• Stránka 1 z 1
BB Update?!
Zdravím, už mě celkem sere, že celkově ZM & BB komunita upadá. Proto s tím chci začít něco dělat..
Myslím, že by nebylo úplně od věci udělat zde nějakou změnu. Ať už malou, nebo velkou, hlavně aby to hráči vycítili a poznali.
Proto bych si klidně našel čas a upravil nějaké věci jak už v tutoriálu, pravidlech i na serveru. Sepíšu to klidně všechno sám společně s Dentem, ale kdyby jste chtěli přispět zajímavými myšlenkami.. klidně můžete i vy hráči.
Jedná se zatím o BB servery, ale jestli by byl zájem mrknu i na ZM
Peace, KenŤa.
Myslím, že by nebylo úplně od věci udělat zde nějakou změnu. Ať už malou, nebo velkou, hlavně aby to hráči vycítili a poznali.
Proto bych si klidně našel čas a upravil nějaké věci jak už v tutoriálu, pravidlech i na serveru. Sepíšu to klidně všechno sám společně s Dentem, ale kdyby jste chtěli přispět zajímavými myšlenkami.. klidně můžete i vy hráči.
Jedná se zatím o BB servery, ale jestli by byl zájem mrknu i na ZM

Peace, KenŤa.
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
BB Update?!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB Update?!
BaseBuilder Update je sepsaný už více jak rok, tehdy tuším s Bláznem a Emkáčem jsme to sepisovali a někdo z nich to i posílal vedení, já už ho bohužel u sebe nemám tento texťák ale jsem si jistý že ho někdo z nich u sebe má sepsaný případně někde v historii zpráv bude, bohužel všechno zbytečně jelikož tady není zájem od výše postavených lidí něco změnit a updatovat, návrhů bylo dost ale nikdy nic nedošlo do finále, proto ti radím se moc zbytečně nesnažit aby potom i tvoje snaha nepřišla nazmar.
PS: Hodně štěstí s updatováním .pdf tutoriálů, když jsem je naposled updatoval byla to docela bolest protože jsem neměl originální soubor na edit takže pokud si na tom stejně a nemáš Xterův originál tak se ti to bude blbě dělat
PS: Hodně štěstí s updatováním .pdf tutoriálů, když jsem je naposled updatoval byla to docela bolest protože jsem neměl originální soubor na edit takže pokud si na tom stejně a nemáš Xterův originál tak se ti to bude blbě dělat

-
SieurDesto - Mistr Yoda
nehovoril niekto z vedenie ze na 1.6 sa uz ziadny update robit nebude alebo sa mi to len zdalo? 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
tu sa nikdy nic nezmeni, celkovo som podaval viacero podnetov, ktore su uplne jednoduche na implementaciu a zlepsili by gameplay, ale cely gamesites uplne serie na kvalitu serverov... a je jedno ci sa jedna o ZM/BB/GG/FY atd ...vsade to maju uplne v pii
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Update uz je dlouho zpracovany a ceka se na nahozeni.. Vse ma v Dwandy.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Kavik444 píše:Update uz je dlouho zpracovany a ceka se na nahozeni.. Vse ma v Dwandy.
Ten jsem mu posílal tak před 2 lety a stále nic..

Myslím si, že je to zbytečné, všechno se točí kolem jb a bb nikdo neřeší a tak tam komunita upadá.
-
eMkac - Profesionál
TiberSeptim píše:nehovoril niekto z vedenie ze na 1.6 sa uz ziadny update robit nebude alebo sa mi to len zdalo?
Nezdálo

zombie veterán
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1