše sral a myslí si že mu to k něčemu bude. Omyl.
Přihlas se do akademie a po jejím dokončení můžeš žádat znova.
Od ledna máš 4 nahlášení a 1 neoprávněnou stížnost na admina.
Pokud někdo napíše, že dokončil akademii, je tím myšleno bezprostředně před žádosti o práva. Ne že ji udělal rok zpátky, pak na vše sral a myslí si že mu to k něčemu bude. Omyl.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1