• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Server: Knife Air
ick ve hře: Ferinacc
Nick na fóru: Fighterko123
Odkaz na profil : ucp.php
Věk: 20
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1471480086
Sekce, kde chcete akademika: Knife Air
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=45076
Proč chci akademika:Reagujem na ponuku od jedného Admina ktorý mi ponukol možnosť stať sa členom tímu. Mám záujem sa stáť admínom, osobou ktorá bude dohliadať na chod serveru, chcel by som konecne nastoliť poriadok na servery Knife Air hrám tam strašne dlho nechcem sa chváliť mojími výsledkami ale tak ak chcete preverte si to na servery
Taktiež hrávam už 7 rokov server Zombie Chronik 1 kde mám aj extra vip. Niečo o mne: Moje meno je František študujem na policajnej škole. Venujem sa bicyklovaniu turistike. PS práva chcem len na servery Knife Air pretože tam vôbec nevidím Admínov. Dakujem za pochopenie, prajem pekný den.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie, ale skúsenosti mám nadobudol som ich počas hrania hry Counter strike 1.6
Nick na fóru: Fighterko123
Odkaz na profil : ucp.php
Věk: 20
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1471480086
Sekce, kde chcete akademika: Knife Air
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=45076
Proč chci akademika:Reagujem na ponuku od jedného Admina ktorý mi ponukol možnosť stať sa členom tímu. Mám záujem sa stáť admínom, osobou ktorá bude dohliadať na chod serveru, chcel by som konecne nastoliť poriadok na servery Knife Air hrám tam strašne dlho nechcem sa chváliť mojími výsledkami ale tak ak chcete preverte si to na servery

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie, ale skúsenosti mám nadobudol som ich počas hrania hry Counter strike 1.6
-
Fighterko123 - Kolemjdoucí
[Zrušen] Server: Knife Air
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server: Knife Air
Zrušen za nesledování administrace.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1