• Stránka 1 z 1
Prepadnute VIP
Dobry den, chcem sa opytat mal som VIP na byvali PUBLIC 5 ktory sa zrušil presunolo sa to asi na PUB 4 alebo čo...teraz ani to neexistuje je možme aby som DOSTAL TO VIP NA servri kde hram a nemal som to PREPADNUTE KED SOM ZATO RAZ ZAPLATIL? S POZDRAVOM BEZMOZEK !!!! 

- BEZMOZEK
- Amatér
Prepadnute VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prepadnute VIP
Prípadne inými slovami presuniete VIP na server kde sa v podstate nehraje??? WTF je to mrtvy server ten PUB 4 bez akcie...Dosť nekorektné, takže bol by som rad nápravy ak by som si mohol vybrat kam to presunúť prípadne po dohode by som si zaplatil za klasicke vip a dostal EVIP ( za to stare prepadnute na konkretny server) urobíte dobre 

- BEZMOZEK
- Amatér
VIP sa presuva len chvilu po zruseni serveru. Vtedy, ked si mal VIP na pub5 sa ten server nezrusil. zrusil sa server pub4 a nasledne sa pub5 premenoval na pub4
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:VIP sa presuva len chvilu po zruseni serveru. Vtedy, ked si mal VIP na pub5 sa ten server nezrusil. zrusil sa server pub4 a nasledne sa pub5 premenoval na pub4
Ano spravne , išlo to na 4Ku v ktorej sa podstate nehralo a teraz je to ešte aj zrušene. Akurat čítam, ako som vyššie uviedol, nedala by sa zvážiť ponúknuta moja možnosť, ktora by bola prospešná povedzme mne aj Vám ?
Vdaka za odpoved s pozdravom Bezmozek!
- BEZMOZEK
- Amatér
je mi luto ale nie. tie vip uz neexistuju
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1