• Stránka 1 z 1
Zrušený server
Ahoj,
Měl sem koupené Evip na serveru Zombie Mini 3. Byl jsem nějákou dobu neaktivní (asi půl roku) a řekl sem si, že si znova zahraju. Ale zjistil jsem že se tento server zrušil.. pardon ale s*re mě to. Sám sem tam měl evip a jěště sem koupil kamarádovi a oni ten server zruší? Doufám že se dají vrátit peníze, nebo se dá Evip aktivovat na jiném serveru, protože bych měl 800 kč spláchnutých
. Takže se ptám toho slavného Admin teamu.. Je možné vrácení peněz nebo přesunutí evip výhod na jiný server, pokud se server, kde jsem si Evip koupil zrušil?
Díky, LukFary
Měl sem koupené Evip na serveru Zombie Mini 3. Byl jsem nějákou dobu neaktivní (asi půl roku) a řekl sem si, že si znova zahraju. Ale zjistil jsem že se tento server zrušil.. pardon ale s*re mě to. Sám sem tam měl evip a jěště sem koupil kamarádovi a oni ten server zruší? Doufám že se dají vrátit peníze, nebo se dá Evip aktivovat na jiném serveru, protože bych měl 800 kč spláchnutých

Díky, LukFary
-
LukFaryCZECH - Amatér
Zrušený server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zrušený server
Presun je mozny len nejaku dobru po zruseni. Kedze od zrusenia tychto serverov je to uz okolo 4-5 mesiacov, tak uz presun mozny neni.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Takže jsou peníze v h*jzlu?
-
LukFaryCZECH - Amatér
V podmínkách aktivace se píše :"14. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.". Tj. GS může kdykoliv zrušit server a tím zanikají i výhody. Ovšem GS nabízí možnost přesunutí výhod ze zrušeného serveru na aktivní server stejné sekce, jediná podmínka je, že server, na který jsi měl výhody nesmí být už dlouho zrušen, je to pouze jejich dobrá vůle.
S pozdravem Yamal..
S pozdravem Yamal..
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1