Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Calvin Klein / žádost / JB

Příspěvekod KalvinJB » 01 říj 2017, 12:59 VIP

Obrázek
Zdravím, toto je má žádost o administrátorská práva na sekci JB.

Nick na serveru: [K]alvin

SID: STEAM_0:0:35092372

Sekce, na které chci práva: JB

Věk: 17 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3264

Bany, které jsem dostal: Byli mi uděleny 4 bany celkem, a to pouze na počátku mého hraní, všechny byli nevážné a pouze na hodinu. Poslední ban byl Permanentní za mou obrovskou chybu, kterou už nemusím asi rozvádět více.

Něco o mně: Zdravím všechny administrátory a čtenáře, mé jméno je Leon ale přezdívají mi [K]alvin. Je mi 17 let a bydlím se svými rodiči a mladší sestrou (12) v Praze. Studuji grafický design a internetové média nyní třetího ročníku. Jsem člověk co rád pracuje v týmu a komunikuje. Na JB dohromady účinkuji 5 let, na GS kolem 3 roků. Na Gamesites mám opravdu dlouhou historii co se táhla až na TF2. Avšak aktivně hraji pouze JB na CS:GO, kde hraji od prvního dne spuštění modu. Velice se orientuji v chodu hry a jeho pravidlech.

Proč právě já: Chtěl bych se vrátit do postu admina, abych opět mohl dělat to co mě baví. Chtěl bych sám udržovat klid a chod serveru bez pomoci ostatních, tím myslím abych nemusel spamovat adminy na steamu. Navíc mi chybí kluci z A-Teamu.

Zkušenosti s CS:GO: Obrovské.

Případné poznámky: Děkuji pár jedincům že mi vždy pomáhali, jmenovitě: Brookly, Life, Patas, Zajo.

Děkuji za verdikt, snad se rozhodnete správně, :)
[K]alvin
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamítnuto] Calvin Klein / žádost / JB

od Rumcajz » 01 říj 2017, 12:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Calvin Klein / žádost / JB

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 říj 2017, 14:01

Od tveho zruseni si 2x nahlasil hrace za nadavky. 1x ti byla zamitnuta zadost o prava. Porusujes pravidla fora, opakovanym vyjadrovanim mimo tvou kompetenci. A take si neopomenul verejne pospinit me jmeno ohledne ruseni adminu a vychvalit byvaleho admina, ktery neznal a porusoval pravidla. Taktez verejne.
Od tveho zruseni za poskozovani GS si mi nedal jedinou zaminku myslet si, ze te zpatky potrebujeme, nedej boze chceme..
Pises, ze si udelal chybu. A za chyby se plati.
Napis mi v PM zpusob, jakym za chybu chces zaplatit ty. Moznosti je neurekom. V pripade ze nebudu odepisovat, mel by si popremyslet nad necim rozumnejsim.

Dodatek
V pripade ze budes i nadale trvat na tom, ze hlasis nezbedniky na steamu, admini kterym to posilas si otevrou mobilni aplikaci a vyscreenuji mi vsechny tve nahlaseni, vcetne popisu situace a dukazu. Nasledne zaslou v PM. Pokud se tak nestane, nepodlozene tvrzeni nebudu brat v potaz. A je jedno zda je admin liny to pro tebe delat, nebo zahadne nema historii chatu.
Jestlize chces namitat, ze si svuj dluh splatil koupi unbanu, jsi na omylu. Unbanem sis koupil pristup na nejlepsi CS:GO servery, nikoli nasi opetovnou duveru.

Prozatim zamitnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Calvin Klein / žádost / JB

Příspěvekod KalvinJB » 01 říj 2017, 22:30 VIP

Awee (cti ejvi) píše:Od tveho zruseni si 2x nahlasil hrace za nadavky. 1x ti byla zamitnuta zadost o prava. Porusujes pravidla fora, opakovanym vyjadrovanim mimo tvou kompetenci. A take si neopomenul verejne pospinit me jmeno ohledne ruseni adminu a vychvalit byvaleho admina, ktery neznal a porusoval pravidla. Taktez verejne.
Od tveho zruseni za poskozovani GS si mi nedal jedinou zaminku myslet si, ze te zpatky potrebujeme, nedej boze chceme..
Pises, ze si udelal chybu. A za chyby se plati.
Napis mi v PM zpusob, jakym za chybu chces zaplatit ty. Moznosti je neurekom. V pripade ze nebudu odepisovat, mel by si popremyslet nad necim rozumnejsim.

Dodatek
V pripade ze budes i nadale trvat na tom, ze hlasis nezbedniky na steamu, admini kterym to posilas si otevrou mobilni aplikaci a vyscreenuji mi vsechny tve nahlaseni, vcetne popisu situace a dukazu. Nasledne zaslou v PM. Pokud se tak nestane, nepodlozene tvrzeni nebudu brat v potaz. A je jedno zda je admin liny to pro tebe delat, nebo zahadne nema historii chatu.
Jestlize chces namitat, ze si svuj dluh splatil koupi unbanu, jsi na omylu. Unbanem sis koupil pristup na nejlepsi CS:GO servery, nikoli nasi opetovnou duveru.

Prozatim zamitnuto.

Vše dovysvětleno v PM zde na webu, nadále jsem určitě k dispozici na TS či steamu. Zatím děkuji za vysvětlení.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Zamítnuto] Calvin Klein / žádost / JB

Příspěvekod Dinosaurusek » 02 říj 2017, 18:02

že se na to nevysereš xD..
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)

Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
Dinosaurusek
Amatér
Amatér

Re: [Zamítnuto] Calvin Klein / žádost / JB

Příspěvekod ElysiumGS » 02 říj 2017, 23:22

Knifere ten kluk dělá přesně to o co ses pokoušel i ty, to že si myslíš, že jsi byl HLSA a celé GSko ti teď bude ležet u nohou je věc druhá, každopádně přeber si to jak chceš, ale ty si ten poslední, kdo by tady měl něco psát(stejně jako já ofc :lol:)

Samozřejmě se z celé hloubi duše omlouvám za svůj příspěvek ... as always, u know :D

e.Kibaa - oh the irony
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů